ایستگاه فضایی در مدار باکتریها
ظاهرا فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی تنها نیستند. باکتریها نیز در این ایستگاه فضایی لانه کردهاند. این باکتریها میتوانند در سفرهای طولانیمدت فضایی مشکلات بسیاری برای فضانوردان بوجود آورند.
این مقاله پزشکی را یکی از محققان ناسا، سازمان هوانوردی و فضایی ملی آمریکا، در نشریه علمی "میکروبیوم" منتشر کرده است. گفته میشود که خانم محقق با تجزیهوتحلیل اطلاعات ژنتیکی فضانوردان به وجود این باکتریها پیبرده است.
خطر سفرهای طولانی در فضا
برپایه این گزارش، در این مقاله علمی آمده است که باکتریهای یافت شده در ایستگاه فضایی بینالمللی در سطح زمین خطر چندانی ندارند، اما در شرایط شدید کهکشان میتوانند خطرناک باشند. ناسا، براین نظر است که این باکتریها بخصوص در سفرهای طولانی مدت دوساله به مریخ میتوانند برای فضانوردان خطرناک باشد.
خطر باکتریها تنها متوجه فضانوردان نیست. آنها میتوانند موجودیت ایستگاه فضایی را نیز به خطر اندازند. باکتریها و دیگر میکرواورگانیسمها قادرند با پراکنده شدن در فضای ایستگاه فضایی بینالمللی (آیاساس) اشکالات جدی در ساختار آن بوجود آورند.
برخی از این باکتریها به طور نمونه میتوانند با ایجاد خوردگی در قطعات فلزی ایستگاه فضایی، شیشههای متصل به آن را درهم شکنند و با قرار گرفتن روی مواد پلیمری ایستگاه، سامانههای موجود را مختل کنند.
باکتریها گروهی از موجودات تکسلولی ذرهبینی هستند که همواره در کنار انساناند. آنها متنوعترین و مهمترین میکرارگانیسمها هستند. بر روی بدن انسان و در درون آن میلیاردها باکتری زندگی میکنند. تعداد بسیار زیادی از باکتریهای موجود در بدن نه تنها بیزیان هستند، بلکه مثل باکتریهای فلور روده سودمندند.
دیدگاه تان را بنویسید