طرح تحقیق و تفحص از دو استانداری کلید خورد

کد خبر: 1044905

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس از موکول شدن تصمیم‌گیری درباره طرح تحقیق و تفحص از استانداری خوزستان و اصفهان به هفته آینده خبر داد.

طرح تحقیق و تفحص از دو استانداری کلید خورد

خبرگزاری تسنیم: علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به جلسه عصر امورز این کمیسیون، گفت: بررسی طرح تحقیق و تفحص از استانداری خوزستان و سوال درباره عملکرد استانداری اصفهان در دستورکار اعضای کمیسیون قرار داشت.

وی با بیان اینکه در این جلسه محمود مولوی نماینده آبادان در مجلس به نمایندگی از 18 نماینده استان خوزستان، محورهای تحقیق و تفحص از این استانداری را بیان کرد، افزود: محور مباحث مطرح شده مربوط به مسائل اقتصادی و عملکرد مدیریتی استانداری بود؛ مسئولانی از استانداری خوزستان نیز در جلسه حضور داشتند و مقرر شد پاسخ ابهامات نمایندگان را ظرف یک هفته ارائه کند، جلساتی بین نمایندگان و استاندار برگزار و نتیجه جلسه به کمیسیون ارائه شود تا در رابطه با رد یا موافقت تفحص از استانداری خوزستان تصمیم‌گیری شود.

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه بررسی سوالات جمعی از نمایندگان درباره عملکرد استانداری اصفهان نیز در دستورکار جلسه امروز اعضای کمیسیون قرار داشت، ادامه داد: در این جلسه حجت‌الاسلام موسوی لارگانی و محمودی سوالات و ابهامات را که عمدتا به مسائل اقتصادی، مدیریت کرونا و همچنین حق‌آبه کشاورزان بود را مطرح کردند.

حدادی تصریح کرد: در این مورد نیز قرار شد نمایندگان سوال‌کننده و استاندار طی یک هفته نشست‌های مشترکی داشته باشند، محورهای سوالات را بررسی و راه‌حل‌ها را ارزیابی و نتیجه را برای تصمیم‌گیری نهایی به کمیسیون شوراها اعلام کنند تا اعضا در این‌باره نیز تصمیم‌گیری کنند.

بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از استانداری خوزستان در کمیسیون امور داخلی کشور

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها از بررسی تقاضای تحقیق و تفحص عده ای از نمایندگان از استانداری خوزستان در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

علی حدادی در گفت وگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها، بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون درخواست تعدادی از نمایندگان به منظور تحقیق و تفحص از استانداری خوزستان با حضور استاندار و همچنین سوال تعدادی از نمایندگان از استانداری اصفهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی در ادامه اظهار کرد: محمود مولوی نماینده مردم آبادان در مجلس به نمایندگی از ۱۸ نماینده استان خوزستان محورهای تحقیق و تفحص از استانداری را مطرح کرد. عمده محورهای تقاضای تحقیق و تفحص به مسائل اقتصادی و عملکرد مدیریتی استانداری باز می گردد.

نماینده مردم طالقان و ساوجبلاغ در مجلس تصریح کرد: پس از استماع محورهای تقاضای تحقیق و تفحص از سوی نمایندگان؛ مقرر شد تا استانداری خوزستان ظرف مدت یک هفته با برگزاری جلساتی بین نمایندگان و استانداری به ابهامات و مسائل مطرح شده پاسخ دهد و پس از ارائه نتیجه جلسه به کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در خصوص رد یا تصویب تقاضای تحقیق و تفحص تصمیم گیری نهایی صورت گیرد.

وی در ادامه تاکید کرد: در ادامه جلسه نیز سوال تعدادی از نمایندگان استان اصفهان از استانداری مورد بحث و بررسی قرار گرفت. دو تن از نمایندگان استان سوالات را که عمدتا مرتبط با مسائل اقتصادی، مدیریت کرونا و حق آبه کشاورزان بود، مطرح کردند. در نهایت قرار بر این شد تا نمایندگان با استاندار ظرف یک هفته جلسات مشترکی برگزار کرده و نتیجه را برای تصمیم گیری نهایی به کمیسیون اطلاع دهند.

مصوبه کمیسیون تلفیق برای تکمیل پروژه‌های محرومیت‌زدایی توسط بسیج

عضو کمیسیون تلفیق بودجه 1400 از مصوبه این کمیسیون برای تکمیل پروژه‌های محرومیت‌زدایی توسط سازمان بسیج مستضعفین خبر داد.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز عصر کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ گفت: اعضای کمیسیون تلفیق با مصوبه امروز خود به سازمان بسیج مستضعفین اجازه دادند تا با تصویب شورای برنامه ریزی استان نسبت به تکمیل پروژه‌های محرومیت‌زدایی اقدام کند.

وی افزود: علاوه بر این اعضای کمیسیون در مصوبه دیگر خود به سازمان انتقال خون اجازه دادند تا درآمدهای سازمان انتقال خون در همین سازمان هزینه شود.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در جلسه امروز کمیسیون تلفیق، تصویب شد که وزارت نیرو در مواردی که به خاطر عدم انجام تعهدات و یا ایجاد ممانعت در حوزه کشاورزی باعث جلوگیری از انجام کشت شده، از محل درآمدهای خود باید ما به ازای درآمد سلب‌شده را به کشاورز پرداخت کند.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: همچنین بر اساس مصوبه امروز کمیسیون تلفیق، بخش‌هایی که از معافیت مالیاتی و گمرکی برخوردار هستند، معافیت آنها به معنای صفر درصد است و اگرچه مالیات و عوارض گمرکی پرداخت نمی‌کنند اما باید با هدف شفافیت، گزارش مالی خود را به سازمان‌ها و نهادهای مربوطه ارائه کنند.

به گزارش فارس، مصوبات کمیسیون تلفیق پس از تصویب در صحن علنی مجلس و تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها