جهان خشمگین و نتانیاهو خموده است/اسرائیل نمیتواند کار را تمام کند/هدیه مسخرهای به نام بورس!
همچنین وضع بسیار بد رژیم صهیونیستی در دید جهان و حتی در بین متحدین غربیاش باعث شده است که این رژیم تدابیری اتخاذ کند. به گفته اندیپندنت رژیم صهیونیستی به دانشجویانی که تبلیغاتی به نفع صهیونیستها در شبکههای اجتماعی ارائه دهند بورس تحصیلی میدهد.
سرویس بین الملل «فردا»: نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، میان فریادهای بینالمللی به خاطر کشتار غیر نظامیان در حملهاش به غزه و درخواست داخلی برای اتمام کاری که شروع کرده است، مانده است.
به گزارش نیویورکتایمز، تعدادی از وزرای عالی دولتش برای اشغال کامل غزه که نتانیاهو با آن مخالفت کرده است، فشار میآورند، در حالی که حتی متحدین این رژیم به رهبری وزیر خارجه آمریکا، جان کری، تقاضای اتمام فوری حملات دادهاند. بسیاری از شهروندان رژیم صهیونیستی با احساس انزوای بیش از پیش و خشم به خاطر تظاهرات به نفع فلسطینیان در سراسر دنیا و ابراز خشم جهان از رژیم، احساس نگرانی میکنند که رژیم قبل از اینکه تونلهایی که به مناطق اشغالی کشیده شده است را کشف و نابود کنند، از جنگ دست بکشند.
نتانیاهو که به عنوان دولتمردی که شعارهای محکم و خشن میدهد، ولی ریسکگریز است شناخته شده است، و اساس زندگی سیاسیاش با مسائل امنیتی تعریف شده، با آتشبس 12 ساعته در شنبه و سپس تمدید 24 ساعته آن موافقت کرد ولی هنوز با برنامه گستردهتر آتشبس کری موافقت نکرده است.
یوسی ورتر ستون نویس سیاسی روزنامه صهیونیستیها آرتس میگوید: «اکنون که او{نتانیاهو} را در تلوزیون میبینم، میبینم که او خموده است و از وضعیتی که در آن قرار دارد خرسند نیست».
او میافزاید: «وی همیشه در استفاده از کلمات و حرف زدن جدی است ولی در عمل جدی نیست -الان او در عمل جدی شده، ولی نه زیاد. او میخواهد جنگ را تمام کند با اینکه میداند باید هزینهاش را بپردازد».
حمله هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی به غزه با فاصله زیاد بزرگترین اقدام نظامی نتانیاهو در سه دوره نخست وزیری بوده است. اول به نظر میرسید که هم راه گریز بینالمللی پیدا کرده بود و هم اتفاق نظر در کابینهاش را با پذیرش آتشبس و ایجاد وقفه در حمله زمینی و محدود کردن عملیات به هدف قرار دادن تونلها بدست آورده بود.
ولی با رسیدن تعداد تلفات تلفات سربازان صهیونیستی به 70 نفر، به نظر میرسد که این نظرات تغییر کرده است. بعضی رهبران جهان که محکومیت تلفات غیر نظامیان در غزه را در کنار انتقاد از حماس مطرح میکردند، حداقل تأکیدشان را تغییر دادند. ولی این از دست دادن همان حمایت اندک بینالمللی از رژیم صهیونیستی به نوعی اثر واکنشی داشته است.
مایکل اورن سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا با استفاده از ضربالمثلی عبری که تقریبا به معنی «آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب» می گوید: «اگر به هر صورت تحت فشار شدید و انتقاد هستیم، همان بهتر که حداقل کار را تمام کنیم». او گفت این هماکنون احساس عموم صهیونیستیها است.
او میگوید که یکی از بزرگترین ترسهای رژیم صهیونیستی منزوی شدن است و خوف از اینکه ما را بیاخلاق بخوانند. اما این امر در سیاستگذاری دقیقاً تأثیر عکس گذاشته است و به عنوان کاتالیزور یک فاکتور مشوق بوده است».
نتانیاهوی 64 ساله افسر سابق در نیروهای ویژه سیارت ماتکال است و برادرش در عملیات نجات گروگانهای صهیونیستی در سال 1976 در فرودگاه اوگاندا کشته شد. سرباز بودن و از دست دادن برادرش در جنگ به او اعتبار میدهد.
نتایج دو نظرسنجی که در سرزمینهای اشغالی این هفته انجام شد، نشان میدهد که 87 درصد یهودیان سرزمین اشغالی از جنگ صهیونیستها علیه مردم بیدفاع غزه حمایت میکنند و 95% آنها فکر میکنند که این جنگ عادلانه است!
به گفته واشنگتنپست، صهیونیستها هیچگاه از جنگ سال 1967 علیه مصر و اعراب تا این مقدار افراطی نبودند. وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی، نفتلی بنت، که مانند اکثر سیاستمداران صهیونیست سابقاً فرمانده نیروهای ویژه نظامی بوده گفته است که نتانیاهو باید ارتش را برای نابودی حماس رها کند. وی میافزاید «هیچ موشک و تونلی نباید وجود داشته باشد. حماس را با بیرحمی هدف قرار دهید. روز و شب. روزهای هفته و تعطیلات. بدون مهلت و استراحت. تا اینکه شکست بخورند».
از سوی دیگر خوی ددمنشانه و اعمال وحشیانه صهیونیستها صدای همه را درآورده است. از این رو سخنگوهای مختلف صهیونیست مداوماً در تلاشند تا وجهه این رژیم را اصلاح کنند و به نوعی اعمالشان را توجیه کنند.
به گفته روزنامه اندیپندنت، پیش از این جنگ سخنگوهای صهیونیست در سخنانشان در مورد کشته شدن فلسطینیان به وضوح بیتفاوت بودند. اما هم اکنون این تلاش وجود دارد تا وجهه بهتری از خود نشان دهند.
اندیپندنت میافزاید که این پیشرفت در روابط عمومی سخنگویان صهیونیست دلیل دارد. آنها از مطالعه محققانه، پیشرفته و محرمانه در مورد چگونگی اثرگذاری بر رسانهها و نظر عمومی در آمریکا و اروپا استفاده میکنند. این مطالعه و پژوهش پنج سال پیش توسط گروهی به نام پروژه اسرائیلی که در آمریکا و فلسطین اشغالی دفتر دارد، سفارش داده شد.
تمام 112 صفحه این کتابچه با مهر «این نوشته برای چاپ یا توزیع نیست» ممهور شده است که دلیلش ساده است. این کتابچه برای اینکه فاصله بسیار زیاد بین حرف و باور حقیقی مسئولین و سیاستمداران صهیونیست درک شود روشنگرانه است. طبق این کتابچه حرفها و موضعگیریهایی که صهیونیستها بیان میکنند بر پایه نظرسنجی دائمی است که از آمریکاییان صورت میگیرد تا ببینند آمریکاییها چه دوست دارند بشنوند!
همچنین وضع بسیار بد رژیم صهیونیستی در دید جهان و حتی در بین متحدین غربیاش باعث شده است که این رژیم تدابیری اتخاذ کند. به گفته اندیپندنت رژیم صهیونیستی به دانشجویانی که تبلیغاتی به نفع صهیونیستها در شبکههای اجتماعی ارائه دهند بورس تحصیلی میدهد.
رژیم صهیونیستی بنا دارد به صدها دانشجو در هفت دانشگاهش بورسهای متعددی بدهد و در عوض از آنها میخواهد تا تبلیغات به نفع اسرائیل در فیسبوک و توییتر برای خارجیان انجام دهند.
دانیل سیمن مسئولی که این نقشه را برنامهریزی کرده است در نامهای به دولت گفته است که دست دولت در این پروژه از دید خارجیان باید نامرئی باشد. وی میافزاید که هدف ایجاب میکند که نقش دولت نامعلوم باشد، بنابراین مهم است که خود دانشجویان کاملاً فعال باشند و بیشتر از کسانی استفاده شود که وابستگی سیاسی نداشته باشند.
طبق این برنامه دانشجویان به واحدهایی در هر دانشگاه تقسیم میشوند؛ یک مسئول هماهنگی که بورس کامل میگیرد، سه مسئول برای زبانها، گرافیک و تحقیق که بورس کمتری میگیرند و دانشجویانی که به نام «فعال» خوانده میشوند که بورس حداقلی دریافت خواهند کرد!
مشاورین نتانیاهو میگویند موضوعات اصلی که این واحدها به آن میپردازند مربوط به مسائل سیاسی، امنیتی و مبارزه با درخواستهای بینالمللی برای بایکوت اسرائیل و مبارزه با تلاشهایی است که حقانیت صهیونیستها را زیر سؤال ببرد. آنها افزودند که دانشجویان بر ارزشهای دمکراتیک اسرائیل، آزادی دینی و پلورالیسم تأکید خواهند کرد!
دیدگاه تان را بنویسید