در نشست فراکسیون زنان مجلس چه گذشت؟

کد خبر: 1189525

نشست فراکسیون زنان مجلس با حضور مسئولان مربوطه به منظور بررسی ماده ۴۱ طرح سازمان ملی اقامت برگزار شد.

نشست فراکسیون زنان مجلس به ریاست فاطمه قاسم‌پور و با حضور فاطمه رحمانی، سارا فلاحی و پروین صالحی‌مبارکه و ابوالفضل ابوترابی، نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی و مسولان مرتبط از معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، وزارت کشور، معاونت ساماندهی اقامت و تابعیت اتباع خارجی وزارت اطلاعات، سازمان ملی مهاجرت، وزارت امور خارجه، وزارت دادگستری، شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و فراجا به منظور بررسی ماده 41 طرح سازمان ملی اقامت برگزار شد.

در این نشست فاطمه قاسم پور، رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این موضوع احقاق حقوق مادران ایرانی، هویت‌بخشی به فرزندان آنها، باید جمیع جوانب بررسی شود چون قانون مصوب سال ۹۸ اشکالاتی دارد به همین جهت از مسئولان حاضر خواست تا انتقادات و پیشنهادات خود برای اصلاح ماده واحده مصوبه سال 98 مجلس شورای اسلامی در خصوص تابعیت فرزندان مادران ایرانی، ماده 41 و ماده 30 طرح سازمان ملی اقامت و پیشنهادات اصلاحی خود در موضوع تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی را ارائه دهند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تا روز شنبه نظر کارشناسی و بررسی‌های خود در این زمینه را به فراکسیون زنان ارائه دهید و در پی آن نشست دیگری را با حضور مسئولان حاضر به منظور جمع‌بندی در این خصوص برگزار خواهیم کرد.

سارا فلاحی سخنگوی فراکسیون زنان مجلس گفت: بنده موافق این هستم که نابسامانی موجود در حوزه اتباع خارجی رفع شود اما با توجه به شرایط کنونی کشور ایجاد این سازمان عریض و طویل محل تأمل است؛. بنابراین امیدوارم این سازمان به این شرایط دچار نشود و ایرادات این طرح را برطرف کند.

ابوالفضل ابوترابی به عنوان طراح این طرح با بیان اینکه در مورد ماده 41 به حمایت از مادران ایرانی معتقدیم، افزود: بنده که در دوره قبل رئیس کارگروهی بودم که به تصویب قانون تابعیت فرزندان مادران ایرانی منتهی شد، به توجه به تابعیت فرزندان مادران ایرانی ایمان دارم ضمن اینکه عمدتاً این پدران هستند که خانواده را رها می‌کنند و مادران در هر شرایطی فرزندانشان را با زحمت بزرگ می‌کنند.

نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هم اکنون 90 درصد کارشناسان بر ضرورت اعطای اقامت به فرزندان مادران ایرانی اتفاق نظر دارند.

وی با اشاره به دو راهکار که در این طرح بر آن تأکید شده است، یادآور شد: اعطای اقامت دائم به فرزندان مادران ایرانی و تبدیل ازدواج شرعی به ازدواج قانونی در جهت حمایت از مادران ایرانی از جمله مواردی است که باید در اصلاح این ماده مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه این نشست مسئولان حاضر به ارائه راهکارها و پیشنهاداتی که پیرامون این طرح داشته پرداختند./خانه ملت

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها