لاریجانی:رهبری صراط مستقیم انقلاب را تبیین کرد

کد خبر: 422245

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی خود صراط مستقیم انقلاب را برای همه روشن نمود و اصول مستحکمی که می تواند حرکت امام (ره) را زنده نگه دارد، در این سخنرانی تبیین شد.

مهر: علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی روز یکشنبه، اعیاد شعبانیه و ولادت امام زمان(عج) را به ملت ایران تبریک گفت و اظهار داشت: یاد پیشوای بزرگ انقلاب حضرت امام (ره) و همچنین شهدای ۱۵ خرداد را گرامی می‌داریم و بر ارواح مطهر آنان درود می‌فرستیم.

لاریجانی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام (ره)، اظهار داشت: سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب در ۱۴ خرداد به خوبی صراط مستقیم انقلاب را برای همگان روشن نمود و اصول مستحکمی که می‌تواند زنده بودن حرکت امام (ره) را تضمین نماید، به درستی تبیین شد.

وی ادامه داد: اصل‌الاصول آن همان اسلام ناب محمدی بود که در مقابل اسلام آمریکایی و اسلام متحجرانه است و ما امروز تقابل این دو نوع قرائت از اسلام را به عینه در صحنه مسائل منطقه‌ای مشاهده می کنیم.

لاریجانی گفت: در طول سال‌های پس از انقلاب، تقابل این نوع برداشت از اسلام را در عرصه‌های مختلف داخلی تجربه کرده‌ایم. میدان تقابل اسلام لیبرالی و انحرافی با اسلام ضد استکباری و اجتهادی، میدان تقابل اسلام عدالتخواه و جهادی با اسلام تسلیم و تروریستی، اسلام آزادی‌خواه و مردمی با اسلام خمود و منزوی.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: زنده بودن حرکت فطری امام در گروی پیشبرد راهی است که رهبر معظم انقلاب به درستی آن را بیان فرمودند.

لاریجانی در بخش دیگری از این سخنرانی از نصایح عمیق رهبری در ملاقات نمایندگان تشکر کرد و اظهار داشت: تذکرات معظم له در تعامل قوا و رعایت اخلاق سازنده در همکاری بخش‌های مختلف و عنایت ایشان به رویکرد مستحکم مجلس شورای اسلامی در اتخاذ مواضع اصیل جهت احقاق حقوق ملت و توجه به رونق اقتصاد درونی، ارزشمند و حکمت‌آمیز بود.

وی با بیان اینکه این فرمایشات را پایه اقدامات خود قرار می‌دهیم، اظهار داشت: بر این اساس باید از زمان باقی مانده مجلس در انجام وظیفه اصلی استفاده کرده و از آغشتگی این وظایف به بحث انتخابات پرهیز کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی بر این اساس از کمیسیون‌های مختلف و نمایندگان خواست اولا به تناسب وظایف کمیسیون‌ها، طرح‌ها و لوایحی که اهمیت بیشتری دارند را سریع‌تر بررسی و به مجلس ارائه نمایند تا در دستور قرار گیرد.

لاریجانی اظهار داشت: دوم، حال که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و قانون رفع موانع تولید ابلاغ شده است، نحوه اجرای این دو قانون مهم و سیاست‌های مربوطه باید مورد نظارت قرار گرفته و مطابق آیین‌نامه، ظرف شش ماهه آینده گزارش نظارتی نحوه اجرای آن به مجلس ارائه شود.

وی گفت: سوم اینکه محور سخنان رهبری چه در مرقد مطهر امام و چه در ملاقات با نمایندگان، در مردمی کردن اقتصاد و زمینه‌سازی برای تشویق کارآفرینان بود. هر یک از کمیسیون‌ها با تعامل با بخش‌های دولتی و غیردولتی، تحرک در این زمینه را پیگیری کنند و موتور محرکی برای تحقق این مهم شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چهارم، صادرات غیرنفتی یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی است که در شرایط فعلی در اوج اهمیت قرار دارد. کمیسیون‌های مختلف با همکاری بخش‌های دولتی و غیردولتی پیگیر تحقق این امر مهم باشند و در رفع موانع تلاش نمایند.

لاریجانی پنجمین مورد وظایف نمایندگان را بررسی مشکلات ناشی از رکود خواند و گفت: یکی از مشکلات مهم بخش تولید، رکود است که لازم است کمیسیون صنایع و کشاورزی با دعوت از مسئولین مختلف صنعتی و کشاورزی و بانک‌ها، این امر را در اولویت قرار دهند و مشکلات بخش‌های تولیدی را رفع کنند.

وی ادامه داد: نکته آخر این است که با توجه به فصل بررسی برنامه ششم، مرکز پژوهش‌ها و کمیسیون‌های مختلف بررسی محورهای اصلی برنامه ششم را متناسب با شرایط فعلی، آغاز و بر اساس تجربیات گذشته، برنامه راهبردی و عملیاتی تنظیم گردد و به جای تقنین مجدد، برنامه‌های اجرایی مهم در توسعه را در هر بخش، مشخص و با رعایت سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی، زمینه‌های توسعه ملی و توسعه مناطق به نحو متوازن و متناسب را تدارک کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: هیات رئیسه ساز و کار پیگیری این امور را به نحو هماهنگ تدارک خواهد دید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت