سرویس سبک زندگی فردا : هیچ کس نمیتواند یک شبه بر افسردگی چیره شود و راه حل سریعی برای افسردگی وجود ندارد. با این حال میتوان برای جلوگیری از وقوع مشکلات جدیتر قدمهای کوچکی برداشت. دوستان و نزدیکان بیمارا نیز میتوانند نقش پر رنگی را در روند بهبود وی بازی کنند. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.
احتمال ابتلا به افسردگی در افرادی که جراحیهای زیر را انجام میدهند بیشتر است و در این موارد پزشکان در صورت تشخیص علائم و نشانههای افسردگی در بیماران خود، آنها را به مراکز روان درمانی ارجاع میدهند.
رایجترین جراحیها که منجر به افسردگی میگردند: عمل جراحی قلب جراحی بای پس معده جراحی مغز سرطان جراحی پلاستیک جراحی برداشتن پستان
چگونه پس از عمل جراحی با افسردگی مقابله کنیم؟
هیچ کس نمیتواند یک شبه بر افسردگی چیره شود و راه حل سریعی برای افسردگی وجود ندارد. با این حال میتوان برای جلوگیری از وقوع مشکلات جدیتر قدمهای کوچکی برداشت. دوستان و نزدیکان بیمارا نیز میتوانند نقش پر رنگی را در روند بهبود وی بازی کنند.
ورزش منظم
ورزش منظم میتواند در تسریع روند بهبود موثر باشد. البته لازمهی ورزش توانایی جسمی است. ورزش باعث تقویت/قوی شدن بدن کمک میشود، همچنین
خارج شدن
از منزل و تنفس هوای تازه میتواند به تقویت وضع روحی فرد کمک کند. البته لازمهی ورزش منظم توانایی جسمی فرد است. پیاده روی میتواند گزینهی مناسبی برای بیماران باشد.
پیروی از یک برنامه خواب منظم
خواب برای همه مهم است، اما برای افرادی که میخواهند با افسردگی مقابله کنند اهمیت بیشری دارد. منظم خوابیدن به معنی بیش از حد خوابیدن نیست؛ بلکه منظور این است که زمان خواب و بیداری فرد معین باشد. یک برنامه منظم باعث میشود افراد احساس کنند زندگیشان نظم بیشتری دارد.
کنار آمدن با احساسات
غالبا افرادی که به تازگی عمل جراحی را پشت سر گذاشته اند احساسات گوناگونی را تجربه میکنند و مهم است که این افراد احساسات خود مثل خشم و ناراحتی را از راه مناسبی/سلامتی ابراز کنند. در این راه برخی مشورت با پزشک یا مشاور و دیگران صحبت با دوستان یا اعضای خانواده را انتخاب میکنند.
حفظ سلامت
پیروی از یک رژیم غذایی سالم بخش مهمی از برنامهی بهبود پس از عمل جراحی به شمار میرود. مصرف مکملهای غذایی و انتخاب سبک زندگی سالم مثل ترک یا کاهش استعمال سیگار میتواند کمک فراوانی به تسریع روند بهبود کند.
تعیین هدف برای بهبود
تمرکز بر روند بهبود و بازیابی سلامت میتواند افسردگی را کاهش دهد. تعیین اهداف واقع گرایانه، هر چقدر کوچک، میتواند روحیهی فرد را تقویت کند و به وی انگیزه دهد تا اهداف بعدی خود را دنبال کند.
تعیین هدف، همچنین میتواند به فرد کمک کند تا مثبت اندیش باشد؛ و باعث میشود فرد به راه طی شده فکر کند نه راهی که باید برود.
صبور بودن
خارج شدن از مسیر طبیعی زندگی میتواند آزار دهنده باشد، اما بیمار نباید نگران مسئولیتهای خود باشد و تا زمانی که بهبود کامل نیافته صبور و شکیبا باشد.
دیدگاه تان را بنویسید