۱۰ نکته برای بالا بردن عمر باتری گوشی‌های اندروید

کد خبر: 782021

در گوشی‌ها و تبلت‌های اندروید برنامه‌ها معمولا حتی پس از بسته شدن، باز هم به طور مخفی کار می‌کنند. از این رو حتی زمانی که تبلت و یا گوشی شما در حالت استند بای هستند، باز هم باتری شما مصرف می‌شود. این امر در دراز مدت می‌تواند علاوه بر کم کردن زمان شارژ گوشی عمر مفید باتری‌ها را نیز کاهش دهد. در چنین شرایط برنامه Doze وارد عمل می‌شود.

۱۰ نکته برای بالا بردن عمر باتری گوشی‌های اندروید
سرویس سبک زندگی فردا؛ بشیر قلی زاده سرچشمه: سازندگان گوشی‌های هوشمند در چند سال اخیر در زمینه ارتقای دوربین، طراحی و حتی پردازشگر‌ها به پیشرفت‌های قابل توجه‌ای دست یافته‌اند، اما متاسفانه این گونه جهش و پیشرفت‌ها را در فناوری باتری گوشی‌ها مشاهده نمی‌کنیم. با توجه به بزرگ شدن صفحه نمایشگر‌ها و همچنین بالا رفتن سرعت سنسور‌های پردازنده‌های تلفن همراه، باتری‌های امروزی قادر به پشتبانی بلند مدت از چنین فناوری‌های جدیدی نیستند. شاید بیشترین عیبی که بتوان از گوشی‌های اندروید گرفت ماندگاری کم باتری‌های آن‌ها برای ارئه شارش به گوشی‌ها است. این در حالی است که بالا رفتن قدرت پردازنده و بزرگتر شدن صفحه نمایشگر‌ها می‌تواند عمر مفید باتری‌های تلفن همراه را نیز کم کند.
۱۰ نکته برای بالا بردن عمر باتری گوشی‌های اندروید
با توجه به اینکه برخی از سازندگان تلفن همراه سعی کرده‌اند با گزینه‌های (Fast charging) شارژ سریع و (Power modes) کاهش مصرف باتری تا حدودی بتوانند این نقیصه تلفن‌های همراه را کاهش دهند. با این تفاسیر هنوز هم راه حل مناسبی برای افزایش زمان شارژ دهی باتری‌های گوشی‌های اندرویدی صورت نگرفته است. شاید با توجه به امکاناتی که در خانه‌ها و محل کار موجود است ما با شارژ کردن باتری‌های تلفن همراه خود مشکلی خاصی نداشته باشیم. این مورد را تصور کنید که شما در مکانی قرار دارید که هیچ گونه منبعی برای شارژ کردن تلفن همراه خود در دسترس ندارید، حال در چنین مکان‌هایی زمان ماندگاری شارژ تلفن همراه اهمیت پیدا خواهد کرد. شاید این سوال برای شما نیز پیش بیاید که آیا مواردی است که با پیروی از آن بتوان زمان شارژ دهی باتری تلفن همراه را افزایش داد؟ در جواب باید گفت: خوشبختانه نکاتی پیرامون بالا بردن زمان ماندگاری عمر باتری برای شارژ کردن تلفن‌های اندرویدی وجود دارد. در ادامه این مطلب شما را با ۱۰ نکته برای بالا بردن عمر باتری گوشی‌های هوشمند آشنا می‌کنیم.
بیشتر بخوانید: بهترین راه برای حذف ویروس از سیستم عامل اندروید
خنثی کردن حالت ویبره در گوشی‌های هوشمند
شاید بسیاری از مردم دوست داشته باشند که در هنگام تایپ کردن و یا لمس صفحه نمایشگر گوشی با لرزش حاصل از دکمه‌های خازنی آن روبه‌رو شوند. اما این کار بدون آنکه ثمره خاصی برای شما داشته باشد، باعث مصرف بیش از اندازه شارژ باتری می‌شود. در چنین شرایطی شما با خاموش کردن حالت ویبره در هنگام کار با گوشی به باتری آن اجازه می‌دهید تا زمان بیشتری شارژ باقی مانده خود را در اختیارتان قرار دهد. همان طور که می‌دانید تایپ کردن با گوشی زمان زیادی را در طول استفاده از تلفن همراه به خود اختصای می‌دهد، اگر شما بخواهید حالت ویبره را روشن کنید، بی‌شک با مصرف زیاد باتری در یک بازه زمانی خاص روبرو خواهید شد. از یاد نبرید که وجود ارتعاش در گوشی عملا فایده‌ای برای شما نخواهد داشت، پس با خاموش کردن آن زمان بهره‌وری از باتری‌های تلفن همراه را بالا بیرید.
۱۰ نکته برای بالا بردن عمر باتری گوشی‌های اندروید
خاموش کردن گزینه Google Hotword
روشن بودن گزینه Google Hotword در گوشی‌های اندروید می‌تواند باعث مصرف بیش از حد شارژ باتری شود. این گزینه برای آن، در گوشی‌های اندروید تعبیه شده است که همیشه آماده شنیدن دستور کاربر برای جستجو باشد. شما با خاموش کردن این گزینه باعث می‌شوید تا باتری گوشی شما زمان شارژ بیشتری را در اختیارتان قرار دهد.
بیشتر بخوانید: ۴ اشتباه رایج در مورد شارژ گوشی‌های هوشمند
استفاده از صفحه نمایشگر AMOLED
اگر گوشی هوشمند شما دارای صفحه نمایش AMOLED باشد، با توجه به کنترلی که روی تصاویر پس زمینه سیاه و سفید دارد به شما کمک خواهد کرد که عمر باتری برای ارائه شارژ، زمان بیشتری را در اختیارتان قرار دهد. استفاده از این نوع صفحه نمایشگر به شما این امکان را می‌دهد تا باتری شما شارژ کمتری برای روشن نگه داشتن پیکسل‌های روی صفحه نمایشگر داشته باشد. از این رو باتری گوشی اندروید شما با مصرف انرژی کمتری روبرو می‌شود.
۱۰ نکته برای بالا بردن عمر باتری گوشی‌های اندروید
خاموش کردن مکان نمای گوگل
شاید در طول روز نیاز شود تا شما با استفاده از مکان نمای گوگل، مکان خود را شناسایی کنید و یا برای رفتن به منطقه‌ای نیاز به مکان نما داشته باشید، اما این امر در تمام طول روز به کارتان نمی‌آید. شما با خاموش کردن مکان نمای گوشی خود در مواردی که به آن نیاز ندارید به باتری خوشی فرصت می‌دهد تا انرژی بیشتری در خود ذخیره کند و در فواصل زمانی بیشتر این نیرو را در اختیارتان قرار دهد. اگر شما از آن دست از افرادی هستید که از گوشی فقط برای پیام دادن و دیدن فیلم‌های بهره می‌برید، نیازی نیست با روشن نگه داشتن مکان نمای گوگل مصرف باتری گوشی خود را بالا ببرید با خاموش کردن آن بهترین بهره را از باتری گوشی خود ببرید.
بیشتر بخوانید: روش‌های افزایش طول عمر باتری موبایل
آخرین بروز رسانی‌های اندروید را از یاد نبرید
شاید به روز کردن برنامه‌های گوشی کاری دست و پا گیر و حتی وقت گیر باشد. اما در واقع این عملکرد به بهبود کارایی گوشی و حتی عملکرد باتری کمک می‌کند. دلیل بروز رسانی از جانب سازندگان تلفن همراه بخاطر آن است که آن‌ها می‌خواهند با استفاده از بروزرسانی آخرین امکاناتی را که در جهت بهبود کار کرد گوشی و باتری آن در نظر گرفته اند را در اختیارتان قرار دهند. با این تفاسیر اطمینان حاصل کنید که آخرین بروز رسانی تلفن خود را انجام داده اید.
۱۰ نکته برای بالا بردن عمر باتری گوشی‌های اندروید
حالت پرواز را روشن کنید
استفاده از حالت پرواز شاید در هر مکانی کاربرد نداشته باشد، اما استفاده از این گزینه می‌تواند یک روش موثر برای حفظ شارژ باتری در دراز مدت باشد. با توجه به امکاناتی که در حالت پرواز وجود دارد کاربر می‌تواند به جز تماس با دنیای بیرون از امکاناتی چون، گوش کردن به موسیقی، دیدن فیلم و بازی کردن نهایت استفاده را ببرد. با این روش علاوه بر استفاده‌های روزمره می‌توانید در مصرف باتری نیز صرفه جویی داشته باشید. حالت پرواز معمولا در سفر‌های هوایی و یا مسافرت در مکان‌هایی که از آنتن دهی خوبی برخوردار نیستند، می‌تواند کاربرد‌های فراوانی داشته باشد. با این تفاسیر اگر دوست ندارید با دنیای بیرون در تماس باشید، اما از تمام امکانات داخلی گوشی بهره ببرید، بهترین گزینه انتخاب حالت پرواز است.
بیشتر بخوانید: چطور از گرم شدن گوشی جلوگیری کنیم
خاموش کردن وضعیت Widgets
وضعیت Widgets به اصطلاح روشی است تا کاربر با استفاده از آن اعمالی را روی سیتم خود پیاده می‌کند. این برنامه همچنین اطلاعاتی را به صورت آنی روی صفحه نمایشگر گوشی ما به نمایش می‌گذارد. این کارایی از آن جهت خوب است که شما تمام مواردی را که نیاز دارید، روی گوشی خود مشاهده می‌کنید. اما این عمل به تنهایی باعث بالا رفتن مصرف باتری در گوشی شما می‌شود. وقتی کارایی باتری بالا رود به همان اندازه علاوه بر کم شدن شارژ گوشی، خود باتری نیز به مرور زمان آسیب می‌بیند. در صورتی که شما نیازی به چنین گزینه‌ای ندارید. سعی کنید، داده‌های مورد نیاز هم، چون وضعیت آب و هوایی، وضعیت بورس و حتی برخی اخبار‌های مهم را از طریق اینترنت دریافت کنید تا دیگر نیازی نباشد تا Widgets گوشی شما همواره فعال باشد.
۱۰ نکته برای بالا بردن عمر باتری گوشی‌های اندروید
قطع کردن برخی از همگام سازی‌ها
برنامه‌هایی مانند Gmail، توییتر، تقویم و ... به طور مداوم خود را برای ارائه آخرین اطلاعات به روز می‌کنند. گا‌ها دانستن این موارد کمک زیادی به شما نمی‌کند. شما با خاموش کردن این گونه همگام سازی‌ها به باتری خود نیز فرصت می‌دهید تا کمتر مصرف شود. این کمتر مصرف شدن باتری علاوه بر اینکه عمر آن را بالا می‌برد، به شما نیز این امکان را می‌دهد تا زمان بیشتری را برای استفاده از تلفن همراه خود در اختیار داشته باشید. در چنین شرایطی به تنظیمات حساب Google خود بروید و همگام سازی خودکار را برای برنامه‌هایی که نیازی به به روزرسانی آن‌ها ندارید خاموش کنید.
بیشتر بخوانید: هرگز گوشی خود را ۱۰۰% شارژ نکنید
استفاده از حالت Doze
در گوشی‌ها و تبلت‌های اندروید برنامه‌ها معمولا حتی پس از بسته شدن، باز هم به طور مخفی کار می‌کنند. از این رو حتی زمانی که تبلت و یا گوشی شما در حالت استند بای هستند، باز هم باتری شما مصرف می‌شود. این امر در دراز مدت می‌تواند علاوه بر کم کردن زمان شارژ گوشی عمر مفید باتری‌ها را نیز کاهش دهد. در چنین شرایط برنامه Doze وارد عمل می‌شود. این برنامه وقتی که شما تا چند ساعت به گوشی دست نمی‌زنید آن را به خواب عمیق فرو می‌برد. در چنین شرایطی فقط برنامه‌های کاربردی مثل تماس و رسیدن پیام‌های متنی می‌تواند گوشی شما را از خواب بیدار کند. شما با استفاده از برنامه Doze می‌توانید از مصرف بی رویه شارژ باتری خود در زمان بلااستفاده بودن گوشی خود نهایت استفاده را ببرید. شاید در نگاه اول استفاده از شارژ باتری در چنین شرایطی به چشم نیاید، اما این مورد در دراز مدت خود را نشان خواهد داد.
۱۰ نکته برای بالا بردن عمر باتری گوشی‌های اندروید
بررسی بلوتوث،Wi-Fi ، NFC، GPS
هر کدام از برنامه‌های بلوتوث، GPS، Wi-Fi و NFC می‌توانند به نوبه خود باعث کاهش توان باتری شوند. اگر بنا به هر دلیلی از این برنامه‌ها استفاده نمی‌کنید، آن‌ها را خاموش کنید. به خصوص NFC که وقتی قصد راه اندازی مجدد گوشی‌تان را دارید، ممکن است، خود به خود روشن شود. اگر گوشی شما امکان این را دارد که آن را در حالت کم مصرف قرار دهید، حتما از چنین گزینه‌ای استفاده کنید تا باتری شما شارژ کمتری را برای مواردی که به کارتان نمی‌آید، مصرف کند.
منبع: techradar
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت