فتنه « عبری- عربی- غربی» سوریه، در عراق هم توطئه می‌کند/ آتش سلفی‌گری به دامن غرب می‌افتد

کد خبر: 262105

اگر تا الان مشخص نبود که خط اسرائیلی- آمریکایی در سوریه حضور دارد، الان با حمله صهیونیستها مشخص و علنی شد که دست این رژیم در تحولات سوریه است. آنها چون نتوانستند اهداف خود را از طریق ترور و کشتار پیش ببرند و ملت سوریه را که خود را با انگیزه های ضد صهیونیستی مجهز کرده از بین ببرند، این اقدام را انجام داده اند. سیاست آمریکا- اسرائیل و همان خط غربی- عبری این بود که توانایی ملت سوریه را در درگیری با خودشان از بین ببرد اما نشد.

فتنه « عبری- عربی- غربی» سوریه، در عراق هم توطئه می‌کند/ آتش سلفی‌گری به دامن غرب می‌افتد

سرویس بین‌الملل «فردا»: تحولات اخیر در کشور سوریه همزمان شده با تشدید برخی ناآرامی ها در کشور عراق. تروریست ها و تکفیری ها این روزها روی اصلی خود را نشان می دهند و از انجام هیچ جنایت و کشتاری روی گردان نیستند. در این باره گفتگو کرده‌ایم با حسین شیخ الاسلام ـ دبیر دبیرخانه حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی ـ که متن آن را در زیر مشاهده می کنید:

همزمان با افزایش اقدامات تروریستی در سوریه، برخی ناآرامی ها هم در عراق صورت می گیرد. به نظر شما آیا بین ناآرامی در این دو کشور ارتباطی وجود دارد؟

بله اینها با هم مرتبط هستند. یک خط عبری- عربی- غربی است که دنبال ایجاد جنگ طائفی و مذهبی در منطقه است. بخاطر اینکه این جبهه لطمه اساسی از انقلاب اسلامی خورده است و فکر می کند اگر مسلمانها را در مقابل همدیگر قرار دهد و از هر طرف که کشته شود به نفع این خط سازش خواهد بود. وقتی که مردمسالاری در ایران و عراق تجربه می شود این خاندان های حکومتی در برابر این موج بیداری اسلامی و این تجربه مردمسالاری حکومت های خود را در خطر می بینند و اینها می خواهند که این تجربه ها را ناموفق نشان دهند. به همین دلیل می خواهند مردمسالاری موجود در عراق را به شکست بکشانند. همان خط درگیری که در سوریه است و می خواهند آن را طائفی و مذهبی کنند در عراق هم دارند گسترش می دهند.

البته در روزهای اخیر خبرهایی درباره عراق منتشر شد که نوید آرامش در این کشور را می داد. از جمله اینکه وزرای جناح کردی به جلسات هیات دولت بازگشته اند و جناح مالکی هم در انتخابات شوراها در استانها موفق شده است. شما چشم انداز روشنی برای این کشور می بینید؟

مردم عراق خوب فهمیدند که باید به خودشان ونیروهای داخلی اتکا کنند و اجازه دخالت به خارجی ها را ندهند. خارجی ها هیچ کدامشان صلاح ملت عراق را نمی خواهد و هر کدامشان دنبال منافع خودشان هستند. دولت و ملت و مرجعیت عراق خوب جلو آمریکایی ها ایستادند و نگذاشتند قرارداد امنیتی کاپیتالاسیونی که منجر به ماندن آمریکایی ها در عراق می شد امضا شود. با این بینش و تجربه آنها با این توطئه هایی که آرامش و ثبات در عراق را هدف قرار گرفته هم مقابله خواهند کرد و اجازه نمی دهند که تروریست ها و تکفیری ها ثبات آنها را بر هم بزنند.

تحولات اخیر در سوریه و حمله هوایی رژیم صهیونیسم به این کشور را چگونه ارزیابی می کنید؟ صهیونیست ها چه اهدافی را دنبال می کنند؟

اگر تا الان مشخص نبود که خط اسرائیلی- آمریکایی در سوریه حضور دارد، الان با حمله صهیونیستها مشخص و علنی شد که دست این رژیم در تحولات سوریه است. آنها چون نتوانستند اهداف خود را از طریق ترور و کشتار پیش ببرند و ملت سوریه را که خود را با انگیزه های ضد صهیونیستی مجهز کرده از بین ببرند، این اقدام را انجام داده اند. سیاست آمریکا- اسرائیل و همان خط غربی- عبری این بود که توانایی ملت سوریه را در درگیری با خودشان از بین ببرد اما نشد. پیروزی هایی که اخیرا ارتش کسب کرده است با ورود نیروهای جدید مردمی به داخل ارتش و تشدید اختلافات بین نیروهای معارض، کفه تحولات به نفع دولت سوریه رقم خورد. حامیان غربی معارضان سوری وقتی دیدند که با هر وسیله و روشی نتوانستند در سوریه موفق شوند حالا اسرائیل خودش علنی وارد صحنه شده است. اگر تا حالا کسی شک داشت که این دعوا دعوای بین ملت و دولت سوریه نیست، به این شکل برطرف شده و مشخص شده است که این خط درگیری مقاومت با ضد مقاومت است. این خط در عراق هم هست. همان نیروهایی که در سوریه دخالت می کنند در عراق هم دخالت می کنند. همان تکفیری ها و تروریست ها که در سوریه هستند در عراق هم حضور دارند و با همدیگر متحد شدند و اسم خودشان را گذاشتند امارات متحده اسلامی عراق و شام. البغدادی القاعده عراق و الجودانی القاعده سوریه با ایمن الظواهری بیعت کردند و اعلام کردند که حکومت اسلامی عراق و شام را تشکیل می دهند. این تروریست ها که در سوریه و عراق اند یکی هستند. قطر و عربستان و ترکیه و اسرائیل هم آنها را حمایت می کنند.

به نظر شما این گروه های تکفیری و اقدامات تندروانه آنها در نهایت آتشی در دامن خود این کشورهای حامی نخواهد شد. مثل آنچه در افغانستان بر سر آمریکا آمد؟

چرا همین طور است. این برخوردی که آمریکایی ها با تروریست می کنند برخوردی دوگانه است. وقتی اقدامات تروریستی در کشور خودشان صورت می گیرد بد است و باید با آن برخورد کرد ولی اگر در سوریه باشند بد نیستند. اگر تروریست ها یک ذره به این نتیجه برسند که از این روش تروریستی می توانند به جایی برسند حتما این کار را ادامه می دهند و حتما این اقدامات تندروانه تکفیری ها دامن حامیانشان را می گیرد.

با این حال شما پیش بینی می کنید که این حمله هوایی صهیونیست ها در نهایت منجر به آغاز جنگ گسترده در سوریه خواهد شد؟

نه اسرائیل توان حمله ندارد. مقاومت یک توان خیلی خوبی برای مقاومت در برابر اسرائیل دارد. توان نابودی اسرائیل را دارد. من فکر نمی کنم اسرائیل وارد جنگ شود.

آقای شیخ الاسلام اخیرا در رسانه ها خبرهایی بازتاب می یابد که بیان گر تردید برخی کشورهای غربی و بخصوص افکار عمومی جهانی در خصوص تحولات سوریه و اقدامات تکفیری هاست که قطعا مخالف با همان مبانی حقوق بشری مورد ادعای غربی هاست. این تردیدها ممکن است در آینده نزدیک بر روی تحولات سوریه تاثیر بگذارد؟

بله همین طور است. چون آنها احساس می کنند که این تروریسم و این تروریست ها دامن خودشان را هم خواهد گرفت. این تروریست ها از دل زمین که بیرون نیامده اند! اینها را سازمان های اطلاعاتی ترکیه و غربی آمده اند و مردم این کشورها فکر می کنند این تروریست های تکفیری ممکن است یک روز هم علیه آنها وارد عمل شوند.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد