اتاق فرمان زنجيره‌اي و انتخابات شورای شهر/ تفاهم FATF از برجام بدتر است

کد خبر: 557739

واکنش به تفاهم FATF، مواجهه اصلاح طلبان با انتخابات شورای شهر و تحولات حلب سوریه مهم ترین موضوعاتی بود که کارشناسان و فعالان حوزه رسانه و سیاست به آن واکنش نشان دادند.

اتاق فرمان زنجيره‌اي و انتخابات شورای شهر/ تفاهم FATF از برجام بدتر است
سرویس سیاسی فردا: واکنش به تفاهم FATF، مواجهه اصلاح طلبان با انتخابات شورای شهر و تحولات حلب سوریه مهم ترین موضوعاتی بود که کارشناسان و فعالان حوزه رسانه و سیاست به آن واکنش نشان داده و درباره آن اظهار نظر کردند که بخشی از آن در ادامه می آید:
تفاهم FATF از برجام بدتر است
حجت الله عبدالملکی حجت الله عبدالملکی کارشناس مسائل اقتصادی در کانال تلگرامی خود نوشت: روزهای پس از توافق وزارت اقتصاد با FATF عرض می کردیم که نمی شود درباره این توافقنامه (یا تفاهم نامه یا هرچه که هست) نظر قطعی داد، زیرا معلوم نیست در متن آن چه گفته شده و نوشته شده و توصیه کردیم به بزرگواران بانک مرکزی و وزارت اقتصاد که متن را لااقل در اختیار متخصصان و کارشناسان قرار دهند تا اظهارنظر دقیق تری صورت گیرد؛
در یک برنامه زنده در صداوسیما که حضور داشتم، بزرگواری عنوان این توافق (یا تفاهم) را برجام دوم گذارد و کسی می گفت مسئله ای وجود ندارد، زیرا ما هم با غرب برای مبارزه با تروریسم هم داستان هستیم. همان زمان عرض کردم که مهم تعریفی است که ما و آنها از تروریسم داریم و خدا به خیر کند زمانی را که دوستان ما بخواهند به تعریف غربی از تروریسم نزدیک شوند!
الان شنیده می شود که در متن تفاهم نامه، طرف ایرانی تعهد کرده تا سال 2018 قانون مبارزه با پولشویی و حمایت مالی از تروریسم را به نحوی اصلاح کند که گروه هایی مانند حزب الله لبنان و جریان های آزادی بخش از استثناءات حذف شوند (یعنی در تعریف تروریسم قرار گیرند)! به اضافه اینکه درخواستهای غرب برای دسترسی به تراکنش های مالی کشور اجابت خواهد شد! اگر این باشد با قاطعیت عرض می کنم: تفاهم FATF از برجام بدتر است!!!
اگر مجلس و مقامات امنیتی کشور پیگیری نکنند در آینده شرمنده ملت و شهدا خواهند شد!
کار تروریست‌ها در حلب یکسره می‌شود
مهدی محمدی مهدی محمدی، کارشناس مسائل سیاسی نوشت: گرچه موضوع آسان نخواهد بود اما شواهد نشان مي دهد كار تروريست ها در حلب در حال يكسره شدن است. بهتر از هر جاي ديگر، اين مسئله را در تشويشي مي توان ديد كه به جان امريكايي ها افتاده است. رابرت مالي از مقام هاي ارشد شوراي امنيت ملي كاخ سفيد امروز در اظهارنظري بسيار مهم عمق اين اضطراب را نشان داده است. مالي گفته: "واشنگتن آمادگی آن را دارد که با اتخاذ تصمیماتی جنگ در سوریه را تا سرنگونی نظام بشار اسد طولانی کند." چنين تهديدي آشكارا به اين معناست كه امريكا متوجه شده "بدون اتخاذ تصميمات جديد" - كه در واقع معنايي جز افزايش توان ضدهوايي مسلحين ندارد- كار تروريست ها تمام است. اما آيا امريكا قادر به عملي كردن اين تهديد خود خواهد بود؟ اين بحث مفصلي است منتها در يك جمله من گمان مي كنم هدف بيشتر متزلزل كردن اراده روسيه است تا ارسال سلاح ضدهوايي پيشرفته براي تروريست هايي كه بدشان نمي آيد چندتايي هواپيماي مسافربري هم در اروپا ساقط كنند.
انفعال دولت در قبال شرط و شروط انگلیس برای برگزاری یک همایش در ایران
محمد عبدالهی محمد عبدالهی ، سردبیر خردنامه همشهری نوشت: قرار است طی روزهای آتی همایشی 2 روزه تحت عنوان «ایران کانکت2016» توسط انگلیس و با مجوز وزارت_ارتباطات و فناوری اطلاعات در تهران برگزار شود. یکی از شرط و شروطی که مسئولان انگلیسی همایش برای حضور افراد تعیین کرده اند، اینست که افراد حقیقی و حقوقی که برابر مقررات بین المللی، اتحادیه اروپا و انگلستان در لیست تحریم ها قرار دارند، حق حضور در این همایش را ندارند. با این شرط افرادی مانند حاج قاسم سلیمانی، سردار احمدی مقدم و بسیاری از افرادی که سردمدار مبارزه با استکبار و مایه عزت جمهوری اسلامی هستند حق ورود به این همایش را نخواهند داشت. در حالی که وزارت ارتباطات پس از شدت گرفتن اعتراضات اعلام کرد مجری انگلیسی این شرط را حذف کرده اما طبق اطلاعات سایت برگزار کننده همایش، این شرط تاکنون برداشته نشده است. در این خصوص گفتنی هایی هست:
روحانی بارها عزت ایران را به برجام گره زده در حالی که تاکنون حاصل برجام و گدایی عزت از کدخدا چیزی جز تهدید، جسارت، وقاحت، تحقیر و توهین استکبار علیه ایران که دستاورد عقب‌نشینی از توانمندی‌های داخلی است نبوده. شرط انگلیس برای اجرای این همایش نیز قطعا یک توهین بزرگ و آشکار به کشورمان است.
یکی از ویژگی هایی که باعث سرآمد شدن جمهوری اسلامی بوده اقتداری است که نظام اسلامی ما از ابتدا در مقابله با زورگویی ها و زیاده خواهی های نظام سلطه داشته است. اینکه یک وزارتخانه قانونی با تمکین این قطعنامه ها و تحریم های ظالمانه همایش بی خاصیتی را برگزار کند که دستاوردی برای جمهوری اسلامی نداشته باشد به نوعی حکایت از یک وادادگی بسیار عمیق و عقب نشینی از اصول انقلاب اسلامی دارد و تأیید زیاده خواهی دشمنان نظام و قطعنامه های ظالمانه ای است که علیه ملت ایران وضع شده است.
دولت با اجرای برجام و پرداختن هزینه های سنگین برداشتن تمامی_تحریمها را نوید میداد.
این شرط توهم دولت را مبنی بر برداشته شدن تحریم ها بیش از گذشته روشن میکند.
یکی از ابزارهای کشورهای استعماری برای فشار و استعمار دیگر کشورها، موضوع ارتباطات است و سیاستمداران غربی همواره بر این موضوع تأکید کرده اند که باید شاهرگ ارتباطی و اطلاعاتی دنیا را در دست بگیریم . انگلستان همواره در این مسیر پیشگام و پیش رو بوده است. با توجه به اینکه ایران تجربه تلخی از اقدامات و سیاستهای انگلستان در 150 سال اخیر داشته است؛ امروز مسئولان کشورمان باید با دقت بیشتری، روابط خود با انگلستان را تنظیم کنند.
روزنامه زنجيره اي يعني چه؟
عبدالله گنجی عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان در کانال تلگرامی خود نوشت: در بدو امر باور بر اين است که روزنامه زنجيره اي يعني گروهي از روزنامه ها که از اتاق فرمان مشترک دستور مي گيرند. اين حرف درست است؛ اما آيا هميشه اينطور است؟ برخي مواقع خبر انقدر مهم است که از ديد هيچ رسانه اي نمي افتد. مثل روز توافق هسته اي، يک زلزله بزرگ، فوت يک شخصيت ملي .....اما اتاق فرمان زماني مفهوم مي يابد که هيچ اتفاق خاصي نيفتاده اما بايد بر موضوع يا سوژه اي متمر کز شد و با هدفي مشخص آن را به رسانه کشاند تا فرد يا موضوعي برجسته يا ضايع شود. خبرسازي به جاي وقوع خبر در همين نقطه اتفاق مي افتد. به اين مثل کارگاهي نگاه کنيد:
قرار است ده شهريور هيئت رئيسه شوراي شهر تهران انتخاب شود. اتاق فرمان زنجيره اي ها مي خواهد رئيس شورا عوض شود تا در يکسال مانده به انتخابات بتوانند زير ساخت پيروزي را فراهم کنند و قاليباف و اصول گرايان ديگر در اين سمتها نباشند. براي اين کار چه مي کنند؟به تيتر هاي صفحه يک(تکرار مي کنم صفحه يک)چهار روزنامه در تاريخ 27/5/95 نگاه کنيد
1-"پايتختي با 480 هزار پروژه نيمه تمام.شهرداري 61 هزار ميليارد تومان به شهر مقروض است"(روزنامه اعتماد)
2-"انتقاد به تند روي چمران"(شرق)
3-"خودکشي هاي زنجيره اي در خيابان بهشت:قاليباف خودکشي هاي اخير را با تعنه به دولت توجيه کرد"(تيتر يک ارمان)
4-"بي رغبتي برخي اصول گريان به ادامه مديريت چمران.ابراز اميدواري براي رياست مسجد جامعي"(افتاب يزد)
تو خود حديث مفصل بخوان از اين ......
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد