وحیدی: در موضوع دانشبنیانی نسبت به اسناد بالادستی عقبماندگی داریم
وزیر کشور گفت: در موضوع دانشبنیانی نسبت به سندهایمان عقبماندگی داریم و بر اساس اسناد بالادستی سهم اقتصاد دانش بنیان را ۲۵ درصد پیشبینی کرده بودند که قرار بود به ۵۰ درصد برسد.
نخستین جلسه برنامه برش استانی اقتصاد دانشبنیان در راستای توسعه اقتصاد دانشبنیان استانی در چارچوب ماده 12 قانون جهش تولید دانشبنیان در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهوری با حضور احمد وحیدی؛ وزیر کشور و روحالله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور برگزار شد.
در این مراسم، استانداران گزارشی از وضعیت شرکتهای دانشبنیان، بودجههای اختصاص یافته به پارکها و صندوقهای پژوهش و فناوری استان، میزان بودجههای اختصاص یافته و صنایع فعال در استان ارائه کردند.
همچنین در این مراسم معاون سیاستگذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور ایراد سخنرانی کرد و نحوه تعامل با استانها ذیل قانون جهش تولید دانش بنیان را مطرح کرد. قرار است تا پایان سال 5 برنامه با حضور استانداران برگزار شود.
احمد وحیدی وزیر کشور در این مراسم گفت: در موضوع دانشبنیانی نسبت به سندهایمان عقبماندگی داریم و بر اساس اسناد بالادستی سهم اقتصاد دانش بنیان را 25 درصد پیشبینی کرده بودند که قرار بود به 50 درصد برسد.
وی افزود: رهبری در سخنانشان همواره بر رشد شرکتهای دانشبنیان تأکید داشتهاند. رشد اقتصادی ما راهی جز حرکت در مسیر دانشبنیان ندارد و رسیدن به 5 اقتصاد برتر دنیا از اولویتهای کشور است.
وزیر کشور بیان کرد: ما ظرفیتهای گستردهتری نسبت به سایر کشورها داریم که مزیتهای سرزمینی از مهمترین این ظرفیتها است.
وی با اشاره به ضرورت استفاده بهینه و ارتقای بهرهوری منابع موجود گفت: تولیدات کشاورزی را با همین منابع آبی موجود میتوانیم دو برابر کنیم. بسیاری از منابع میتواند با استفاده بهینه و اقدامات نوآورانه چند برابر شود.
وحیدی با تأکید بر این که تحقق اقتصاد دانشبنیان یک ضرورت است، ادامه داد: مسئله ماندگاری و جذب نخبگان ایرانی داخل و خارج به همین موضوع وابسته است و اگر ظرفیتهای لازم برای کار فناورانه و نوآورانه ایجاد شود، قطعاً شاهد ماندگاری نخبگان کشور خواهیم بود.
وی اظهار کرد: جریان زنجیره علم تا ارزش در بخشهایی ناپیوستگی دارد که این پیوند و پیوستگی باید یه طور جدی پیگیری شود. باید توسعه اقتصاد دانشبنیان با هدفهای مشخص بهویژه اشتغال فارغالتحصیلان دنبال شود. توجه به موضوع اقتصاد دانشبنیان علاوه بر ثمرات داخلی چهره و پرستیژ بینالمللی را برای کشور به ارمغان می آورد.
وزیر کشور گفت: اجرای این برنامه کار مقدسی است و قطعاً در راستای منویات مقام معظم رهبری است و با یک حرکت جهشی برمبنای قانون جهش تولید دانشبنیان در این عرصه شاهد جهش جدی باشیم./تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید