سعید محمد: 8 سال سابقه سرلشکری دارم
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاستجمهوری گفت: با هیچ کس تاکنون هیچ صحبتی در خصوص ائتلافی نکردم. شورای وحدت هم که لطف کردند از من دعوت کردند، برنامهام را ارسال کردم.
گروه سیاست سایت فردا- سعید محمد داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاستجمهوری در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در باشگاه خبرنگاران جوان برگزار شد، اظهار داشت: جامعه ما امروز بیش از هر چیز دیگری نیاز به عدالت دارد. امروز در کشور شاهد بیعدالتی در حوزههای آموزشی، بهداشتی، توزیع یارانه، مالیاتستانی و... است. رانتهای اقتصادی مردم را دچار ناراحتی کرده است.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته سفرههای مردم کوچکتر و مشکلات آنان بیشتر شده است، گفت: عدهای فکر میکنند همه چیز مال آنهاست. شغل، مسکن و آموزش مردم باید مهیا شود. مردم از فسادهایی که صورت میگیرد و خبرهای آن منتشر میشود، ناراحت هستند؛ پدیده برادرها، آقازادهها، دامادها و فامیلها مردم را گلایهمند کرده است، این گلایهها نسبت به انقلاب نیست و نسبت به کارگزاران است. مردم از کارگزاران دولتها گلایهمند هستند. مردم از سوءمدیریتها و بیتفاوتی مسئولین خسته هستند.
محمد در پاسخ به سؤالی، با بیان اینکه وضعیت دولت، وضعیت مناسبی نیست و دولت سیزدهم فقیرترین دولت در تاریخ خواهد بود، گفت: همه بخشهایی که در تأمین منابع مالی دولت میتوانند کمک کنند، تخریب شدهاند. صادرات ما به دیگر کشورها نیز دچار مشکل است. من برنامه صدروزه ندادم. وقتی این شکل از مشکلات درهمتنیده وجود دارد باید با کمک مردم، مشکلات را حل کنیم. ما برنامههایمان را به برجام گره نزدیم. راهکارهایی را در نظر گرفتیم تا بتوانیم در یک دوره چهارساله شرایط بهتری برای مردم رقم بزنیم. برنامه بنده با نظرات کارشناسی تهیه شده است و مطمئنیم که قابلیت اجرایی دارد. البته از نظرات دیگر کارشناسان هم استفاده خواهیم کرد.
وی همچنین اظهار داشت: ما به برجام احترام میگزاریم. دولت آمریکا یکجانبه از برجام خارج شد و مشکلات زیادی را برای مردم به وجود آورد که این مشکلات در دو سال گذشته مشهود بود. البته ما همه مشکلات را از سوی تحریم نمیدانیم بلکه ناشی از سوءمدیریت هم بود. امیدواریم که در وین، مذاکرهکنندگان در چارچوبی که رهبری تعیین کردند، مذاکره کنند. آن چیزی که مهم است، تغییر رویکرد دولت آینده است. رویکردمان را از غرب به توازنی میان غرب و شرق خواهیم برد. شعار دولت من اول همسایگان است. متأسفانه در هشت سال گذشته به این ظرفیت توجه نشده است. به ارز و سکه چوب حراج زدند و خزانه را خالی کردند. در این شرایط، مذاکره فقط و فقط امتیاز دادن است.
محمد در پاسخ به سؤال خبرنگاری دیگر گفت: من وابسته به هیچ جریان و جناحی نیستم، با هیچ کس هم ننشستم و قول و قراری نگذاشتم. سعی میکنیم نسل مدیریت جدید مبتنی بر دانش و علم به مردم معرفی کنیم. تا قبل از انتخابات، بخشی از نیروها را معرفی خواهیم کرد. ما حداقل 150 تیم داریم که در تولید برنامهها به ما کمک میکنند. آنان مسائل و مشکلات را بهخوبی میدانند و راهکار دارند.
وی اضافه کرد: کسانی که امروز وارد عرصه کاندیداتوری میشوند، از هر جناح و گروهی که هستند، مردم باید قدر آنها را بدانند؛ چراکه دولت آینده با مشکلات درهمتنیده مواجه است، کسی که این تیر و ترکشها را برای مردم به جان میخرد، باید قدر دانست. من چنین حسی نسبت به دیگران ندارم و رقیب نمیدانم. خیلی علاقهمند هستم که با تمامی کاندیداها گفتگو کنم. آن جلسه (جلسه با رستم قاسمی و محسن رضایی) به همین منظور بود، قبلتر هم با برخی از دوستان نشستی داشتیم.
محمد بیان کرد: هر فردی در جامعه ما سابقهای دارد و در رستهای کار کرده است، اینکه این فرد کجا بوده فرع قضیه است. باید به سوابق، کارنامه و برنامههای فرد نگاه کرد. افرادی سالیان سال در وزارتخانهای بودند، اما عملکرد مطلوبی نداشتند. آن سوابق خاطرات است. ما در سختترین شرایط تحریم، قرارگاه سازندگی خاتم(ص) را اداره کردیم، تعهداتمان را انجام دادیم، هم تحریمها را دور زدیم و هم تحریمها را خنثی کردیم.
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاستجمهوری بیان کرد: ما حدود 5 میلیون و 700 هزار واحد مسکونی تا پایان دولت سیزدهم نیاز داریم. مسکن یک کالای مصرفی است و ما برنامهمان این است تا مسکن را در ایران از کالای مصرفی به کالای سرمایهای تبدیل کنیم. 1 میلیون و 700 هزار مسکن از خانههای خالی تأمین میشود. طی چهار سال نیز 4 میلیون واحد ساخته میشود. طبق قانون اساسی، دولت موظف به تأمین مسکن برای مردم است. در خصوص مسکن سؤالات زیادی از دولت است که امیدواریم شما خبرنگارها پیگیر شوید، البته امیدواریم میکروفونتان را پرت نکنند.
وی اضافه کرد: با هیچکس تاکنون هیچ صحبتی در خصوص ائتلافی نکردم. شورای وحدت هم که لطف کردند از من دعوت کردند، برنامهام را ارسال کردم. روی مدل انتخاب صاحب یک دیدگاه خاص هستم، عرضم این است که مردم باید بپسندند نه گروههای سیاسی. ما دنبال انشقاق بین جبهه انقلابی نیستیم. ما بهدنبال تشکیل دولت انقلابی و ولایی هستیم. دولت آینده باید اینگونه باشد و مردم به آن اقبال کنند.
محمد درباره احتمال حضور آیتالله رئیسی در عرصه انتخابات و کنار رفتن بهنفع ایشان، خاطرنشان کرد: براساس آخرین صحبتهایی که آقای سروری داشتند، آقای رئیسی تاکنون تصمیمی نگرفتهاند و از رهبری هم هنوز اذن نگرفتهاند، اگر تصمیم بگیرند آن موقع تصمیمم را اعلام خواهم کرد.
محمد در پایان خاطرنشان کرد: آنچه شورای نگهبان در خصوص ثبتنام داوطلبان تصویب کرده است برای همه ما حکم قانون را دارد و مثبت ارزیابی میکنیم. شورای نگهبان جایگاه سرلشکری و نه درجه قرار داده است. من بیش از هشت سال جایگاه سرلشکری دارم. اگر معیار این باشد، میتوانم ثبتنام کنم. این قانون مشکلی برای من ایجاد نخواهد کرد.
دیدگاه تان را بنویسید