عبدالحمید چقدر با صهیونیست‌ها هماهنگ است؟!

کد خبر: 1248894

عبدالحمید اسماعیل زهی در حالی درباره بی‌سابقه‌ترین عملیات مقاومت مظلوم فلسطین علیه رژیم غاصب و هلاکت ۴۰۰ صهیونیست سکوت کرده که یک روز قبل، به همراه رژیم صهیونیستی‌، جایزه نوبل را به نرگس محمدی، مجرم امنیتی تبریک گفت.

عبدالحمید چقدر با صهیونیست‌ها هماهنگ است؟!

عبدالحمید اسماعیل زهی در حالی درباره بی‌سابقه‌ترین عملیات مقاومت مظلوم فلسطین علیه رژیم غاصب و هلاکت ۴۰۰ صهیونیست سکوت کرده که یک روز قبل، به همراه رژیم صهیونیستی‌، جایزه نوبل را به نرگس محمدی، مجرم امنیتی تبریک گفت.

رجانیوز با انتشار این تحلیل نوشت: عبدالحمید اسماعیل زهی، امام‌جمعه مسجد مکی زاهدان که پیش‌تر یکی از مدافعان سرسخت جهاد با صهیونیست‌ها بود، حالا نسبت به عملیات مقاومت فلسطین علیه ارتش ‌اشغالگر صهیونیستی واکنشی نشان نمی‌دهد.

البته این تحول به یکباره انجام نشده است. او در سال‌های قبل در هیبت یک‌عالم دینی همواره یهودیان را منشأ تروریسم و رژیم صهیونیستی را «تروریسم دولتی» و محور ناآرامی‌ها در جهان می‌خواند و حتی پا را فراتر گذاشته و انقلاب اسلامی ایران را نیز متأثر از مقاومت مردم فلسطین می‌دانست.

در تیرماه سال ۹۹ در جلسه اختتامیه دوره تفسیر دارالعلوم زاهدان در مسجد مکی، عبدالحمید به مکر و حیله‌های یهودیان علیه پیامبران الهی ‌اشاره کرده و یهودیان صهیونیست را «منشأ تروریسم» دانست. او که در آبان سال ۹۱ صهیونیست‌ها را «انسان‌هایی منحوس» خوانده بود، در شهریور ۱۳۹۳‌اشغال فلسطین را «ریشه تروریسم» دانسته و گفته بود «ده‌ها سال است که اسرائیل سرزمین فلسطین را ‌اشغال کرده، مردم فلسطین را می‌کشد و منازلشان را ویران می‌کند، حرف مردم فلسطین شنیده نشده و به حقوق آنها توجه نمی‌شود.» او اسرائیل را «کشوری صددرصد ‌اشغالگر، متجاوز و بی‌رحم» خوانده بود که «در مقابل چشم جهانیان مردم سرزمین‌هایی را که ‌اشغال کرده است با بدترین صورت قتل‌عام» می‌کند.

اما همزمان با پروژه آمریکایی صهیونیستی اغتشاشات در ایران، در بهمن‌ماه سال گذشته عبدالحمید در خطبه نمازجمعه، ادعایی عجیب طرح کرد و گفت: «مردم ایران در فلسطین هم خواهان صلح هستند و معتقدند حکومت اسرائیل و مردم فلسطین باید صلح کنند و فلسطینی‌ها به یک حکومت مستقل برسند.»

درحالی‌که تقریباً تمامی علمای اهل‌سنت هرگونه عادی‌‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را «خیانت و زیر پا گذاشتن شریعت اسلامی» می‌خوانند و در ایران هیچ عالم اهل‌سنتی حاضر به فتوا درباره سازش با صهیونیست‌ها نیست، مولوی عبدالحمید آن را نیز به رسمیت شناخته است. او پیش‌تر در مرداد ۱۳۹۹ با‌اشاره به معامله قرن گفته بود: «هر زمان که اسرائیل از سرزمین‌های ‌اشغالی عقب‌نشینی کند و حکومت مستقل فلسطینی‌ها را به رسمیت بشناسد و صلح عادلانه برقرار شود، آن زمان کشورهای اسلامی با یکدیگر مشورت می‌کنند و در مورد برقراری ارتباط با اسرائیل تصمیم می‌گیرند.»

این نگاه آمریکایی صهیونیستی به مسئله فلسطین باعث شده عبدالحمید در مسائل مختلف در زمین رژیم صهیونیستی بازی کند. چنان که به همراه رژیم صهیونیستی و بایدن، جایزه نوبل را به نرگس محمدی، مجرم امنیتی تبریک گفت.

ضرب شست مقاومت فلسطین پروژه «عادی‌‌سازی» را هم هوا کرد

نشریه فرانسوی‌زبان لوریان-لوژور می‌گوید: حمله حماس به اسرائیل، هشداری است از سوی تهران درباره صلح با اسرائیل.

این روزنامه چاپ بیروت مدعی شد حمله دیروز حماس به اسرائیل از قبل با حزب‌الله و حکومت ایران هماهنگ شده است. با این حمله، تهران پیام می‌دهد که صلح با اسرائیل، بهای سنگینی دارد.

وب‌سایت رادیو فرانسه با اشاره به تحلیل مذکور نوشت: در نتیجه حملات حماس دست‌کم ۱۰۰ نفر کشته و بیش از ۸۰۰ تن دیگر زخمی شدند. در این حال، ده‌ها تن از اعضای سازمان حماس وارد اسرائیل شده‌اند و خود سازمان حماس گفته است که ۵۳ اسرائیلی را به اسارت گرفته است. اسرائیل می‌گوید که بیش از سه‌هزار موشک و راکت از نواحی مختلف غزه به روی اسرائیل به‌ویژه به سوی مناطق جنوب و مرکز پرتاب شده‌اند. ده‌ها عضو حماس که توانسته‌اند وارد خاک اسرائیل شوند به محلاتی در نزدیکی این کشور حمله کرده‌اند. به گفته شاهدان عینی نیروهای حماس توانسته‌اند کنترل برخی محلات را در دست بگیرند.

روزنامه «لوریان- لوژور» بعید ندانست که حمله حماس از ماه‌ها پیش با حزب‌الله و حکومت ایران هماهنگ شده باشد و در ادامه نوشت که با این حمله، عادی‌شدن مناسبات اسرائیل و عربستان به تأخیر می‌افتد. به نوشته این روزنامه، در وضعیت حاضر، عربستان نمی‌تواند با اسرائیل قرارداد صلح امضاء کند، به‌ویژه اینکه دولت اسرائیل قصد ندارد در قبال فلسطینیان نرمشی از خود نشان بدهد. به این ترتیب پیام اصلی حمله حماس به اسرائیل این است صلح با اسرائیل بهای سنگینی دارد.

در این حال، سردار پاسدار یحیی رحیم‌صفوی، فرمانده پیشین سپاه پاسداران و مشاور رهبر جمهوری اسلامی در امور نظامی گفت که جمهوری اسلامی ایران از حملات امروز حماس به اسرائیل موسوم به «طوفان الاقصی» حمایت می‌کند. در اظهاراتی جداگانه حزب‌الله لبنان نیز حمله امروز حماس را پاسخی قاطع به اسرائیل و پیامی به جهان عرب و مسلمان و به‌ویژه کسانی دانست که همانند عربستان در پی عادی‌کردن مناسبات خود با اسرائیل هستند./کیهان

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها