امیر حیدری: رزمایش «فاتحان خیبر» پاسخی دندان‌شکن به اسرائیل بود

کد خبر: 1136432

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: رزمایش «فاتحان خیبر» پاسخی دندان شکن به عناصری از رژیم صهیونیستی و ایادی مزدور آنها بود.

امیر حیدری: رزمایش «فاتحان خیبر» پاسخی دندان‌شکن به اسرائیل بود

 امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه مراسم اختتامیه هفتمین دوره جامعه پذیری نظامی مشترک دانش پژوهان آموزشگاه‌های درجه داری ارتش که صبح امروز در مرکز آموزش درجه داری حضرت جوادالائمه(ع) لواسانات برگزار شد، گفت: نیروی زمینی ارتش آمادگی دارد تا به هر نوع تهدید در هر مقیاسی پاسخ دندان شکن و پشیمان کننده دهد.

وی افزود: نیروی زمینی با عنایت خداوند و رهبری‌های مدبرانه فرمانده معظم کل قوا توانست تحول عمیق را در درون خود ایجاد کند که تغییرات بنیادین در ساختار نزاجا، تغییرات اساسی در حوزه تسلیحات و تجهیزات نزاجا و تغییرات متناسب با تهدیدات آینده از جمله این تحولات چشمگیر محسوب می‌شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: امروز نیروی زمینی در روش‌ها و آئین‌های ستادی خود تاکتیک‌ها، تکنیک‌ها و عملیات‌های متناسب با شرایط اقلیمی را تدوین کرده است تا بتواند پاسخگوی نبرد و تهدیدات در هر سطح و مقیاسی باشد.

امیر حیدری خاطرنشان کرد: یگان‌های نیروی زمینی ارتش به یگان‌های متحرک هجومی و واکنش سریع تغییر ماهیت دادند و در حوزه پهپاد و سامانه‌های پهپادی توفیق نوآوری، بازتولید و تولید را پیدا کرده است.

وی ادامه داد: در حوزه موشک‌های ضد زره که بیشتر مورد توجه «نزاجا» است توانسته ایم به موشک‌های نقطه زن دست یابیم، همچنین در حوزه جنگال به توانمندی‌های قابل ملاحظه‌ای دست یافته ایم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به رزمایش‌های نزاجا در سال ۱۴۰۰ گفت: نمونه‌ای از چابکی و سرعت عمل نیروی زمینی را در رزمایش فاتحان خیبر ۱۴۰۰ ملاحظه کردیم و زمانی که رژیم صهیونیستی در مرزهای کشورهای همسایه شمال غربی ما حضور منحوس پیدا کرد؛ نیروی زمینی بلافاصله در مرزهای آن منطقه مستقر شده و رزمایش فاتحان خیبر را برگزار کرد که در واقع پاسخی دندان شکن به عناصری از رژیم صهیونیستی و ایادی مزدور آنها بود.

امیر حیدری گفت: نیروی زمینی در تمام مرزهای کشور از جمله غرب، شمال‌غرب، جنوب غرب، شمال‌شرق و جنوب شرق حضور مقتدرانه دارد و این استقرار به معنای تهدید دشمن و وجود خطر در مرزها نیست بلکه به منظور اشراف اطلاعاتی و آمادگی است.

وی گفت: امروز مرزداران ما با شیوه‌های مدرن و مکانیزه اتفاقات را رصد می‌کنند و امنیت را برقرار می‌کنند. از سنسورهای هشدار دهنده تا انواع دستگاه‌های شنودی و سیگنالی و دیگر سامانه‌هایی که اطلاعات لازم را در اختیار قرار می‌دهند استفاده می‌کنیم و تا به امروز امن ترین مرزها را داشته ایم./منبع مهر

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها