انتقاد یک نماینده از وزیر بهداشت درباره محدودیتهای کرونایی
اعمال سیاستهای دوگانه در ایجاد محدودیتهای کرونایی شک برانگیز است
نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: اعمال سیاستهای دوگانه در ایجاد محدودیتها شک برانگیز است و باعث میشود مردم نسبت به تصمیمات ستاد ملی کرونا بی رغبت شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام حسین میرزایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در نامهای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد که باید تمهیدات لازم برای مبارزه با بیماری کرونا اندیشیده شود.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر نمکی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با سلام و احترام. این روزها داستان ابتلاء به کرونا و آمار فوتیهای بالای آن داستان غم انگیزی شده است که بنده را بر آن داشت تا چند مسئله را متذکر شوم. در ابتدا از زحمات تمامی خدمتگزاران این عرصه از جمله نیروهای جهادی، پرستاران، پزشکان، مردم و همه عزیزانی که در این عرصه نقش داشته اند صمیمانه تشکر مینمایم و دعای خیر اولیای الهی را برای ایشان مسئلت دارم. اما در خصوص مدیریت کلان این مسئله گلایههایی وجود دارد که بیان آنها خالی از لطف نیست.
۱ - نگاهی به جریان کرونا در سطح جهان و عوامل پیدایش و ادامه آن، از طراحی جهانی توسط دستهای خبیث استکبار جهانی خبر میدهد. در این میان پیروی از سازمانهای جهانی که آلت دست استکبار هستند بازی کردن در میدان دشمن و آب به آسیاب اهداف و برنامههای او ریختن است. جمهوری خلق چین در زمانی گرفتار کرونا شد که کمترین دانش و تجربه در خصوص کرونا وجود داشت، با این وجود به گزارش متخصصان با ترکیب طب غربی و چینی بهتر از هر کشور دیگری آن را مهار کرد. ما نیز میبایست با استمداد از خداوند تبارک و تعالی و توسل به حضرات معصومین علیهم السلام و با استفاده از دانش و تجربه طب رایج غربی و طب ایرانی و طب چینی، با روش مخصوص خود این مسئله را حل کنیم.
۲- کرونایک پدیده صرفاً پزشکی نیست بلکه ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و… هم دارد. وقتی ستاد ملی کرونا تصمیم میگیرد اعمال محدودیت نماید آیا هزینه زندگی آن کارگری که نان شبش، به کار روزش وابسته است را میپردازد؟ یا او و خانواده اش را از ترس گرفتاری به کرونا به کام مرگ از گرسنگی یا مرگ حیثیتی میکشاند یامجبورش میکند برای تأمین احتیاجات زندگی، خود و خانواده اش را به دامان فجایع اجتماعی و فرهنگی روانه نماید. اگر تصمیمی میگیرند به لوازم آن هم ملتزم شوند نه اینکه کسی تصمیمی بگیرد و دیگری هزینه آن تصمیم را بپردازد. کسانی که هزینه ضروریات زندگی مردم را تأمین نمیکنند حق ندارند با اعمال محدودیت کسب معاش آنها را مختل نمایند.
۳- همکاران ما در مجلس از طریق تذکر، طرح سوال، مصاحبه، مکاتبه و… تلاشهای زیادی را به منظور توجه به طب ایرانی در خصوص درمان کرونا نموده اند، اما اقدام عملی مناسبی برای استفاده از طب ایرانی و سایر طبهای موجود در جهان صورت نگرفته است گویا مسئولین در ستاد ملی کرونا تنها با گفتار درمانی قصد دارند ویروس کرونا را نابود کنند.
۴ - اعمال سیاستهای دوگانه در ایجاد محدودیتها شک برانگیز است و باعث میشود مردم نسبت به تصمیمات ستاد ملی کرونا بی رغبت شوند مردم میپرسند آیا نفوذیها از این فرصت استفاده کرده و از طریق ستاد ملی کرونا برنامههایی را پیش میبرند؟!
۵- جناب آقای نمکی! نمایندگان مجلس خود را روئین تن نمیدانند، اما جناب عالی را هم متخصص در امور اداره اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی کشور نمیدانند و اگر هم بدانند، متخصصتر و عاقلتر از شما هم سراغ دارند و در اداره کشور به جای تعطیل کردن کارها سیاست (با رعایت تمهیدات لازم، حداکثر تلاش را نمودن) را پیش گرفته اند. سیاست بگیر و ببند در کرونا شکست خورده است باید تمهیدات لازم را اندیشید و با کرونا زندگی کرد.
۶- جناب آقای نمکی! صرفاً آمار فوتیها را به صورت روزانه اعلام کردن هنر نیست و مردم نیاز به آمار درمانی ندارند! به گفته آقای دکتر حریرچی در شبکه خبر مورخ ۱۳۹۹/۸/۷ یکی از عوامل افزایش فوتیهای کرونایی را استفاده از poly pharmacy یا آزمایش انواع داروها روی بیماران کرونایی است به شما نصیحت میکنم حداقل به قبله آمال علمی خود یعنی جهان غرب اقتدا کنید، مراحل علمی پذیرش و به جریان انداختن یک دارو را طی نمائید و خود را مدیون کشته شدن بیماران قرار ندهید.»
دیدگاه تان را بنویسید