کم خوابی و شب بیداری چه عوارضی دارد؟

کد خبر: 798632

ابراهیم‌خلیل بنی‌حبیب، متخصص طب سنتی گفت: طی ۳۰ سال گذشته افزایش رفاه از سویی و تغییر سبک زندگی نامناسب از سوی دیگر باعث بالا رفتن میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌هایی مثل سرطان شده است.

کم خوابی و شب بیداری چه عوارضی دارد؟
باشگاه خبرنگاران جوان:فاصله بین خوردن شام و زمان خواب مهم است و در این فاصله زمانی، هضم اولیه غذا صورت می‌گیرد و پر بودن معده باعث اختلال در خواب و آرامش بدن می‌شود و باعث تولید اخلاط ناسالم مثل بلغم می‌شود.
ابراهیم‌خلیل بنی‌حبیب، متخصص طب سنتی گفت: طی ۳۰ سال گذشته افزایش رفاه از سویی و تغییر سبک زندگی نامناسب از سوی دیگر باعث بالا رفتن میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌هایی مثل سرطان شده است. خواب یکی از عوامل مهم بروز سرطان در طب سنتی به شمار می‌رود. به این صورت که اگر میزان خواب در انسان کم باشد دچار اختلال اخلاطی که یکی از دلایل بروز این بیماری است در بدن می‌شود. شب بیداری باعث افزایش گرما و خشکی بدن می‌شود در این صورت اشتهای فرد کاهش یافته و استرس و اضطراب در فرد غلبه می‌کند مثل کسانی که در شب‌های امتحان بیدار می‌مانند. مصرف آب به عنوان تنظیم کننده حرارت بدن به شمار می‌رود و نمی‌تواند به تنهایی خشکی آن را رفع کند برای مصون ماندن از ابتلا به سرطان بهتر است فرد ساعات خواب خود را تنظیم کند. بهترین ساعات خواب بهترین ساعات خواب بین ۱۰ شب تا ۵ صبح است که در این صورت انرژی بدن به خوبی تأمین شده و هورمون‌های مخصوصی که شب‌ها در بدن ترشح می‌شود باعث کاهش میزان خشکی و اضطراب می‌شوند. خواب نیمروز قبل از غذا و اذان ظهر مفید است خواب در طی روز برای سلامتی بدن نامناسب است. خواب نیمروز وقتی مفید است که قبل از غذا و اذان ظهر انجام شود در غیر این صورت خواب بعد از خوردن غذا آن هم به مدت طولانی بیش از پنج دقیقه باعث اختلال در هضم و اخلاط بدن می‌شود. فاصله بین خوردن شام و زمان خواب باید چقدر باشد؟ فاصله بین خوردن شام و زمان خواب مهم است. بهتر است دو ساعت قبل از خواب شام میل شود تا در این فاصله زمانی، هضم اولیه غذا صورت بگیرد چرا که پر بودن معده باعث اختلال در خواب و آرامش بدن می‌شود و باعث تولید اخلاط ناسالم مثل بلغم می‌شود.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت