ارزیابی 60 منتخب شورای ائتلاف در مجلس

کد خبر: 1217794

رئیس شورای ائتلاف با اشاره به بخشی از فعالیت های شورای ائتلاف در هفته های اخیر گفت: پرونده 60 منتخب شورای ائتلاف در مجلس ارزیابی شد.

ارزیابی 60 منتخب شورای ائتلاف در مجلس

امیرابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به اولین جلسه شورای مرکزی در سال جدید با حضور اکثریت اعضا گفت: تصمیمات و اقدامات انجام شده در ماه‌های اخیر همچنین برخی اقدامات پیش روی ائتلاف دراین جلسه اعلام و مورد بحث وبررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این جلسه، دکتر غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف طی سخنانی با اشاره به اعلام سیاست رهبر معظم انقلاب مبنی بر پیگیری 4 محور مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت در انتخابات مجلس آینده، گفت: برگزاری انتخاباتی همراه با سلامت و امنیت وظیفه اصلی نهادهای نظارتی و انتظامی و اجرایی همچون شورای نگهبان و وزارت کشور است اما دو موضوع مشارکت و رقابت، ارتباط نزدیکی با فعالیت جریان های سیاسی و انقلابی همچون شورای ائتلاف نیروهای انقلاب دارد که باید تلاش نماییم این مهم در انتخابات اسفند ماه سال جاری محقق شود.

وی در ادامه افزود: افزایش مشارکت برای جریان انقلاب یک دغدغه مقدس است و شورای ائتلاف باید بررسی کند چه مقدار می تواند در افزایش مشارکت موثر عمل کند.

ارزیابی 60 منتخب شورای ائتلاف در مجلس

غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف طی سخنانی با اشاره به اعلام سیاست رهبر معظم انقلاب مبنی بر پیگیری 4 محور مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت در انتخابات مجلس آینده، گفت: برگزاری انتخاباتی همراه با سلامت و امنیت وظیفه اصلی نهادهای نظارتی و انتظامی و اجرایی همچون شورای نگهبان و وزارت کشور است اما دو موضوع مشارکت و رقابت، ارتباط نزدیکی با فعالیت جریان های سیاسی و انقلابی همچون شورای ائتلاف نیروهای انقلاب دارد که باید تلاش نماییم این مهم در انتخابات اسفند ماه سال جاری محقق شود.

وی در ادامه افزود: افزایش مشارکت برای جریان انقلاب یک دغدغه مقدس است و شورای ائتلاف باید بررسی کند چه مقدار می تواند در افزایش مشارکت موثر عمل کند.

حداد عادل در ادامه به بیان بخشی از فعالیت های شورای ائتلاف در هفته های اخیر اشاره کرد و گفت: با توجه به نزدیک شدن موسم انتخابات و افزایش مراجعات و تقاضاها، ضرورت داشت سیاست تقسیم وظائف را تقویت نماییم که بر این اساس با هماهنگی و مشورت خانم دکتر قاسمپور اقدام به تشکیل هیات اجرایی معاونت زنان نمودیم تا این هیات بر اساس تقسیم کارهای انجام شده، به معاونت بانوان جهت انجام کارهایش کمک نماید.

رئیس شورای ائتلاف سپس به برگزاری نشست بانوان شورای ائتلاف با حضور بیش از 300 تن از بانوان فعال در عرصه های سیاسی و اجتماعی در ماه رمضان اشاره و تصریح کرد: در این نشست که با سخنرانی رئیس محترم مجلس برگزارشد قدم مهمی در سازماندهی فعالیت بانوان شورای ائتلاف برداشته شدکه امیدواریم شاهد حضور وفعالیت بیش ازپیش آنان باشیم.

فعالیت دیگر شورای ائتلاف تشکیل کمیته انتخابات بود که دکتر حداد به آن اشاره کرد و افزود: با حضور آقایان سروری، داوری، رسولی و محمدی این کمیته کار خود را شروع کرده تا سیاست ها و مدل های انتخاباتی را بررسی و تکمیل نماید.

تشکیل اولین جلسه معین استان ها

تشکیل اولین جلسه معین استان ها خبر دیگری بود که رئیس شورای ائتلاف به آن اشاره کرد و گفت: با توجه به گستردگی حوزه کاری معاونت استان ها ، تصمیم گرفتیم برای هر استان یک معین انتخاب نماییم که اولین جلسه معین ها با حضور 20 معین منتخب برگزار شد و امیدواریم با همت این عزیزان مسائل و موضوعات استان های شورای ائتلاف هر چه سریع تر انجام شود.

وی در ادامه از فعال شدن ارتباط وبیناری با استان ها در چهارشنبه آخر هر ماه، بررسی پرونده 60 منتخب شورای ائتلاف در مجلس توسط کارگروه ارزیابی و نظارت خبر داد و اظهار امیدواری کرد با مشارکت اعضای شورای مرکزی نیروهای انقلاب، برنامه های این شورا برای تحقق افزایش مشارکت و رقابت عملیاتی شود.

در این جلسه همچنین عامری، فروزنده، آقامیری، باهنر، اقراریان، داوری،رئوفی، امیرآبادی، رئیسی و قاسم پور به ارائه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

بررسی چگونگی افزایش مشارکت و رقابت در انتخابات اسفند

محمدرضا باهنر عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب درباره چگونگی افزایش مشارکت و رقابت در انتخابات اسفند پرداخت و افزود: از نگاه رهبر معظم انقلاب، جمهوری اسلامی یک کلمه بسیط است و نمی توان جمهوریت را دید اما از اسلامیت عبور کرد و یا بالعکس.اگر جمهوریت و یا اسلامیت هر کدام تضعیف شوند، دیگر جمهوری اسلامی نخواهیم داشت. به تعبیر حضرت امام رضوان الله تعالی علیه، جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه تاکید کرد: جمهوری اسلامی در طول سال های گذشته همواره متکی به رای و حضور مردم بوده است و این مردم هستند که مایه قوام و دوام نظام اسلامی بوده اند. در انتخابات آینده هم وظیفه داریم به مردم امید و اعتماد بدهیم که مشارکت بیشتر شما می تواند مشکلات را از سر راه کشور بردارد. در عین حال معتقدم فضای رسانه ای کشور از یک اغتشاش رنج می برد بگونه ای است که به جای امیدآفرینی به سوی سیاه نمایی و بی اعتمادی حرکت می کند و این می تواند سرمایه اجتماعی نظام را خسارت جبران ناپذیر بزند.

وی در پایان سخنان خود گفت: یکی از مشکلات موجود در فضای سیاسی و انتخاباتی را شعارها و وعده های فضایی و غیرواقعی نامزدهای انتخابات می دانم که باعث تحمیل هزینه های گزاف به کشور و ایجاد حس بی اعتمادی در مردم می شود و باید تدبیری برای مقابله با این سرمایه سوزی ها اندیشید.

فارس

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها