وقتی‌رحیمی،هاشمی‌را«یوسف‌انقلاب‌اسلامی» خواند/عکس

کد خبر: 211267

رحیمی در این کتاب از سفر هاشمی رفسنجانی به کردستان با واژه‌هایی همچون «اعجازآفرین» و «اعجاب‌برانگیز» یاده کرده و حتی او را «یوسف انقلاب اسلامی» خوانده است.

وقتی‌رحیمی،هاشمی‌را«یوسف‌انقلاب‌اسلامی» خواند/عکس

قانون: در حالی که طی سال‌های اخیر محمدرضا رحیمی به همراه سایر دولتمردان احمدی‌نژاد به تاسی از رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال 84 سخت منتقد هاشمی رفسنجانی بوده و سیاست‌های وی در دولت سازندگی را مورد تخطئه قرار می‌دهند اما مروری بر اظهارات رحیمی که در زمان هاشمی استاندار کردستان بود، نشاندهنده ابعادی دیگری از خط مشی سیاسی معاون اول دولت محمود احمدی‌نژاد است. اردیبهشت سال 1376 بود که علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی در قامت رئیس جمهور پا به استان کردستان می‌نهد، استانی که استاندارش محمدرضا رحیمی بود، سیاستمداری که در دولت اصلاحات پستی به او داده نشد اما با روی کار آمدن مجلس هفتم رئیس دیوان محاسبات کل کشور شد و در دولت احمدی‌نژاد نیز مدتی سرپرست وزارت کشور بود و این آخری هم معاون اول. در حاشیه سفر هاشمی رفسنجانی به کردستان کتابی تحت عنوان «دیدار سردار سازندگی از کردستان، سرزمین عشق و دوستی» منتشر شد که مقدمه این کتاب را محمدرضا رحیمی که استاندار وقت کردستان بود نوشت، مقدمه‌ای که با خط‌مشی‌های سیاسی امروز رحیمی هیچ سازگاری ندارد. رحیمی در این کتاب از سفر هاشمی رفسنجانی به کردستان با واژه‌هایی همچون «اعجازآفرین» و «اعجاب‌برانگیز» یاده کرده و حتی او را «یوسف انقلاب اسلامی» خوانده است. این کتاب در سه هزار نسخه و از سوی روابط عمومی وقت استانداری کردستان منتشر شده بود. متن مقدمه کتاب «دیدار سردار سازندگی از کردستان، سرزمین عشق و دوستی» را که به قلم محمدرضا رحیمی نگاشته شده، صرفا جهت تنویر افکار عمومی منتشر می‌کند.

«بسمه تعالی از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر/ یادگاری که در این گنبد دوار بماند یکی از رخدادهای بی‌سابقه در تاریخ کردستان، سفر میمنت‌آثار ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به این خطه از میهن اسلامی است که توصیف زیبایی‌ها و برجستگی‌های آن از توان گفتار و نوشتار خارج است. در این واقعه بسیار مهم و تاریخی، اتفاقات از سنخ رویدادهای مرسوم و معمول دیدار دولتمردان مشهور دنیا از مناطق کشور خود یا کشورهای دیگر نیست، بلکه مقوله‌ای منحصر به‌فرد است. آمیزه‌ای از عشق و محبت و دلدادگی در هاله‌ای از نور ایمان و ایثار و جوانمردی است. مهمان‌نوازی مردم کردستان در استقبال از رئیس جمهوری و محبوبشان فراتر از روال طبیعی و به شکل افسانه‌ای تجلی می‌کند. آقای هاشمی را محبوبی می‌پندارند که تنها یار نیست، یاور نیز هست. او را جانانه کرم‌پیشه‌ای می‌انگارند که از کنعان انقلاب به مصر کردستان قدم می‌گذارد، عاشقانه عزیزش می‌دارند و با تمام هستی خریدار محبتش می‌گردند. اوج زیبایی این دلدادگی در حرکت غرورآفرین آن پیرزن سقزی تجلی می‌کند که با تمام دارایی‌اش که در یک رأس بز خلاصه می‌شود، در صف خریداران یوسف انقلاب اسلامی قرار می‌گیرد و اشک شوق از چشمان آقای هاشمی جاری می‌سازد. نکات قابل ملاحظه‌ای در لحظات دیدار حضرت ایشان از مناطق کردستان وجود دارد که حقیقتا جز در آثار اساطیری و مبالغه‌ها و اغراق‌های شاعرانه تصور آنها در باور هیچ کس نمی‌گنجد، مگر آنکه انسان خود بوده و رأی‌العین مشاهده کرده باشد و حیرت و اعجاب و ناتوانی ما در ترسیم آن عظمت‌ها از همین جا ناشی می‌شود. پیرمردی مریوانی خطاب به رئیس جمهوری محبوب خود در حالی گریه امانش نمی‌دهد، می‌گوید: «اگر فرزندی داشتم، ذبیح مقدمت می‌کردم.»

فرزانه‌ای بیان می‌کرد: «می‌توان مردم را مجبور به اجتماع کرد، اما نمی‌توان به اجبار بر لبان آنها خنده‌ای نشانید یا اشک شوقی از دیده‌ای جاری ساخت» و شاهدان دیدند که آقای هاشمی بارها متأثر از ابراز محبت‌های بی‌شائبه مردم وفادار کردستان اشک ریختند که وزیر محترم کشور هم در نامه خویش خطاب به اینجانب بدان اشاره نموده‌اند. در بعد سیاسی هم سفر آقای هاشمی به کردستان اعجازآفرین و اعجاب‌انگیز است. استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا جهانخوار توسط ایادی مزدورش در منطقه از ماه‌ها قبل با به‌کارگیری تمامی امکانات تبلیغی خود و با بهره‌جستن از رادیو بی‌بی‌سی و صدای آمریکا و رادیو رژیم صهیونیستی و ... تلاشی مذبوحانه کردند تا به‌زعم باطل خودشان را از حضور در صحنه منفعل سازند اما مردم حق‌شناس کردستان قهرمان این ایرانیان رشید و میهن‌دوست که شاهد و ناظر خدمات گسترده و بی‌نظیر دولت خدمتگزار جناب آقای هاشمی در کردستان بوده و هستند و آن را در تاریخ دیارشان بی‌سابقه می‌دانند، با استقبال بی‌مانندشان از دلاور مرد میدان‌های جهاد و سازندگی چنان شوری آفریدند که گرمی و حرارتش دوستان را به وجد آورد و غلغله در جانشان انداخت و دشمنان را پر و بال بسوزاند و آتش حسرت بر روانشان زد. اگر بگویم طومار دشمنان کردستان برای همیشه درهم پیچید، مبالغه نکرده‌ام و اقرار کارشناسان سیاسی نیز موید همین مطلب است. از دیگر دستاوردهای شیرین این سفر مبارک آثار و برکات مترتب بر آن است که چشم‌انداز توسعه و ترقی استان کردستان را فروزان نموده و تبدیل آن به یک استان برخوردار در آینده‌ای نزدیک را میسر ساخته است. اگر بخواهم با زبان اعداد و ارقام سخن بگویم، قطعا در حوصله این نوشتار که مقدمه‌ای بر سفرنامه معظم‌له به این بخش از میهن اسلامی است، نمی‌گنجد، فلذا دامن سخن فرا می‌چینم و به عنوان حسن ختام از درگاه ایزد متعال عاجزانه مسئلت می‌نمایم که دولت کریمه اسلامی و رهبری عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای دامت‌برکاته و تمامی خدمتگزاران صدیق این نظام الهی بویژه‌ شخصیت ممتاز جهان اسلامی سردار دلاور سازندگی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران را در کنف حمایت خویش قرار دهد. «اللّهُمَ وفّقنا لَمّا تُحبُّ و تَرضی» محمدرضا رحیمی استاندار کردستان»

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد