آیت الله جوادی آملی: همیشه باید بدانیم این نظام ما نظام الهی است

کد خبر: 1200534

مرجع تقلید شیعیان گفت: همیشه باید بدانیم این نظام ما نظام الهی است و تا ظهور صاحب اصلی اش باید بماند اما برای حفظ آن باید بدانیم که وظیفه مان چیست.

آیت الله جوادی آملی: همیشه باید بدانیم این نظام ما نظام الهی است

مرجع تقلید شیعیان گفت: همیشه باید بدانیم این نظام ما نظام الهی است و تا ظهور صاحب اصلی اش باید بماند اما برای حفظ آن باید بدانیم که وظیفه مان چیست.

محمدمهدی عبدخدایی، دبیر کل جمعیت فداییان اسلام و جمعی از اعضای مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد امروز دوشنبه سوم بهمن با حضور در بیت آیت الله العظمی جوادی آملی با این مرجع تقلید دیدار و گفتگو کردند.

آیت الله عبدالله جوادی آملی در دیدار دبیر کل جمعیت فداییان اسلام، اظهار داشت: برای همه شهدا خصوصاً این عزیزان شهید نواب صفوی و فداییان اسلام از ذات اقدس الهی طلب مغفرت کرده و حشر ایشان را با اهلبیت علیهم السلام مسئلت می‌نمائیم و امیدواریم که اگر دیگران حتی خود ما، راهی ِ راه آنها نباشیم، حداقل راه آنها را نبندیم و راهشان را هموار کنیم تا روندگان این راه به آسانی راه را طی کنند!

وی اظهار داشت: قصه و تاریخ دو نبش دارد، یک سوی به گذشته دارد که تاریخ است، یک سوی به آینده دارد که پیام است. این راه را اهلبیت علیهم السلام احیا کردند، اصلش از وجود مبارک علی بن ابیطالب است که فرمودند برای من بی تفاوت است که به سراغ مرگ بروم یا او به سراغم بیاید! چرا که معتقد است مرگ را باید میراند! ماییم که مرگ را می میرانیم، این مکتب ادامه داشت تا اینکه به وسیله امام راحل رضوان الله تعالی، ظاهر شد.

این مرجع تقلید با بیان اینکه این مکتب می‌تواند افرادی مانند نواب صفوی بپروراند، افزود: ما اگر در جریان عزیزان فدایان اسلام چند نفر داشتیم که آن گونه بودند، در جنگ دفاع مقدس هشت ساله ده‌ها نواب صفوی داشتیم! شهید نواب صفوی جوان تحصیل کرده بود، در تهران بزرگ شده بود، قم آمده بود، طلبه فاضلی بود، خیلی چیزها را شنیده بود و آن راه را انتخاب کرد اما عزیزانی بودند که جبهه رفتند و اصلاً نخواستند تا نامی از آنها باقی بماند! خیلی از این شهدا که گمنام اند چون پلاک‌ها را در شب عملیات می‌کندند و به میدان می‌رفتند!

وی ادامه داد: در صحنه کربلا یک عابس بود که عریان به میدان آمد، اما در جنگ دفاع مقدس هشت ساله، جوانان پاک زیادی داشتیم که پلاک‌های خود را کندند و هیچ نام و نشانی از آنها نیست! ما عزیزانی داشتیم که در همین زمستان کردستان، برای حفظ سنگرها آنقدر مقاومت کردند تا از سرما یخ زدند و به این شکل به شهادت رسیدند! این اصل اول که اینها چکار کردند! اما اصل دوم این است که ما باید چه کنیم؟!

آیت الله جوادی آملی بیان داشت: در کتابی با نام «اسد الغابه» به معنای شیران بیشه که سرگذشت افراد خیلی شجاع نقل شده، نام شخصیتی با نام «احنف بن قیس» آمده است که باید مورد توجه قرار گیرد، او در جلسه‌ای که اموی‌ها برگزار کرده تا سختی‌ها، بی عرضه گی ها و گرانی‌ها را توجیه کنند، شرکت نمود. سخنران اموی می‌گفت در قرآن آمده که رازق خداست و هر چه مصلحت بداند بر مردمش نازل می‌کند، خداوند برای شما همین مقدار نازل کرده و اگر اهل تقوا باشید گشایشی بر زندگی شما خواهد آمد، دیگر از گرانی و سختی چه شکایتی دارید؟! احنف بن قیس برخاست و گفت: ای سخنران! اینجا سه مسئله است، چرا مغالطه می‌کنی؟ در اینکه مخزن الهی نامتناهی است هیچ تردیدی نیست، مطلب دوم در اینکه ذات اقدس الهی از مخزن خود، روزی ما را حکیمانه و مهربانانه نازل می‌کند نیز حرفی نیست، ما در این دو مورد، بنده خالص خدا هستیم، اما اصل سومی هست و آن اینکه ذات اقدس الهی حکیمانه برای ما روزی را نازل کرده، ولی جنابعالی جلوی آنها را گرفته اید! تو نمی‌گذاری چیزی به ما برسد، ما روی این سومی مشکل داریم!

وی بیان داشت: ما همیشه باید بدانیم این نظام ما نظام الهی است و تا ظهور صاحب اصلی اش باید بماند اما برای حفظ آن باید بدانیم که وظیفه مان چیست و چه کار باید انجام دهیم! باید جلوی دزدی‌ها و غارت‌ها گرفته شود و معضل اشتغال، مسکن و گرانی حل شود تا موفق باشیم!

این مرجع تقلید در پایان برای همه شهدا خصوصاً این عزیزان فداییان اسلام و تمامی شهدای انقلاب اسلامی از ذات اقدس الهی، روح و ریحان و روضه و رضوان الهی طلب کرده و اظهار امیدواری نمودند تا به برکت این ارواح و نفوس طیب و طاهر این نظام به صاحب اصلی اش برسد!/مهر

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها