۵ گزاره در نقد شعار علیه رئیس‌جمهور در روز قدس/ چرا بیشترین سود این شعارها به جیب روحانی رفت؟

کد خبر: 688079

جناح مومن انقلابی نیازمند هوشمندی است. و باید بدانیم که هرکس تندتر و شدیدتر حرف می‌زند لزوما انقلابی‌تر نیست و بیشتر دغدغه انقلاب ندارد.

۵ گزاره در نقد شعار علیه رئیس‌جمهور در روز قدس/ چرا بیشترین سود این شعارها به جیب روحانی رفت؟
روحانی در راهپیمایی روز قدس
سرویس سیاسی فردا؛ محمدصالح مفتاح ۱- امروز روز قدس به حاشیه رفت و شعارهای اصیل و مهم مردم علیه استکبار جهانی به دلیل رفتار برخی افراد و شعارها علیه رییس جمهور و برخی شخصیت‌های سیاسی شنیده نشد. رفتاری که البته نادرست است و رهبر معظم انقلاب هم صریحا آن را غلط شمرده‌اند.
«این را هم عرض بکنیم؛ این که من از بعضى مسئولان و سران کشور گله‌گزارى کردم، موجب نشود که حالا یک عده‌اى راه بیفتند، بنا کنند علیه این و آن شعار دادن؛ نه، بنده با این کار مخالفم. اینکه شما یک نفر را به عنوان ضد ولایت، ضد بصیرت، ضد چه، مشخص کنید، بعد یک عده‌اى راه بیفتند علیه او شعار بدهند، بنده با این کارها مخالفم؛ این را من صریح بگویم. بارها به کسانى که میتوانند جلوى این چیزها را بگیرند، تذکر داده‌ام. آن کسانى که این کارها را میکنند، اگر واقعاً حزب‌اللّهى و مؤمنند، خب نکنند. مى‌بینید که تشخیص ما این است که این کارها به ضرر کشور است. با احساساتشان راه بیفتند اینجا، آنجا، علیه این شعار بدهند، علیه آن شعار بدهند؛ این شعاردادن‌ها کارى از پیش نمیبرد. این خشمها را، این احساسات را براى جاى لازم نگه دارید. آن کسانى که به این حرفها اعتناء دارند و مقیدند که برخلاف موازین شرع حرکت نکنند، باید مراقبت کنند، از این کارها نکنند
بخشی از سخنان رهبر انقلاب در ۲۸ بهمن ۱۳۹۱»
بیشتر بخوانید: ت اریخ مصرف حرف‌های آقا برای ما چقدر است؟
۲- راهپیمایی‌ها شاید تنها روزهایی باشد که بسیاری از مردم با مسئولین برخورد و مواجهه مستقیم دارند و مطالبات خود را از‌ آنها طرح می‌کنند. نبود فضای تعامل و گفتگو و شنیدن باعث می‌شود این برخوردها گاهی به صورتی تند و شاید افراطی تبدیل شود. گاهی نیز این رفتارها با برنامه‌ریزی قبلی صورت می‌گیرد و افرادی مجری آن می‌شوند که از قبل از جایی ماموریت دارند تا زمینه مظلومیت‌نمایی و انتقاد از جریان حزب‌اللهی را فراهم کنند.
۳- سخنان ماه‌های اخیر روحانی به دنبال دوقطبی‌سازی‌های موهومی در جامعه است که تنها مردم را از موضوعات اصلی کشور دور کرده و آنها را به حاشیه‌ها مشغول کرده است و موضوعات اساسی را به فراموشی سپرده است. حتی مردم هم فکر می‌کنند باید به پاسخ دادن به شبهات دینی بپردازند که رییس جمهور علیه ولایت ائمه معصومین تولید کرده است. و فراموش می‌شود که مسئولیت اصلی رییس جمهور ریاست بر قوه مجریه و حل مشکلات عمده کشور در امور اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.
اینجا بخوانید: دو قطبی «فرشته» نجات بخش و «دیو» نابود کننده کشور
۴- به نظر می‌رسد طرح بسیاری از این موضوعات از پیش طراحی شده و دقیقا برای حاشیه‌سازی و دوقطبی‌سازی‌های موهوم طرح شده است. کسانی برای کمک به دولت تلاش می‌کنند رفتارها و سخنان پرحاشیه‌ای را به رییس جمهور پیشنهاد دهند تا درحاشیه توهین‌های روحانی به سپاه و بسیج و علما و ... مردم فراموش کنند برجامی که چون آفتابی تابان معرفی شده بود، غروب کرده است و سیاست خارجی ما در عرصه بین‌الملل (اگر فعالیت‌های جبهه مقاومت را در نظر نگیریم) بسیار اندک و کم بازده شده است. از طرف دیگر هم کسانی هستند که به دنبال کمک به حاشیه‌سازی‌ها هستند و اگرچه ظاهرا در جناح مقابل هستند، به این دوقطبی‌های موهوم کمک می‌کنند. نمونه‌اش شعارهای امروز علیه روحانی است و یا جمع کردن امضا علیه ورود زنان به ورزشگاه‌ها!
۵- جناح مومن انقلابی نیازمند هوشمندی است. و باید بدانیم که هرکس تندتر و شدیدتر حرف می‌زند لزوما انقلابی‌تر نیست و بیشتر دغدغه انقلاب ندارد. شیوه‌های تند و نابجا بیش از آنکه به جناح انقلاب کمک کند، قدرت محرکه اجتماعی جناح مقابل برای مظلوم‌نمایی و حاشیه‌سازی خواهد بود
فیلم بیانات رهبر انقلاب درباره شعاردادن علیه مسئولان اینجا ببینید
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت