موسوی لارگانی: دولت مجلس را دور نزند
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه عدم توان مسئولین مربوطه منجر به بیصاحبی بازار شده و نظارتی هم وجود ندارد گفت: دولت نباید با دور زدن مجلس به دنبال احیا وزارت بازرگانی باشد و معاونتی جدید در نهاد ریاست جمهوری ایجاد کند.
خبرگزاری تسنیم: حجتالاسلام ناصر موسوی لارگانی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی در خصوص احیای وزارت بازرگانی که دولت به دنبال آن است، گفت: من با این کار مخالف هستم.
وی افزود: نباید با آمدن و رفتن هر دولتی یکسری وزارتخانهها ادغام یا تفکیک شوند که قطعا این کار نشاندهنده عدم ثابت در بخشهای مختلف کشور است.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: آقای احمدینژاد که بحث ادغام چند وزارتخانه را مطرح کرده بود معتقد بود که برخی تصمیمات که گاهی اوقات نقض یکدیگر است در 2 وزارتخانه گرفته میشود. لذا باید این وزارتخانهها را که با یکدیگر همپوشانی دارند ادغام کرده و یک تصمیمگیرنده داشته باشند که برای مثال با تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت، موضوع واردات، صادرات و بازرگانی در یک وزارتخانه تصمیمگیری میشد و این کار برای آن صورت گرفت که یک وزارتخانه در خصوص واردات تصمیمگیری نکرده و یک وزارتخانه درخصوص واردات اتخاذ عمل داشته باشد و وزارتخانه دیگری تعرفه تعیین کند و دیگری قیمت را پایین آورده و دیگری آن را گران کند.
موسوی لارگانی گفت: آقای روحانی هماکنون برخلاف آقای احمدینژاد عمل کرده و میگوید تمام مشکلات دنیای اسلام به آن بازمیگردد که وزارت بازرگانی و صمت ادغام شده است و اگر اقدامات در این وزارتخانه تفکیک شود وضعیت بهتر است و میگوید چون بازار متولی نداشته و گرانی وجود دارد باید هرچه سریعتر وزارت بازرگانی احیا شود.
وی تصریح کرد: عدم توان مسئولین مربوطه منجر به بیصاحبی بازار شده است ضمن اینکه نظارتی هم در بازار وجود ندارد. همچنین عدم برخورد با متخلفین منجر به سواستفاده برخی افراد شده است.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: ادغام برخی وزارتخانهها منجر به آن شد که برخی از ساختمانهای متعلق به آنها به ثمن بخس فروخته شده است. ولی دولت با تفکیک وظایف برخی وزارتخانهها مجدداً میخواهد برای آنها ساختمان خریداری کند و سازوکار و تهیه اقلام و اجناس و خریداری آنها در دستور کار قرار میگیرد.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس افزود: در حالیکه برخی خانوادهها در کشور به نان شب خود محتاج بوده و وضعیت معیشت آنها نامطلوب است آیا باید برای کشور هزینهتراشی ایجاد کرد.
وی افزود: باید افراد توانمند را برای اداره امور وزارتخانهها و معاونین منصوب کنیم که آنها بتوانند مدیریت مطلوب داشته باشند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه یکی از مواردی که در برنامه پنج ساله پنجم توسعه مطرح بوده است مربوط به کوچکسازی دولت است و برهمین اساس ۲۲ وزارتخانه به ۱۷ وزارتخانه تقلیل پیدا کرد و 2 سازمان هم با ادغام در یکدیگر به وزارتخانه تبدیل شدند. اما هماکنون دولت آقای روحانی به دنبال تفکیک این وزارتخانهها هستند.
موسوی لارگانی خاطرنشان کرد: اگر دولت به دنبال احیای معاونت بازرگانی در نهاد ریاست جمهوری است باید مجلس را هم از این کار مطلع کند. مگر اینکه دولت که به دنبال دور زدن مجلس است بخواهد از طریق شورای هماهنگی سران قوا این موضوع را پیش ببرد که با توجه به وضعیت فعلی بعید میدانم این امر محقق شود.
وی در پایان گفت: دستور احیای وزارت بازرگانی از طریق شورای هماهنگی سران قوا خلاف قانون است چرا که اگر این امر بخواهد اجرایی شود باید رأی مثبت مجلس وجود داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید