3 قدم تا رهایی از نگرانی

کد خبر: 383748

نگرانی و اضطراب پیامدهای منفی بسیاری به همراه دارد و باید روش‌های موثری را برای آرامش و رهایی از نگرانی‌ها امتحان کنید.

ایسنا: استادان دانشگاه کلمبیا در آمریکا معتقدند که برخی از راهکارها برای کاهش استرس موثرترند که باید آنها را شناسایی کرد و مداوم به کار گرفت. نگرانی‌ها اغلب در مواقع تصمیم‌گیری بدون آگاهی قبلی بوجود می‌آیند و تشدید می‌شوند. متخصصان معتقدند نیمی از نگرانی‌ها و اضطراب‌ها در موقعی بروز می‌کنند که افراد می‌خواهند تصمیمات مهمی در زندگی بگیرند اما برای تصمیم گیری آگاهی و دانش کافی ندارند. در واقع آنچه بسیاری افراد نمی‌دانند این است که نگرانی‌ پیامدهای روانی جدی دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از سای‌سنترال، پیشنهاد بسیاری از کارشناسان در هنگام مواجهه با افسردگی و نگرانی‌های ناخواسته تنفس عمیقِ شکمی است. به عبارت دیگر نحوه تنفس افراد بر چگونگی احساس آنها تاثیر می‌گذارد. این نوع تنفس کردن در مواقع اضطراب و نگرانی فواید بسیاری دارد و واقعا آرامش‌بخش است اما برای شروع، سه راه آسان وجود دارد که توصیه می‌کنیم آنها را امتحان کنید:

1. نَفَس‌تان را حبس و آزاد کنید

قبل از اینکه از عصبانیت منفجر شوید! دستهایتان را زیر آب سرد گرفته و نفستان را تا 5 شماره حبس کنید. پس از آن با پنج یا شش فوت آرام (با صدای هوهوهو) این هوای حبس شده را بیرون دهید و در همان حال دست‌های مرطوب خود را تکان دهید. این کار را تا زمانی که احساس آرامش خود را بازیابید،‌ ادامه دهید.

2. تنفس عمیق از راه یک سوراخ بینی

این حرکت را در هر مکانی می‌توان انجام داد، صف‌های طولانی، ترافیک،‌ پشت تلفن و ... به طوری که یک طرف بینی خود را با انگشتتان فشار دهید و از راه سوراخ دیگر بینی‌تان یک نفس عمیق و طولانی بکشید و این حرکت را پنج ثانیه انجام دهید و پس از آن به آرامی نفس بکشید.

3. آواز بخوانید و خمیازه بکشید

نگرانی‌ها معمولا موجب افزایش انرژی می‌شوند. از این انرژی می‌توان برای تنفس، آواز خواندن و پرت کردن حواس خودمان از این طریق استفاده کنیم. خواندن یک آهنگ شاد و حتی خمیازه کشیدن‌های طولانی می‌تواند در از بین رفتن نگرانی‌ها موثر باشد. 10 بار خمیازه کشیدن راه حل فوق العاده‌ای است. این راه حل‌های ساده،‌ فواید تنفس را نشان می‌دهند و در برطرف کردن نگرانی‌های سطح پایین مفیدند اما بدون شک نمی‌توانند جایگزین درمان‌های روانی در اختلالات شدید عصبی شوند. تردید نکنید که هر چقدر انجام این تمرینات بیشتر شود، کارآیی آنها بیشتر و استرس شما کمتر می‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت