محمد کشتي آرا در رابطه با اين که گفته ميشود طلاي ايتاليايي در بازار زياد شده و سهم فرواني نيز از بازار داخلي را در دست گرفته، گفت: بسياري از طلاهايي که در داخل ويترينهاي مغازه داران با نام طلاي ايتاليايي فروخته ميشود در حقيقت ساخت داخل کشور است، البته مصنوعات طلاي خارجي در داخل ويترينهاي داخلي وجود دارد، اما مقدار آن کم است. به گزارش نسیم وي با اشاره به اين که در دست داشتن 60 درصد بازار داخلي توسط طلاهاي وارداتي را تأييد نميکند، گفت:10 تا 15 درصد بازار داخلي، طلاهاي خارجي و ايتاليايي است و اين مقداري نيست که زياد باشد و بتواند بحراني را ايجاد کند. از طرفي طلاي واقعي ايتاليايي آن قدر گران است که نميتواند چندان مورد استقبال قرار بگيرد. رئيس اتحاديه طلا و جواهر بيان داشت: در گذشته مردم تمايل بيشتري به طلاهاي داخلي داشتند اما الان کمي سليقه شان عوض شده و بيشتر تمايل دارند. تا از طرحهاي ايتاليايي استفاده کنند. همين هم باعث شده تا برخي طلاي ايراني را به اسم طلاي خارجي بفروشند. کشتي آرا افزود: در حال حاضر اکثر کارهايي که در ايران ساخته ميشود قابل رقابت با محصولات ديگر کشورها است به همين دليل است که ما
به ساير کشورها نيز صادرات داريم. وي در رابطه با وجود ماسکهاي طلايي در بازار گفت: اين موضوع مهمي نيست، زيرا همان طور که النگو در بازار وجود دارد، ماسک طلا نيز مشتريان خودش را دارد و اين چيز عجيبي نيست و در استانهاي جنوبي نيز رواج دارد، منعي نيز براي وجود اين کالا وجود ندارد. وي در پاسخ به اين که چرا خلاف اين که گفته ميشد پس از لغو تحريمها شاهد شوکي در بازار طلا خواهيم بود، اما تغيير چنداني صورت نگرفت، به نسيم بيان داشت: اين روزها طلا جاذبه خود را از دست داده و مصرف طلا به شدت کاهش يافته است، از طرفي به دليل کاهش قيمت جهاني طلا و همچنين طلاي داخل، ديگر تمايل به داشتن طلا مانند گذشته نيست. لذا نه تنها پس از لغوتحريمها بلکه با هر اتفاق ديگر نيز نميتوانيم شاهد تغيير چنداني در بازار طلا باشيم زيرا جذابيت طلا کاهش يافته است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: بازار فعلا در رکود به سر مي برد و اين رکود پس از شهريور و با شروع محرم و صفر شديدتر نيز خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید