واکنش سالک به توصیه روحانی به رقبای انتخاباتی
نماینده ادوار مجلس گفت: آقای روحانی به بالا نبردن انتظارات مردم در انتخابات توصیه نکنند بلکه دولتمردان را توصیه کنند به توضیح درباره اینکه چقدر توانستند مطالبات مردم را عملیاتی کنند.
خبرگزاری مهر: احمد سالک نماینده نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در رابطه با موضع گیری اخیر رئیس جمهور خطاب به رقبای انتخاباتی انتخابات ۱۴۰۰ مبنی بر بالا نبردن انتظارات مردم، گفت: توصیهای که با آقای رئیس جمهور دارم این است که به صحبتهایی که در مناظرههای انتخاباتی و روزهای اولیه دولتشان داشتند و در طول این هشت سال بعضاً خلاف آن را گفتند، یگبار دیگر نگاهی بیاندازند. ایشان اگر سوختگیها را جبران کنند بسیاری از مشکلات داخلی کشور حل میشود.
وی عنوان کرد: نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که بی تردید بالا بردن انتظارات مردم یک بحث و رفع نیازمندیهای مردم نیز بحث دیگری است. اگر قرار است که نیازمندیها و مشکلات مردم حل شود، به معنای بالا بردن انتظارات نیست. ما شاهد هستیم که گرانی افسارگسیختهای روی کالاها وجود دارد و عدم وجود نظارت در کل مسائل و وعدههایی که دادند و عمل نکردند از مطالبات مردم است و لازم است آقای روحانی پاسخ مطالبات را بدهند و این مطلب مهم است.
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: یعنی این روزها که به قیمت سکه، طلا و ارز در بازار نگاه میکنی وحشتناک است و آثار اقتصادی وسیعی روی معیشت مردم داشته است. مردم شدیداً در مورد معیشت نگران و ناراحت هستند و این مطلب، مطلبی نیست که ساده از آن بگذریم. بانک مرکزی هم مرتب وعده داده است که بعد از شوک اول و دوم اوضاع بازار سالم و چنین و چنان خواهد شد.
سالک با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی، سیاست وعده درمانی کاربردی نخواهد داشت و باید سیاست عملیاتی و میدانی را راه بیاندازند، تصریح کرد: این مسئولیتی است که قابل توجه است. ایشان به بالا نبردن انتظارات توصیه نکنند بلکه توصیه کنند به توضیح در رابطه با اینکه چقدر توانستند مطالبات و نیازمندیهای مردم را عملیاتی کنند.
وی بیان کرد: فرافکنی و پاک کردن صورت مساله آسان است، اما میبینیم که نه کنترلی روی گرانی هست و نه کارخانهها مواد اولیه دارند. در اصفهان بالغ بر هفتاد هزار نفر بیمه بیکاری میگیرند، این آمار، معنا و حرف دارد. بحث فرهنگی هم مطالبات مردم در کشور است در حالی که آن را رها کردند. توصیه من این است که در پایان دولت مقداری جمع بندی کنند و به حل مشکلات و نیازمندیهای مردم بپردازند.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در پایان گفت: اگر فرافکنی و پاک کردن صورت مسأله وجود نداشته باشد میتوان به نیازهای مردم پاسخ داد. نیاز مردم حل مشکلات معیشتی است. این گونه بازی کردن با مردم صحیح نیست. از طرفی هم در مصاحبههای تلویزیونی مسئولیت را به دوش یکدیگر میاندازند یعنی دو مسئول از دولت مینشینند و مشکلات را به هم حواله میدهند؛ این پاسخگویی به مردم نیست.
دیدگاه تان را بنویسید