سرویس سیاسی «فردا»- مراسم روز بزرگداشت فردوسي شاعر نامدار ايراني همهساله در بيست و پنجمين روز از ارديبهشتماه از سوي بسياري از ارگانها و نهادهاي فرهنگي کشور برگزار ميشود.
امسال هم قرار بود اين مراسم با تدارک سازمان میراث فرهنگی و در استاديوم 12 هزارنفري آزادي تهران برگزار شود و در حالي که بزرگداشت فردوسي در طول ساليان گذشته به برگزاري مراسمي مختصر در چند فرهنگسرا خلاصه ميشد، دولتيها امسال تصميم گرفتند آنرا در نسخه چندهزار نفري برگزار کنند. اما يکي از نکاتي که درباره برگزاري چنين مراسمي قابل توجه و تامل است اينکه چند هفته پیش نیز مراسم تجلیل از خادمان سفرهای نوروزی با حضور محمود احمدینژاد در استاديوم 100 هزارنفري آزادي برگزار شد که با شکست دولتی ها در اجرای برنامه هایشان همراه بود.
در این بین بسياري از صاحبنظران از جمله نمايندگان مردم در مجلس تاکيد داشتند که برگزاري چنين مراسم پرهزينه و غيرضروري از سوي دولت در برهه کنوني شائبه تبليغاتي و انتخاباتيبودن دارد. عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی یکی از این افراد است که با انتقاد از برگزاری همایش بزرگداشت فردوسی در مجموعه 12 هزار نفری آزادی، گفت: این همایش بهانه ای بود برای اینکه یک جریان سیاسی را راه اندازی کنند و متاسفانه آقایان اموال و هزینه های بیت المال و ظرفیت های ملی کشور را در این مسیر مورد استفاده قرار دادند. منصور حقیقت پور، در گفتگو با خبرنگار « فردا » با بیان مطلب فوق خاطر نشان ساخت: حاصل صرف هزینه های بیت المال این شد که یک سری دختر و پسر جوان شروع کردند به رقصیدن. واقعا در این مراسم جایگاه فردوسی تضییع شد. برگزاری این همایش اقدام سخیفی بود که پایگاه اصلی انحراف که همان سازمان میراث فرهنگی است آن را راه اندازی کرده بود. وی در ادامه صرف هزینه های بیت المال برای برگزاری چنین همایش هایی را انتخاباتی دانست و افزود: به جای این کار می آمدند از دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد درخواست می کردند که جنبه های مختلف حماسه
فردوسی را در قالب تحقیق تدوین کنند تا پرونده های مختلفی از اندیشه و حرکت و وزن فردوسی جمع آوری کرده و برای آیندگان کنار گذاشته شود. این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امیدوارم شورای محترم نگهبان که ادعا می کند مجلس بر شوراها نظارت نداشته است، خودش بر این امر نظارت کرده و جلو این اقدامات خلاف را بگیرد. نایب رئیس دوم کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس اظهار داشت: بلوغ سیاسی آقایان اینگونه دیکته شده است. مطمئن باشید این اقدامات نتیجه عکس برای آنها در بر خواهد داشت. مردم می بینند و مطلع هستند. مردم ما اهل تشخیص هستند. حقیقت پور در بخش پایانی اظهارات خود گفت: دولت وقتی تابع قانون نیست، وقتی خود دولت بی قانونی می کند و هر کدام از قوانین را که بخواهد اجرا کند و هر کدام را که نخواهد اجرا نکند، تکلیف چیست؟ انتقاد ما به دولت همین است که یکی از بزرگترین اشکالات این دولت این است که قانون گریز هستند و قانون را زیر پا می گذارند. در پرونده تمام این مدیران، یک نقطه سیاه ثبت خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید