روزنامه کیهان: «الگوی تقلبی» یکی از موثرترین انواع نفوذ است که بدون حضور فیزیکی عامل نفوذی صورت میپذیرد و به همین علت، آن را «نفوذ فاصلهدار»! هم مینامند. بستر اصلی این نوع از نفوذ، قراردادها و پیمانهای دو یا چند جانبه هستند و عملیات نفوذ با فریب مسئولان و مقامات کشوری که هدف نفوذ است کلید میخورد. برجام از همین زاویه میتوانست بستر مناسبی برای نفوذ حریف باشد که با هوشمندی مثالزدنی رهبرمعظم انقلاب این دریچه مسدود شده است، هرچند که بسته شدن کامل این روزنه نفوذ به تیزبینی مسئولان و به کار بستن دقیق رهنمودهای حضرت آقا بستگی دارد.
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان روز پنجشنبه در اجتماع 3هزار نفری همایش کشوری موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با عنوان «بررسی شیوههای نفوذ دشمن در انقلاب اسلامی و راهکارهای مقابله با آن» که در شبستان کربلای مسجد مقدس جمکران برپا شده بود حضور یافته و به نمونههایی از راهکارهای نفوذ با ارائه مصادیق آن پرداخت. مدیرمسئول کیهان گفت؛ نفوذ برای خرابکاری، نظیر انفجار در اماکن و یا ترور افراد ابتداییترین نوع نفوذ است و مقابله با آن برعهده مراکز اطلاعاتی و امنیتی است که خوشبختانه در این زمینه موفقیتها و تجربیات فراوانی دارند و جای نگرانی چندانی نیست، اما، خطرناکترین نوع نفوذ، نفوذ در ساختار تصمیمساز و تصمیمگیر نظام است که اگرچه همواره مورد توجه دشمن بوده ولی امروزه با جدیت بیشتری دنبال میشود.
شریعتمداری در توضیح چرایی رویکرد جدی و پردامنه آمریکا و متحدانش به راهکار نفوذ برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران به چند نکته اشاره کرد و از جمله گفت: آمریکا طی سی و هفت سال گذشته از همه اهرمها نظیر گروههای تروریستی، کودتا، حمله نظامی، تحریمهای اقتصادی و سیاسی و اخیرا راهاندازی تروریستهای تکفیری برای براندازی نظام اسلامی ایران استفاده کرده است و ناکارآمدی آنها را به وضوح دیده است. از سوی دیگر، انقلاب اسلامی، ضمن تکثیر پرشتاب، بسیاری از عقبههای استراتژیک آمریکا را در منطقه تسخیر کرده است بنابراین، تنها راه مقابله را در نفوذ به ساختار نظام و فراهم آوردن زمینههای فروپاشی آن از درون میبیند. مدیرمسئول کیهان به فرازی از وصیتنامه حضرت امام(ره) اشاره کرد که در آن «نفوذ» را خطرناکترین حربه دشمن دانسته بودند و هشدارهای پی در پی رهبرمعظم انقلاب در این خصوص را یادآور شده و گفت: این هشدارها برای ثبت در تاریخ نیست بلکه فقط با یک نیم نگاه به اطراف خود میتوان به این نتیجه رسید که خطر نفوذ جدی است و باید شیوههای آن را به دقت بررسی کرد. وی در ادامه گفت: یکی از مراکز استراتژیک آمریکا بهرهگیری از نفوذ را با ورزش
رزمی «جوجیتسو» مقایسه میکند که در آن از توان و امکانات حریف علیه خود او استفاده میشود.
مدیرمسئول کیهان، از «شکار میانجی»، شکار افراد نزدیک به مسئولان کشور، حضور عوامل دشمن در مراکز تصمیمساز و مشاورهدهنده و مخصوصا ساخت الگوی تقلبی و «نفوذ فاصلهدار» به عنوان برخی از اصلیترین شیوههای نفوذ یاد کرد و افزود؛ نفوذ در ساختار با نفوذ برای عملیات تروریستی تفاوت فراوانی دارد. در نفوذ برای عملیات تروریستی، هویت عامل نفوذی تا زمان انجام ماموریت، پنهان میماند ولی در نفوذ به ساختار از افراد و شخصیتهای شناخته شده استفاده میشود، بنابراین کشف هویت واقعی و ماموریتی که برعهده دارند چندان دشوار نیست.
مدیرمسئول کیهان، درباره شکار میانجی گفت؛ میانجی باید از میان کسانی انتخاب و شکار شود که اولا؛ سابقه طولانی و مثبت از حضور در نظام را داشته باشد و ثانیا؛ این سابقه برای مردم نیز شناخته شده باشد. افرادی با این ویژگی هرگاه به هر علت، از جمله آلودگی به چرب و شیرین دنیا، فساد اخلاقی، علاقه عاطفی به فرزندان ناخلف، و یا هر علت دیگری، از خط اصلی نظام و انقلاب فاصله بگیرند، برای شکار شدن از سوی دشمن آمادگی خواهند داشت. در این حالت، میانجی با تابلوی سوابق مثبت خود در میان مردم حضور دارد ولی عملکرد و مواضع او از سوی دشمن دیکته میشود و یا بیآنکه بداند با دشمن همراه است. شریعتمداری گفت؛ کسانی که نقشه راه نظام را میشناسند، در مقایسه میان مواضع و عملکرد میانجی با مواضع نظام نظیر خط مبارک حضرت امام(ره)، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و متن قانون اساسی به آسانی میتوانند هویت واقعی میانجی را شناسایی کنند. یعنی دقیقا همان اتفاقی که این روزها شاهد هستیم و مردم، شخصیتهای قبلا مثبت که امروزه استحاله شدهاند را به خوبی تشخیص دادهاند.
شریعتمداری در ادامه به شیوه «نفوذ فاصلهدار» یا الگوی تقلبی اشاره کرد و گفت؛ «الگوی تقلبی» یکی از موثرترین انواع نفوذ است که بدون حضور فیزیکی عامل نفوذ و با مدیریت از راه دور صورت میپذیرد و به همین علت، آن را «نفوذ فاصلهدار» هم مینامند. بستر این نوع از نفوذ، قراردادها و پیمانهای دو یا چند جانبه است و عملیات نفوذ با فریب مسئولان و مقامات کشوری که هدف نفوذ است کلید میخورد.
مدیرمسئول کیهان از «برجام» به عنوان یکی از بسترهای «نفوذ فاصلهدار» نام برد و گفت: برجام بدون نقطه مثبت نیست ولی به قول رهبرمعظم انقلاب، در مقابل آنچه به دست آمده هزینه سنگینی دادهایم.
بنابراین معاهدهای که در مقابل یک دستاورد نه چندان با اهمیت، هزینه سنگینی در پی داشته است، نمیتواند به عنوان یک «الگو» برای حل و فصل سایر مناقشات و یا حتی برخی از مسائل داخلی و بومی کشور مورد استفاده قرار بگیرد.
شریعتمداری توضیح داد که؛ بعد از توافق وین و تدوین برجام، آمریکا و متحدانش از این توافق با عنوان یک دستاورد بزرگ برای دولت آقای روحانی یاد کرده و میکنند و از سوی دیگر رئیسجمهور و برخی دیگر از دولتمردان نیز، برجام را، «تسلیم قدرتهای بزرگ در مقابل ایران»! و «بزرگترین دستاورد تاریخ انقلاب»! مینامند و حتی آن را «فتحالفتوح»! و در مواردی با اهمیتتر از فتح خرمشهر معرفی میکنند! و این نمونه روشنی از همان الگوی تقلبی است چرا که با وجود ضعفهای فراوان برجام و هزینه سنگینی که در مقابل آن پرداخت کردهایم، آقای روحانی آن را یک الگو برای حل و فصل سایر معضلات معرفی میکند و حال آن که یک معاهده پر از ضعف و حاصل هزینههای سنگین نمیتواند یک «الگوی موفق» برای حل و فصل سایر مسائل داخلی و خارجی باشد و باید از تکرار آن خودداری کرد.
مدیرمسئول کیهان درباره یکی از نقاط نفوذ برجام گفت؛ همزمان با بزرگنماییهای عجیب و غریب درباره برجام، این پرسش مشترک در برخی از محافل سیاسی غرب و یک جریان آلوده داخلی مطرح شد که وقتی همکاری و توافق با آمریکا در مسئله مهمی مانند چالش هستهای امکانپذیر است و آمریکا در این معاهده به نفع ایران کنار آمده است چرا در بقیه موارد و چالشها نظیر، رابطه با آمریکا، مسائل منطقه و امثال آن، با آمریکا و متحدانش همراه و همسو نباشیم!
شریعتمداری بعد از این توضیح گفت؛ حالا به وضوح میتوان چشمهای از درایت و هوشمندی رهبر معظم انقلاب را در خنثی کردن این توطئه و بستن این دریچه نفوذ، درک کرد. آقای رئیسجمهور در نامه خود به رهبر معظم انقلاب از برجام به عنوان یک موفقیت بزرگ و مبهوتکننده دشمنان ایران یاد کرده بود و حضرت آقا در بخشی از پاسخ خویش به ایشان، ضمن تشکر از زحمات رئیسجمهور و تیم مذاکرهکننده تأکید میکنند «در برابر آنچه در این معامله به دست آمده، هزینههای سنگینی پرداخت شده» و میفرمایند؛ کسانی که این واقعیت را نادیده میگیرند و خود را ممنون طرف غربی وانمود میکنند با افکار ملت صادقانه برخورد نمیکنند. مدیرمسئول کیهان گفت؛ میبینید که حضرت آقا دقیقا روی دو نکته که میتواند روزنه نفوذ باشد انگشت میگذارند، هزینه سنگین برجام و اینکه برجام حاصل مقاومت است و نه لطف و مهربانی غرب!
دیدگاه تان را بنویسید