پند رهبرانقلاب به سیاستمداران آمریكایی

کد خبر: 218467

پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در كلیپی صوتی، به بررسی پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و مساله غصب فلسطین در بیانات رهبر انقلاب ‌پرداخته و آن را در قالب عنوان 'پند خیرخواهانه منتشر كرده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخشی از سخنانشان در آغاز اجلاس سران جنبش عدم تعهد، در «پند خیرخواهانه» به سیاستمداران آمریكایی، آن‌ها را به پذیرفتن پیشنهاد ایران برای حل مساله فلسطین دعوت كردند.
این كلیپ چهار دقیقه‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب در كنفرانس فلسطین در سال‌های 1387 و 1390، و بیانات ایشان در اجلاس سران عدم تعهد در نهم شهریور ماه سال 1391 استفاده شده و از آدرس اینترنتی http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=20910 در دسترس كاربران قرار دارد.
** پندي خیرخواهانه
در اینجا مایلم پندي خیرخواهانه به سیاستمداران آمریكایي كه تاكنون همواره به عنوان مدافع و پشتیبان رژیم صهیونیستي در صحنه حاضر شده‌اند، بدهم: این رژیم تاكنون براي شما دردسرهاي بیشمار داشته است؛ چهره‌ي شما را در میان ملت‌هاي منطقه، منفور و شما را در چشم آنان شریك جنایات صهیونیست‌هاي غاصب معرفي كرده است؛ هزینه‌هاي مادي و معنوي كه در طول سال‌هاي متمادي از این رهگذر به دولت و ملت آمریكا تحمیل شده است، سرسام‌آور است؛ و احتمالاً در آینده اگر همین روش ادامه یابد، هزینه‌هاي شما سنگین‌تر هم خواهد شد.
بیایید به پیشنهاد جمهوري اسلامي درباره‌ي همه‌پرسي بیندیشید و با تصمیمي شجاعانه، خود را از گره ناگشودني كنوني نجات دهید. بي‌شك مردم منطقه و همه‌ي آزاداندیشان گیتي از این اقدام استقبال خواهند كرد.
رهبرانقلاب، 1391/06/09
**یك طرح عادلانه و منطقي
طرح جمهوري اسلامي براي حل قضیه‌ي فلسطین و التیام این زخم كهنه، طرحي روشن، منطقي و منطبق بر معارف سیاسيِ پذیرفته شده‌ي افكار عموميِ جهاني است كه قبلاً به تفصیل ارائه شده است.
ما نه جنگ كلاسیكِ ارتش‌هاي كشورهاي اسلامي را پیشنهاد می‌كنیم، و نه به دریا ریختن یهودیان مهاجر را، و نه البته حكمیت سازمان ملل و دیگر سازمان‌هاي بین‌المللي را؛ ما همه‌پرسي از ملت فلسطین را پیشنهاد می‌كنیم.
ملت فلسطین نیز مانند هر ملت دیگر حق دارد سرنوشت خود را تعیین كند و نظام حاكم بر كشورش را برگزیند. همه‌ي مردم اصلي فلسطین، از مسلمان و مسیحي و یهودي - نه مهاجران بیگانه - در هر جا هستند؛ در داخل فلسطین، در اردوگاه‌ها و در هر نقطه‌ي دیگر، در یك همه‌پرسيِ عمومي و منضبط شركت كنند و نظام آینده‌ي فلسطین را تعیین كنند.
آن نظام و دولتِ برآمده‌ي از آن، پس از استقرار، تكلیف مهاجران غیر فلسطیني را كه در سالیان گذشته به این كشور كوچ كرده‌اند، معین خواهد كرد. این یك طرح عادلانه و منطقي است كه افكار عمومي جهاني آن را بدرستي درك میكند و میتواند از حمایت ملتها و دولت‌هاي مستقل برخوردار شود.
البته انتظار نداریم كه صهیونیست‌هاي غاصب به‌آساني به آن تن در دهند، و اینجاست كه نقش دولتها و ملتها و سازمان‌هاي مقاومت شكل میگیرد و معني مي‌یابد. مهمترین ركن حمایت از ملت فلسطین، قطع پشتیباني از دشمن غاصب است؛ و این وظیفه‌ي بزرگ دولتهاي اسلامي است.
رهبرانقلاب، 1390/07/09
** نشانه‌ی پایبندی به دموكراسی
حضار محترم! شما كه در این گردهمایی حضور یافته‌اید، در مساله‌ی فلسطین صاحبنظر و اندیشه‌ورید. وظیفه‌ی تاریخی امروز ما تكرار سخنان و تئوری‌های ناتوانِ گذشته نیست، بلكه ارایه‌ی راهكاری است كه فلسطین را از زیر ستم رژیم صهیونیستی آزاد كند.
پیشنهاد ما یك راهكار كاملاً منطبق بر مردمسالاری است كه می‌تواند منطق مشترك همه‌ی افكار جهانی باشد. آن پیشنهاد این است كه همه‌ی صاحبان حق در سرزمین فلسطین اعم از مسلمان و مسیحی و یهودی در یك همه‌پرسی، ساختار نظام خود را انتخاب كنند و همه‌ی فلسطینی‌هایی كه سالها مشقت‌آوارگی را تحمل كرده‌اند نیز در این همه‌‌پرسی شركت كنند.
دنیای غرب باید بداند كه نپذیرفتن این راه حل نشانه‌ی پایبند نبودن به دموكراسی است كه پیوسته از آن دم میزنند و این آزمون افشاگر دیگری بر علیه آنان خواهد شد.
آزمون قبلی آنان نیز در فلسطین بود كه نتیجه‌ی انتخابات كرانه‌ی باختری و غزه را كه روی كارآمدن دولت حماس بود نخواستند بپذیرند. كسانی كه دموكراسی را تا جائی می پذیرند كه نتایج آن مطلوب آنان باشد، جنگ‌طلب و ماجراجویند و اگر از صلح دم میزنند جز دروغ و فریب نیست.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت