کاندیداها برنامه و استراتژی داشته باشند نه صرفا شعار / حماسه اقتصادی یعنی توجه به عدالت و تولید ملی
باید بعد از گذشت چند سال تشخیص دهیم که چهکسی کلاهبردار سیاسی است و چهکسی نیست ، باید در برابر کسی که حرف میزند و شعار میدهد و سابقه خوبی هم بهلحاظ اداره استراتژیک ندارد، ایستاد و او را افشا کرد.
وی با بیان اینکه: "من در خصوص نامگذاری سال جدید بهنام "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" 3 تحلیل دارم"، گفت: تحلیل اول من این است که این حضور حداکثری منوط به حضور کاندیدای حداکثری است، چراکه جامعه ما جامعه طیفی است، نه قطبی و اگر کسی بخواهد جامعه ما را قطبی کند، نهتنها ایران را نشناخته است بلکه زمینههای فرهنگی، تاریخی و هویتی ما را نیز خوب درک نکرده است.
نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جامعه مدنی غرب بهخلاف اذهان عمومی یک جامعه قطبی است، تصریح کرد: عدهای متأسفانه در داخل متوجه این معنای ظریف نمیشوند و میخواهند یک قطب اقتصادی و یک قطب سیاسی درست کنند، در صورتی که جامعه ما طیفی است و از این وجه طیفی باید کمال استفاده را برد.
افروغ خاطرنشان کرد: حال که جامعه ما طیفی است، باید کاندیداها نیز متکثر باشند و حضور حداکثری منوط به کاندیداهای حداکثری است یعنی سلایق مختلف باید حضور داشته باشند تا مردم احساس کنند که میتوانند به سلایق مختلف رأی دهند و هرچقدر سلایق بیشتر باشد، حضور مردم هم پررنگتر خواهد بود.
وی نکته دوم در نامگذاری سال "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" را دور بودن جامعه از بداخلاقیهای سیاسی دانست و تصریح کرد: با توجه به تجربهای که در چند سال گذشته داشتیم و تأکیدات مؤکدی که مقام معظم رهبری و تمامی نخبگان و روشنفکران در این زمینه داشتند، جامعه ما باید در سال کنونی از هرنوع بداخلاقی چه سیاسی و چه غیرسیاسی دور باشد و حقیقتاً زیبنده نظام ما نیست که بهخصوص در سیاست بداخلاقی باشد.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: امیدواریم مقطع بداخلاقیهای سیاسی را پشتسر گذاشته و شاهد یک اخلاق تمامعیار در مبارزات سیاسی باشیم.
افروغ نکته سوم در نامگذاری سال 92 بهنام "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی" را "نبرد خردهگفتمانی در ذیل گفتمان انقلاب اسلامی" دانست و ادامه داد: این در صورتی امکانپذیر است که کاندیداها با برنامه و استراتژی بیایند و احساس من این است که اگر کسی بخواهد با شعار صِرف بیاید و هیچ برنامهای نداشته باشد، باید تمامقد با استناد بر مطالب نظری در برابر او ایستاد.
وی با بیان اینکه: "باید بعد از گذشت چند سال تشخیص دهیم که چهکسی کلاهبردار سیاسی است و چهکسی نیست"، تصریح کرد: باید در برابر کسی که حرف میزند و شعار میدهد و سابقه خوبی هم بهلحاظ اداره استراتژیک ندارد، ایستاد و او را افشا کرد.
این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه در انتخابات باید برنامهها با یکدیگر رقابت کنند نه اشخاص، اظهار داشت: ما باید امروز نبرد برنامهها را داشته باشیم یعنی افراد برنامههایشان با یکدیگر رقابت کنند و وظیفه نخبگان است که حساسیتها را در این خصوص تحریک کنند و افرادی را وارد عرصه انتخابات کنند که برنامه مورد قبولی داشته باشند.
افروغ در خصوص "حماسه اقتصادی" در سال 92 نیز گفت: نامگذاری حماسه اقتصادی در راستای دغدغهای بود که رهبر انقلاب سالها در این مسائل داشتهاند و اگر قرار باشد مثل سالیان گذشته ما این شعار را در حد بولتن خلاصه کنیم، به نوایی نخواهیم رسید.
وی اضافه کرد: الگوی مقام معظم رهبری در "حماسه اقتصادی" این است که ما بهلحاظ اقتصادی کارنامه موفقی داشته باشیم و ازآنجایی که ایشان فرمودند: ما بهلحاظ اقتصادی میتوانیم بهتر عمل کنیم، امیدوارم مسئولان نیز برنامه موفقی در این خصوص ارائه دهند و در مسئله اقتصادی به این موضوع توجه داشته باشند که به تولید سامان دهند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه: "ما در تولید نباید وابسته به نفت باشیم"، بر لزوم توسعه عدالت در تولید تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران میتواند پیشتاز عدالت در توسعه باشد؛ عدالتی که در نظام سرمایهداری غرب وجود دارد، منحصر به چند سرمایهدار است، در صورتی که ما باید فرصتهای تولید را برای اقشار مختلف عادلانه کنیم.
افروغ با بیان اینکه عدالت در تولید صرفاً عدالت در توزیع نیست, گفت: اگر پشتوانه تولیدی بهشکل منصفانه و عادلانه باشد، آنوقت میتوانیم حرف متعالی متناسب با شعار عدالت اقتصادی داشته باشیم و این نامگذاری بهنام "حماسه اقتصادی" میتواند گرهگشای بسیاری از مشکلات اقتصادی ما باشد.
دیدگاه تان را بنویسید