سلیمی نمین: وحدت در جامعه نشان از دشمن شناسی در آن ملت است
رییس مرکز مطالعات راهبردی کشور گفت: وجود وحدت در جامعه نشان از دشمن شناسی در آن جامعه است و یکی از راههای دشمن شناسی تحقیق از طریق تاریخ است.
خبرگزاری ایسنا: عباس سلیمی نمین در همایش منطقهای طریق جاوید که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: وحدت در جامعه نشان از دشمن شناسی در آن جامعه است و یکی از راههای دشمن شناسی تحقیق از طریق تاریخ است.
وی افزود: هر ملتی که تاریخ خود را عمیقتر بشناسد اشرافیت دقیق تری در رابطه با فرصتها و تهدیدها حاصل خواهد کرد.
رییس مرکز مطالعات راهبردی کشور عنوان کرد: هر ملتی که به تجربیات تاریخی خود توجه نداشته باشد مجبور خواهد شد که همان تجربه تاریخی را با هزینه دیگری تکرار و تجربه کند.
وی ادامه داد: یکی از مواردی که ملتها را در وادی تکرار قرار میدهد این است که تاریخ آ. نها را به صورت هدفمند مورد دست اندازی قرار دهند و این امر ملت را از برخوردهای سنجیدهتر دور میکند.
سلیمی نمین بیان کرد: در مورد تاریخ ایران این مهم قابل تامل است که کمپانی شرق در دو دهه اخیر سرمایه گذاری جدی در مورد کاوش گری در آثار باستانی و نگرش برخی کتب انجام داده است.
وی با اشاره به وجود دست اندازهایی در برخی از آثار تاریخی ما عنوان کرد: نمیتوان نادیده گرفت برخی از پدیدهها که در تاریخ ما نا آشنا بود در دو سده اخیر به عنوان پدیدههای جدید بر تاریخ ما حاکمیت پیدا کرده است.
رییس مرکز مطالعات راهبردی کشور در ادامه به بررسی آثار تاریخی مورخین ایران پرداخت و گفت: به ندرت مورخین این سرزمن بحثی را در مورد کوروش به عنوان یکی از منصوبین بهمن پادشاه فلات ایران برای بابل نگاشته اند و ما فراتر از این مطلب در تاریخ این سرزمین نمیبینیم.
وی عنوان کرد: حتی مورخینی که گرایش به این مهم دارند نمیتوانند این مطلب را که مراد از سرمایه گذاری در مورد تاریخ باستان ایران توسط کمپانی شرق کمک به تاریخ ایران نبوده بلکه حل مشکلات تاریخ یهود بوده است، منکر شوند.
سلیمی نمین، محدود شدن تاریخ ایران باستان را به ۲۵۰۰ سال، ظلمی به مردم این سرزمین دانست و گفت: قدمت تاریخ ایلامی به هشت هزار سال میرسد و فقط محدود به هخامنشیان نیست و در این تقسیم بندی خطای فاحش به باستان ما وجود دارد. در کتاب فروغی وقتی ذکر از تخت جمشید میشود از نظر ایشان تخت جمشید هیچ ربطی به هخامنشایان ندارد.
وی با بیان این که ملت ایران و سایر ملتها در تحقیقات تاریخی خود به اشرافیت یهود رسیده اند و این جمع بندیها آنها را از برخی تهدیدها و لغزشها مصون میدارد، تاکید کرد: مبنا قرار دادن تاریخ تمدن ایران بر اشرافیت یهود و محدود کردن آن به ۲۵۰۰ سال دوره هخامنشی و ورود یهود به ایران زمینه نابودی تاریخ واقعی تمدن این سرزمین خواهد بود.
رییس مرکز مطالعات راهبردی کشور خاطرنشان کرد: ما باید به وسیله تاربخ افراد مورد اعتماد و فرصتها را بشناسیم و ملتها هم باید بتوانند از تاریخ خود به درستی استفاده کنند از تکرار برخی فجایع جلوگیری کنند.
دیدگاه تان را بنویسید