سرویس سبک زندگی فردا: یکی از شایعترین و در عین حال عذاب آورترین مشکلات این روزهای ما انسانها سردرد است، سردردهایی که زندگی در شهرهای شلوغ، آلوده پُر رفت و آمد آن را تشدید میکند. اغلب ما برای درمان این مشکل آزار دهنده دست به دامان داروهای مسکن میشویم غافل از اینکه روشهای درمان طبیعی بهترین راه بهبود این سردردها است. روشهایی که بر خلاف قرصهای آرام بخش خودشان منشأ بروز مشکلات جدیدی نمیشوند. به همین منظور در این گزارش شما را با ۶ راه آسان و بدون ضرر درمان خانگی سردرد آشنا می کنیم. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.
چای زنجبیل یک زنجبیل را به همراه ریشهاش برش دهید و درون آب جوش بریزید و اجازه دهید تا دمنوش شما عمل بیاید. پس از گذشت چند دقیقه با نوشیدنی گرم و آرام بخش مواجه هستید که خاصیت ضد التهابی دارد و میتواند جای آسپرین مصرف شود. بابونه گاوی یکی از قدیمیترین و کاراترین روشهای درمان گیاهی میگرن استفاده از بابونه گاوی است. گیاهی که میتوان آن را به طُرق مختلفی از جمله اضافه کردن به چای مصرف کرد یا حتی به صورت خام خورد. این گیاه معجزه آسا حوای ماده شیمیایی به نام پارتنولید است که تأثیر به سزایی در تخفیف سردردهای مزمن دارد. لیمو آب لیمو تازه همراه با چای یکی از بهترین راههای درمان سردرد است، علاوه بر این پوست لیمو نیز میتواند نقش قابل توجهی در کاهش دردهای این چنینی داشته باشد. میتوانید پوست لیمو را به صورتی نازکی بگیرید و روی پیشانی خود بگذارید، پس از گذشت مدتی شاهد تأثیر چشم گیر پوست این میوه هستید. رایحه درمانی مقداری رزماری را در یک لیتر آب بجوشانید و سپس آن را به ظرف دیگری منتقل کنید، حالا یک حوله روی سر خود بیندازید و بخار رزماری استنشاق کنید. این کار را آن قدر تکرار کنید تا سردردتان از بین برود. نه تنها
رزماری بلکه رایحه نعنا، اسطوخودوس، اکالیپتوس، چوب صندل و ریحان میتواند سردردهای شما به راحتی فراری دهد. کافئین کافئین مثل یک شمشیر دو لبه است؛ اگر شما بیش از اندازه به مصرف چند فنجان چای یا قهوه در طول روز وابسته شوید یعنی احتمال بروز سردرد را افزایش دادهاید، اما همین کافئین اگر به میزان کافی باشد به وقت نیاز در کم شدن سردرد نقش به سزایی ایفا میکند. منیزیم مصرف روزانه مقدار مشخصی منیزیم میتواند موجب کاهش سردردهای مزمن و میگرن بشود. این ماده معدنی به آرام شدن اعصاب که در زمان میگرن به شدت تحریک میشوند کمک شایانی میکند. بسیاری از مطالعات نشان دادهاند، علت ابتلای بسیاری افراد به منیزیم کمبود منیزیم است؛ مادهای که علاوه بر مکملها میتوان از طریق خوردن سبزیجات تیره و انواع مغزها آن را تأمین کرد.
دیدگاه تان را بنویسید