ربوتیا کاکتوس محبوب با گل‌های زیبا

کد خبر: 775956

برای تعویض گلدان گیاه ابتدا اجازه دهید خاک گلدان کاکتوس‌تان خشک شود. سپس به کف و دیواره‌های گلدان چند ضربه آهسته وارد کنید، خواهید دید که گیاه به راحتی از داخل گلدان خارج می‌شود.

ربوتیا کاکتوس محبوب با گل‌های زیبا

سرویس سبک زندگی فردا: ربوتیا در واقع یک جنس از کاکتوس‌ها است که شامل محبوب‌ترین و آسان‌ترین کاکتوس‌هایی است که تا به حال دیده‌اید. به نقل از فوت و فن اگر تازه شروع به پرورش کاکتوس‌ها کرده‌اید، ربوتیا انتخابی عالی برای شروع است.

ربوتیا کاکتوس محبوب با گل‌های زیبا

تنها به ترکیب گل‌های نارنجی گیاه با تیغ‌های سفید بدنه نگاه کنید تا عاشق ربوتیا شوید!

این کاکتوس‌ها بومی مناطق جنوبی آمریکا هستند، جایی که آنها به صورت دسته‌ای بر بالای کوه‌ها می‌رویند. ربوتیا هر از گاهی گل می‌دهد و به آسانی گیاهچه تولید می‌کند. حتی گیاهانی که بیشتر از ۲ تا ۳ سال ندارند هم شروع به تولید گیاهچه‌هایی زیبا، در اطراف گیاه مادر می‌کنند.

گل‌ها معمولا از پایه گیاه و یا در بین دو گیاه رشد می‌کنند. پرورش این گونه‌های ربوتیا خیلی سخت نیست، تنها باید بدانید که مکان‌های روشن را دوست دارند و از اندکی رطوبت بدشان نمی‌آید.

شرایط رشد

- نور

ربوتیا در مکانی روشن رشد می‌کند و می‌تواند شرایط مختلفی را هم تحمل کند. خیلی از گونه‌های این کاکتوس می‌توانند شرایط آفتاب کامل تا اندکی سایه را دوام بیاورند.

- آبیاری

در طول فصل رشد ربوتیا، بهار و تابستان، اجازه دهید خاک گیاه در بین دو آبیاری تقریبا خشک شود و سپس گیاه را به خوبی آبیاری کنید. آبیاری را در فصل زمستان کاهش دهید.

- دما

همانطور که گفتیم ربوتیا در مناطق کوهستانی می‌روید و دمای بالا را دوست ندارد. پس گیاه را در معرض گرمای بیش از حد قرار ندهید.

- خاک

خاکی غنی، با زهکشی خوب، خاک مناسب برای کاشت ربوتیا است.

- کود دهی

در طول فصل رشد گیاه را با کودهای مخصوص کاکتوسی که در بازار موجود است تغذیه کنید. کود دهی را بر طبق دستور روی بسته کود انجام دهید. در فصل زمستان گیاه را کود دهی نکنید.

تکثیر

کاشت گیاهچه‌هایی که گیاه تولید می‌کند، یکی از آسان ترین و بهترین روش‌های تکثیر ربوتیا است. این گیاهچه‌ها بعد از مدتی به صورت دسته‌ای دور گیاه مادر را می‌گیرند.

برای تکثیر گیاه به این روش، ابتدا اجازه دهید گیاهچه‌ها تا اندازه‌ای رشد کنند. سپس آنها را به کمک یک تیغ یا چاقوی تیز و استریل با احتیاط از گیاه مادر جدا کنید. گیاهچه‌های جدا شده را برای چند روز بر روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا محل زخم‌شان خشک شود. بسته به وسعت محل زخم، زمان خشک شدن آن متفاوت خواهد بود. زمانی که زخم بست، تعدادی گلدان کوچک را با خاک تازه مخصوص کاکتوس پر کنید و گیاهچه‌ها را در آن بکارید. گلدان‌ها را در مکانی گرم و مرطوب قرار دهید و تا زمانی که رشد جدید را در آنها ببینید، در این مکان نگهداری‌شان کنید. زمانی که گیاهان جدید مستقر شدند و جان گرفتند، آنها را به گلدان کاکتوسی با سایز استاندارد منتقل کنید.

تعویض گلدان

هر زمان که احساس کردید گلدان گیاه برای رشد بیشتر آن فضای خالی ندارد، تعویض گلدان را انجام دهید. بهتر است تعویض گلدان گیاه را برای فصل‌های گرم سال بگذارید.

برای تعویض گلدان گیاه ابتدا اجازه دهید خاک گلدان کاکتوس‌تان خشک شود. سپس به کف و دیواره‌های گلدان چند ضربه آهسته وارد کنید، خواهید دید که گیاه به راحتی از داخل گلدان خارج می‌شود. خاک قدیمی اطراف ریشه گیاه را به آرامی با دست جدا کنید و در این هنگام هر گونه ریشه مرده، خشک شده و گندیده را هم از گیاه جدا کنید. به ساکولنت‌تان قارچ کش بزنید. گلدانی تنها یک سایز بزرگ تر از گلدان قبلی گیاه فراهم کنید و ساکولنت‌ را در آن بکارید، سپس گلدان را با خاک تازه و مخصوص کاکتوس پر کنید. گیاه را برای ۱ هفته یا بیشتر آبیاری نکنید، تا خطر پوسیدگی ریشه‌ها کاهش یابد.

اگر گلدانی که گیاه را در آن می‌کارید چند سایز بزرگ تر از گلدان قبلی باشد، رشد گیاه با اختلال مواجه خواهد شد. چرا که گیاه با قرار گیری در گلدان بزرگ جدیدش، تمام انرژی خود را صرف تولید ریشه برای پر کردن فضای خاک می‌کند و انرژی اضافه‌ای برای رشد برایش باقی نمی‌ماند.

برای تعویض گلدان این کاکتوس حتما از دستکش استفاده کنید.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت