حقوق بازنشستگان | واریز حقوق بازنشستگان| اخبار متناسب سازی حقوق بازنشستگان

بخشنامه واریزی جدید برای بازنشسته ها | واریز یارانه ویژه برای بازنشستگان تامین اجتماعی از این ماه

کد خبر: 1334183

اعضای هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران شهرستان بابل به همراه نایب رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی کشور با حسن نتاج نماینده مردم بابل در مجلس دیدار و گفتگو کردند.

بخشنامه واریزی جدید برای بازنشسته ها | واریز یارانه ویژه برای بازنشستگان تامین اجتماعی از این ماه

اعضای هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته و مستمری‌بگیران شهرستان بابل به همراه نایب رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی کشور با حسن نتاج نماینده مردم بابل در مجلس دیدار و گفتگو کردند.

حسن نتاج (نماینده مردم بابل) در این دیدار گفت: معتقدیم برخورداری ازامکانات مناسب درمانی و یک زندگی مطلوب، حق قانونی کارگران و بازنشستگان شریف و نجیب است.

وی با اظهار نگرانی از وضعیت معیشتی بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: گزارش‌ها حکایت از آن دارد که ۷۰ درصد این عزیزان حداقل بگیر هستند و قوانین و طرح‌هایی همچون متناسب‌سازی چنانچه درست اجرایی شوند، می‌توانیم درجهت تحقق عدالت اجتماعی و تقسیم عادلانه ثروت، گام‌های بلندی را برداریم.

وی با بیان اینکه احداث و افتتاح بیمارستان تامین اجتماعی در شهرستان بابل هر چه سریعتر باید انجام شود، در خصوص مشکلات بازنشستگان گفت: آمادگی داریم با هماهنگی کمیسیون اجتماعی مجلس، برای رفع مشکلات کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی، اقدامات خوبی را در بحث تصویب قوانین انجام دهیم.

نصرالله دریابیگی (مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مازندران و نایب رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی کشور) نیز ضمن قدردانی از تلاش و همراهی نمایندگان استان درجهت پیگیری مشکلات کارگران و بازنشستگان گفت: امروز با وجود قوانین جامع و کامل؛ جامعه کارگری و بازنشستگان با مشکلات متعددی ازجمله هزینه‌های سنگین درمان دست و پنجه نرم می‌کنند از این رو بر اجرای قانون الزام درمان رایگان ازسوی سازمان تامین اجتماعی تاکید داریم.

به گفته وی؛ علیرغم تمامی تمهیدات و تدابیر اتخاذ شده برای بهبود وضعیت معاش جامعه کارگری و بازنشستگان، حقوق دریافتی این عزیزان کفاف هزینه‌های ماهانه آن‌ها را نمی‌دهد و باید اذعان کرد که فقر وتنگدستی پیشکسوتان تولید درشان نظام و کشور نیست.

بازنشستگان تأمین اجتماعی می‌توانند تا پایان بهمن سال‌جاری با مراجعه به کانون‌های بازنشستگی در سراسر کشور برای ثبت‌نام بیمه تکمیلی و حذف یا اضافه‌کردن افراد تحت تکفل خود، اقدام کنند.

 این را محمد اسدی، رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی گفته است و جزئیاتی داده که در ادامه می‌خوانید:

از بازنشستگان درخواست می‌شود در اسرع وقت نسبت به انجام ثبت‌نام، حذف یا اضافه‌کردن افراد تحت تکفل خود اقدام کنند و آن را به روزهای آخر موکول نکنند.

۵۰ درصد از سهم هزینه بیمه تکمیلی بازنشستگان را سازمان تأمین ‌اجتماعی و ۵۰ درصد را فرد بازنشسته پرداخت می‌کند.

بازنشستگانی که در سال‌های گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی بوده‌اند نیاز به مراجعه مجدد به کانون‌های بازنشستگی ندارند.

قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ با بیمه آتیه‌سازان حافظ منعقد و از اول آذرماه امسال قابل اجرا شده است.

حق بیمه برای هر فرد امسال از۳۰۵ هزار به ۴۳۰ هزار تومان رسیده‌است.

در حال حاضر بیش از ۴میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تحت پوشش بیمه سازمان تأمین‌اجتماعی هستند.

مدیرعامل تامین اجتماعی، بخشنامه متناسب‌سازی را ابلاغ کرد.

در روزهای اخیر، بخشنامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به مدیران ادارات کل در استان‌ها ابلاغ شده است.

احکام جدید متناسب‌سازی بازنشستگان  تامین اجتماعی صادر شده  است که به موجب جزء ۲ بند «ر» ماده ۲۸ قانون مذکور در مورد اجرای متناسب‌سازی، صراحتا سازمان تامین اجتماعی مکلف شده در طول سه سال اول برنامه نسبت به متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان اقدام کند؛ به نحوی که در پایان سال سوم برنامه، نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد همان سال، با ۹۰ درصد نسبت اولین مستمری بازنشستگی به حداقل دستمزد سال برقراری مستمری، متناسب شود.

در بخشی از بخشنامه مذکور آمده است: در راستای اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی با اصلاحات و الحاقات بعدی، سازمان تامین اجتماعی مکلف است در طول سه سال اول برنامه نسبت به متناسب‌سازی مستمری آن دسته از مستمری‌بگیران مشمول اقدام کند به نحوی که در سال اول ۴۰ درصد و در سال‌های دوم و سوم ۳۰ درصد مابه‌التفاوت تا ۹۰ درصد پرداخت شود.

خبر مهم سازمان برنامه و بودجه درباره حق عائله مندی و اولاد بازنشستگان و کارمندان

رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: به لطف الهی موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان در حال انجام است.

به نقل از ایسنا ، رئیس سازمان برنامه و بودجه، تاکید کرد: با نشست های فراوان با مجلس و وقت مبسوطی که رئیس مجلس گذاشتند باهم توافق کردیم از همین ماه بحث متناسب سازی حقوق بازنشستگان را طبق قانون انجام دهیم.

حمید پورمحمدی در حاشیه نشست امروز – چهارشنبه ۲۸ آذر ماه – هیئت دولت در جمع خبرنگاران، در پاسخ به این پرسش که در خصوص همسان سازی حقوق چه برنامه ای دارید، بیان کرد: این بحث به دو قسمت تقسیم می شود؛ یکی بحث متناسب سازی حقوق بازنشستگان و یکی بحث متناسب سازی کارمندان است. زمانی که از بازنشستگان صحبت می شود، در قانون برنامه گفته شده تا کارمندانی که در گذشته بازنشسته شده اند فاصله حقوقی آنان با کارمند متناظر آنان در دولت زیاد است، بنابراین در قانون برنامه تکلیف شده تا ظرف سه سال همسان سازی برای آنان انجام شود تا به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد.

وی اظهار کرد: تکلیف شده تا در سال جاری ۴۰ درصد آن انجام شود. وقتی خواستیم این کار را انجام دهیم معلوم شد که منابعی که در بودجه پیش بینی شده بود ۵۰ هزار میلیارد تومان بود که کفاف همسان سازی ۴۰ درصد را نمی داد. حدود ۳۰ درصد امکان همسان سازی بود. با نشست های فراوان با مجلس و وقت مبسوط رئیس مجلس با هم توافق کردیم از همین ماه بحث متناسب سازی را طبق قانون یعنی ۴۰ درصد انجام خواهیم داد و آن میزان کسری که باقی ماند را از طلب بازنشسته در نظر خواهیم گرفت و سال آینده پرداخت می کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در ادامه تصریح کرد: به لطف الهی موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان در حال انجام است. در مورد کارکنان نیز بر اساس قوانین پایه ما یک ضریب حقوقی داریم که تعدادی دریافتی کمتر و تعدادی دریافتی بیشتر دارند. در بودجه سال آتی سقف حداقل پرداختی را ۲۰ درصد افزایش دادیم و معافیت مالیاتی آنهایی که حقوق کمتر می گیرند را تا صد در صد ارتقا دادیم تا عدالت بیشتری برقرار شود. طبیعتا کارمندانی که عائله بیشتری دارند، هزینه بیشتری دارند.

وی افزود: قانون جوانی جمعیت رشد بالاتری برای حقوق این افراد پیش بینی کرده که تا ۳۴ درصد حقوق این افراد افزایش می یابد.

فساد و حیف و میل نتیجه برخی سیاست‌ها و کنش‌های غلط بود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: فساد و حیف و میل موجود نتیجه برخی سیاست‌ها و کنش‌های غلط بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در هشتاد و هفتمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان فارس پس از شنیدن سخنان حاضران با تشکر از بیان صریح مشکلات استان از سوی حاضران گفت: شیراز شهر حافظ و سعدی و رندانه سخن گفتن است. دوستان به صراحت مشکلات را طرح کردند. مشکلاتی که واقعیت است اما پیشنهاد من این است که در این زمستان روی یک مشکل متمرکز شویم. در همراهی با هم تلاش کنیم تا این مشکل برطرف شود.

وی ادامه داد: متأسفانه در کشور با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم که جدید نیستند. با مشکلات جدیدتری هم روبرو شده‌ایم مانند قطعی برق و گاز که موانع جدیدی ایجاد کرده است و باید برای آنها اندیشید.

میدری افزود: خوب است درک واقع‌بینانه ای از مسائل داشته باشیم. واقعیت‌های تلخی که دوستان هم بیان کردند مسائلی ریشه دار هستند. مثلاً همین ناترازی در حوزه انرژی بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد ریشه در برخی تصمیمات دارد که در گذشته گرفته شده و ما امروز نتایجش را می‌بینیم. در گذشته باید تصمیمات اساسی و پایداری گرفته می‌شد که امروز با این شرایط مواجه نشویم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شعار جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: معتقدم این شعار در سایه حضور و همراهی نهادهای کارگری و کارفرمایی قابل تحقق خواهد بود و خوشبختانه این نهادها در استان فارس خیلی فعال هستند.

وی با بیان اینکه استان فارس نیروهای متخصص فعالی دارد گفت: با توجه به ظرفیت‌های خوبی که از نظر نیروی انسانی در فارس وجود دارد بسیاری از کارها را می‌توان در این استان انجام داد، به عنوان مثال آنچه امروز استان فارس را به قطب سلامت و خدمات بیمارستانی در کشور تبدیل کرده نیروی متخصص فعال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر «آموزش های مهارت آموزی و تقاضامحور» تاکید کرد و گفت: می‌خواهم اعتراف کنم که ما در دولت نمی‌دانیم تقاضای بازار چیست؟ دوم اینکه ما محتوای آموزشی را به طور کامل نمی‌دانیم شما می‌توانید افراد با مهارت را معرفی کنید که از طریق آنها مهارت‌هایی را به نیروها آموزش دهیم که تقاضاهای آن مهارت‌ها در جامعه وجود دارد. آموزش‌ها باید به گونه‌ای باشد که نیروها فوری جذب بازار کار شوند.

میدری، شرایط سرمایه گذاری در صندوق‌های متعلق به شستا را دشوار توصیف کرد و افزود: اخیراً به شرکت چوکا در گیلان رفته بودم. این شرکت زمانی ۱۰ هزار شاغل داشته و اکنون ۶۰۰ شاغل دارد که ۴۰۰ نفر آنها مازاد هستند. این شرکت که زمانی در خاورمیانه اولین بود ماهی ۲۷ میلیارد زیان انباشته دارد.

تاکید بر تمرکز زدایی

وی بر تمرکز زدایی تاکید و خاطرنشان کرد: در تهران نمی‌توانیم همه مشکلات را حل کنیم. بلکه با همراهی و همکاری همه شما می‌توان برخی مشکلات را حل کرد. مثلاً مشکل برق این استان را شما خیلی بهتر می‌توانید حل کنید.

وزیر کار بر انتقال دفاتر مالیاتی و حساب‌های بانکی شرکت‌های فعال هر شرکتی که در استان فارس است اشاره کرد.

وی گفت: باید دفتر مالیاتی و حساب بانکی آن به استان فارس منتقل و مدیر مربوطه هم در شرکت‌ها با ضابطه باید در استان ساکن شود. یکی از دلایلی که شرکت‌های وابسته به صندوق‌ها به این روز افتاده‌اند این است که ما نتوانسته ایم منافع ملی با منافع منطقه‌ای پیوند دهیم. ما سه پتروشیمی داشتیم که ده سال پیش سودآور بودند الان هر سه زیان‌ده هستند. مساله زیان ده بودن شرکت‌های وابسته به صندوق‌ها بسیار پیچیده است و ما اعتقاد داریم که در سطح استان و شهرستان باید برای این شرکت‌ها تصمیم‌گیری شود.

میدری با اشاره به میزان مستمری بگیران تأمین اجتماعی گفت: هم اکنون ۴ میلیون ۳۰۰ هزار نفر مستمری بگیر تأمین اجتماعی دارند و این رقمی خیلی بزرگ و ۲ برابر مستمری بگیران دولت است. صندوق‌های متعلق به مستمری بگیران نیز خیلی بد اداره شده اند. حدود ۴ میلیون نفر در دهه هشتاد عضو تأمین اجتماعی شده‌اند در حالی که حق بیمه آنها را باید دولت پرداخت می‌کرد که این کار انجام نشد. همین امر باعث بروز بحران در صندوق‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی شده است.

وی با اشاره به دریافتی‌های خیلی کم برخی مستمری بگیران گفت: ما هم دوست داریم همه مستمری بگیران پول بیشتری بگیرند اما مشکل صندوق‌های بازنشستگی را باید جدی بگیریم و برای حل آن تدبیر کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تبریک روز زن گفت: مهم‌ترین معاونت وزارتخانه را به یک خانم سپرده ام. باور دارم که زنان راه و رسم تحول آرام و مثبت را می‌دانند و در هر عرصه‌ای که حاضر شدند آنجا را متحول کردند.

امیری استاندار استان فارس در سخنان کوتاهی ضمن خوشامدگویی به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار مشوق‌های مالیاتی برای بازارچه‌های مرزی شد. و گفت: باید نگاه به فعالان اقتصادی مثبت باشد ما باید تکریم آنها را افتخار بدانیم.

استاندار فارس نسبت به بروز برخی مشکلات در حوزه اقتصادی هشدار داد و گفت: تجربه تسهیلات زودبازده در دولت‌های نهم و دهم تجربه تلخی بود و از آنها عدول شد. نباید اجازه دهیم که آن تجربه‌ها تکرار شود.

در این نشست فعالان اقتصادی و مقامات محلی به «تجهیز و نوسازی بیمارستان‌های تأمین اجتماعی، مشکلات بخش خصوصی با تأمین اجتماعی، توجه بیشتر به زیرساخت‌هایی مانند جاده و بزرگراه اشاره کردند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 
Markets

نیازمندیها

تازه های سایت