رهامی: گفتمان حاکم بر کشور باید به گفتمان حقوقی-اجتماعی تغییر کند

کد خبر: 1068448

داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید گفتمان حاکم بر کشور را از گفتمان سیاسی- امنیتی به گفتمان حقوقی- اجتماعی تبدیل کنیم و فضا را برای حاکمیت تمام عیار قانون، حضور نهاد اجتماعی و نظارت تمام عیار رسانه ها بر عملکرد حکومت، شفافیت گردش امور کشور و تضارب آراء و عقاید باز کنیم.

رهامی: گفتمان حاکم بر کشور باید به گفتمان حقوقی-اجتماعی تغییر  کند

ایسنا: محسن رهامی در جمع فعالان سیاسی استان اصفهان ضمن برشمردن معیارها و ویژگی های حکمرانی خوب، اظهار کرد: سیاست، عرصه ارزیابی فرصت ها و امکانات و مقدورات و انتخاب بهترین و ممکن ترین مسیر برای اداره کشوراست و هر اندازه میزان شرکت مردم در پای صندوق های رای بالا باشد، نشان دهنده این است که حیات سیاسی جامعه فعال تر است. یکی از نشانه های مهم رضایتمندی مردم از عملکرد یک نظام سیاسی و اعتماد و اطمینان آنان از سیستم انتخابات آن کشور، علاقمندی آنان به حضور در پای صندوق های رأی است.

 وی ادامه داد: باید مسؤلین کشور و نهادهای برگزارکننده انتخابات ، تمام تلاش و همت خودرا بکار گیرند تا هرچه بیشتر مردم در پای صندوق های رأی حضور یابند و لازمه این امر وجود کاندیداها با سلایق و دیدگاه های مختلف در بین انتخابات شوندگان و فراهم ساختن فرصت های تبلیغاتی عادلانه و اطمینان مردم از صحت و سلامت سازمان رای گیری می باشد.

رهامی در بخش دیگری از سخنان خود به مقایسه نظام انتخابات در کشورهای مختلف پرداخت و گفت: در انتخابات اخیر ریاست جمهوری امریکا، با وجود نقدهایی که ما به نظام سیاسی آن کشور داریم، و به رغم شیوع وسیع ویروس کرونا، میزان حضور مردم در انتخابات هفتاد درصد واجدین شرایط بوده است.

وی ضمن تحلیل و نقد گفتمان حاکم بر کشور در دهه های گذشته، اظهار کرد: باید گفتمان حاکم بر کشور را از گفتمان سیاسی- امنیتی به گفتمان حقوقی- اجتماعی تبدیل کنیم و فضا را برای حاکمیت تمام عیار قانون، حضور نهاد اجتماعی، و نظارت تمام عیار  رسانه ها بر عملکرد حکومت، شفافیت گردش امور کشور و تضارب آراء و عقاید باز کنیم تا هیچ مسئولی نتواند با دور زدن قانون به حقوق مردم و اموال و امکانات عمومی تعدی و کرده و هیچ مقامی در نقض قانون و چپاول منابع و فرصت های متعلق به مردم احساس امنیت ننماید.

وی به هزینه بسیار بالای اداره کشور پرداخت و گفت: در یک حکمرانی خوب بار سنگین هزینه اداره کشور پایین بوده و مردم مجبور نیستند از زندگی یومیه خود برای تأمین خدم و حشم حکمرانان  و هزینه بی کفایتی و ضعف مدیریت آنان را بپردازند، در یک حکمرانی خوب که مثال هایی فراوانی را می شود مطرح کرد، مسئولان و کارگزاران کشور، خودرا واقعا خادم مردم می دانند و بدون منت و چشم داشت توقعات و دریافت امکانات برای زندگی شخصی خود، و بدون منت به مردم خدمت می کنند.

رهامی در پایان سخنرانی خود به پرسش های حاضران پاسخ گفت.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین