اطلاع‌رسانی پیامکی وضعیت برگه تردد اربعین/بازگشایی مرز خسروی صحت ندارد

کد خبر: 956951

فرمانده قرارگاه اربعین ناجا با بیان اینکه مرکز خسروی همچنان بسته است، گفت: شماره پیامک ۱۱۰۳۰۰۰۰۱۰ برای اطلاع از آخرین وضعیت ارسال برگه تردد اربعین در نظر گرفته شده است.

اطلاع‌رسانی پیامکی وضعیت برگه تردد اربعین/بازگشایی مرز خسروی صحت ندارد

خبرگزاری تسنیم: سردار محسن فتحی‌زاده صبح امروز در حاشیه صبحگاه نیروی انتظامی در ستاد ناجا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تردد زائران اربعین در مرز‌های مهران، شلمچه و چذابه بدون هیچ مشکلی در حال انجام است، اظهار کرد: به واسطه حجم تردد زیاد زائران در مرز مهران مجوز تردد خودرو‌های کاپوتاژ در این مرز بسته شده و این خودرو‌ها باید به سایر مرز‌ها مراجعه کنند.

فرمانده قرارگاه اربعین ناجا ادامه داد: فقط خودرو‌های برخی از کاروان‌های موکب‌دار اجازه کاپوتاژ از مرز مهران را دارند.

وی نحوه صدور برگه تردد اربعین را نیز مطلوب دانست و تصریح کرد: در چند روز گذشته بیش از ۲۳۰ هزار درخواست برای صدور برگه تردد اربعین صورت گرفته که حدود ۱۸۰ هزار برگه تردد آماده شده و در چند روز آینده ارسال می‌شود.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد:، چون فرآیند ارسال برگه تردد اربعین از طریق پست است، زائران برای اطلاع از موضوع می‌توانند کد ملی خود را به سرشماره ۱۱۰۳۰۰۰۰۱۰ ارسال کنند که کدی برای آن‌ها پیامک می‌شود و با ارائه این کد به اداره پست محله خود می‌توانند از آخرین وضعیت ارسال برگه تردد اربعین مطلع شوند.

فتحی‌زاده با بیان اینکه مرز خسروی همچنان بر روی زائران بسته است، متذکر شد: تا شرایط آماده نشود امکان باز شدن این مرز وجود ندارد و از زائران می‌خواهیم به مرز خسروی مراجعه نکنند. همچنین مرز مهران جایگزین مرز خسروی است.

فرمانده قرارگاه اربعین ناجا با بیان اینکه تعداد سهمیه خودرو‌های کاپوتاژ توسط گمرک مشخص می‌شود، افزود: برخی از خودرو‌های کاپوتاژ به کشور عراق رفته و زائران را پس از مراسم اربعین به کشور بازمی‌گردانند و برای حدود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس به منظور این کار مجوز کاپوتاژ صادر شده است.

این مقام انتظامی از زائران خواست در کشور عراق صرفا بر خودرو‌های مورد تأیید پلیس و در پایانه‌های مرزی عراق سوار شوند و یادآور شد: زائران حتما برای تردد از مسیر‌های اصلی عبور در عراق استفاده کنند، زیرا این مسیر‌ها تحت کنترل امنیتی است و از عبور از مراکز فرعی خودداری کنند.

فرمانده قرارگاه مرکزی اربعین: تلاش می‌کنیم زائری پشت مرز نماند

فرمانده قرارگاه مرکزی اربعین ناجا گفت: تمام تلاش خود را می‌کنیم که مشکلات زائران را برطرف کرده و نگذاریم زائری پشت مرز بماند.

سردار محسن فتحی‌زاده درباره افرادی که قصد حضور در مراسم اربعین حسینی(ع) در کشور عراق را دارند و گذرنامه آنها کمتر از 3 ماه اعتبار دارد، اظهار کرد: طبق توافق صورت گرفته ستاد مرکزی اربعین با طرف عراقی قرار بر این شد که گذرنامه‌ها حداقل 3 ماه اعتبار داشته باشد و افرادی که گذرنامه آنها کمتر از 3 ماه اعتبار دارد برای تمدید گذرنامه یا اخذ برگه تردد اربعین اقدام کنند.

فرمانده قرارگاه اربعین ناجا تصریح کرد: تمام تلاش خود را می‌کنیم که مشکلات زائران را برطرف کرده و نگذاریم زائری پشت مرز بماند.

وی خاطرنشان کرد: زائرانی بودند که مشکل سربازی داشتند که با استقرار نمایندگانی از سازمان وظیفه عمومی در مرزها کار آنها را حل کردیم اما بهتر است این کارها قبل از سفر توسط زائران انجام شود.

حضور ۳۶۰۰ نیروی درمانی در مرز‌ها در ایام اربعین / درمان رایگان بیماران اورژانسی در عراق

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی ضمن اشاره به حضور ۳۶۰۰ نیروی درمانی و به کارگیری تجهیزات کامل اورژانس در مرز‌ها جهت ارایه خدمت به زائران اربعین حسینی، گفت: همچنین بر اساس تفاهم‌نامه با عراق، بیماران اورژانسی در عراق به صورت رایگان درمان می‌شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر کولیوند با اشاره به پوشش جاده‌های مواصلاتی کل کشور از مرز‌های پاکستان، افغانستان تا نقاط مرزی غربی توسط اورژانس‌پیش بیمارستانی در مراسم اربعین، گفت: همچنین موکب‌ها را از نظر بهداشتی تحت نظر قرار می‌دهیم.

وی همچنین گفت: بر اساس تفاهم نامه با عراق بیماران اورژانسی در عراق به صورت رایگان درمان می‌شوند.

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی ادامه داد: تعداد ۱۱۰۰ دستگاه آمبولانس، ۳۶۰۰ نیروی درمانی، ۱۵ فروند بالگرد و ۴۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس در مرز‌های کشور حضور دارند.

تمهیدات وزارت بهداشت برای پیاده روی اربعین/ایجاد ۴ بیمارستان صحرایی در مرز‌ها

وزیر بهداشت با بیان جزئیات برنامه‌های این وزارتخانه برای مراسم پیاده روی اربعین، از ایجاد ۴ بیمارستان صحرایی در مرز‌ها در غرب کشور خبر داد.

به گزارش فارس، سعید نمکی، وزیر بهداشت با اشاره به تمهیدات این وزارتخانه برای مراسم پیاده روی اربعین، اظهار داشت: اخیرا نشستی با سفرای کشور‌های همسایه از جمله عراق، افغانستان و پاکستان در مورد ورودی زائران افغانستانی و پاکستانی به ویژه در مرز میرجاوه به ایران مذاکراتی داشتیم و بر اساس برآورد‌ها حدود ۹۰ هزار زائر اربعین از این دو کشور و از طریق ایران به عراق سفر می‌کنند.

وی با اشاره به استقرار ۴ بیمارستان برای مقابله با بحران‌هایی مانند بیوتروریسم در مرز‌های خسروی، چذابه، شلمچه و مهران، گفت: در ۴ مرز خروجی غرب کشور ۴ بیمارستان صحرایی ۵۲ تختخوابی و چندین کلینیک سیار مستقر می‌شوند.

وزیر بهداشت یادآور شد: درکل مسیر زائران تا مرز‌های غربی کشور، آمبولانس و اتوبوس آمبولانس با فواصل ۱۵ و ۳۰ کیلومتری مستقر می‌شوند و حدود ۱۱۰۰ دستگاه آمبولانس برای مرز‌های خروجی زائران اربعین به عراق در نظر گرفته‌ایم.

نمکی از استقرار دو فروند بالگرد اورژانس هوایی در هرکدام از مرز‌های غربی کشور برای ارائه خدمات به بیماران و مصدومان خبر داد و گفت: دو بیمارستان هوایی برای پوشش خدمات با تمامی امکانات مورد نیاز از جمله تخت تدارک دیده‌ایم و ۴ پایگاه بهداشتی و درمانی نیز در شهر‌های کربلا، نجف، سامرا و کاظمین وجود دارد که پزشکان ایرانی نیز در این مجموعه‌ها حضور دارند.

وی افزود: ۳۰ دستگاه آمبولانس و ۷ دستگاه آمبولانس برای ارائه خدمات به زائران ایرانی در کشور عراق مستقر هستند. همچنین یک بیمارستان مجهز در سه راهی کوت توسط خیریه ثارالله با اتاق عمل، سی تی اسکن، آزمایشگاه و سایر امکانات مورد نیاز استقرار یافته است.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: درمانگاهی توسط بسیج جامعه پزشکی در صحن حضرت زهرا (س) در نجف و چندین موکب درمانی نیز در مسیر کربلا و نجف برقرار کرده‌اند. جمعیت هلال احمر نیز چندین درمانگاه را برای ارائه خدمات به زائران ایرانی در عراق راه اندازی کرده است.

نمکی با بیان اینکه برای سلامت مواد غذایی و کنترل مکان‌های اسکان زائران اربعین حسینی تیم‌هایی از ایران به عراق اعزام شده اند، گفت: تیم‌های بهداشت محیط وزارت بهداشت، در ایران نیز کنترل مواد غذایی و مکان‌های عمومی را کنترل می‌کنند و امیدواریم با برنامه ریزی‌های انجام شده، زائران اربعین حسینی با کمترین مشکل و مسائل بهداشتی و درمانی، این سفر را به اتمام برسانند.

آخرین وضعیت مرزی خسروی| بازگشایی مرز صحت ندارد / منتظر تأمین امنیت زائران از سوی عراق هستیم سخنگوی ستاد اربعین استان کرمانشاه با اشاره به آخرین وضعیت بازگشایی مرز خسروی گفت: منتظر اعلام نظر دولت عراق در مورد تأمین امنیت زائران هستیم.

مسعود بهرام‌نژاد در گفتگو با تسنیم، با اشاره به اینکه ما منتظر اعلام نظر دولت عراق در مورد تأمین امنیت زائران هستیم اظهار داشت: این که امروز یا فردا مرز خسروی بازگشایی می‌شود شایعه است و مردم باید خبر را از منبع موثق آن پیگیری کنند.

سخنگوی ستاد اربعین استان کرمانشاه با بیان اینکه ما منتظر نتیجه اقدامات طرف عراقی هستیم گفت: یک ساعت یکبار در حال پیگیری موضوع هستیم و مسئولان امنیتی عراق هم در این رابطه به ما اعلام کرده‌اند که نتیجه نهایی را به ما اطلاع می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون از سوی عراق گزارشی مبنی بر تأمین امنیت همه‌جانبه مرز به ما اعلام نشده است افزود: آنچه که محرز و مشخص است تلاش و پیگیری مسئولان برای تأمین امنیت در عراق است و مرز خسروی اکنون باز است، ولی ما زائر را تا تأمین امنیت صددرصد از این مرز نمی‌توانیم به عراق اعزام کنیم.

بهرام‌نژاد با بیان اینکه زمانی که مسئولان عراقی به ما اطمینان بدهند که زائران ایرانی از امنیت و سلامت برای تردد برخوردار می‌شوند ما زائران را از مرز خسروی اعزام خواهیم کرد بیان کرد: در صورتی که امنیت تضمین نشود حتی یک زائر ایرانی از مرز خسروی به سمت عتبات عالیات اعزام نخواهد شد و در شرایط کنونی هیچ زائر ایرانی هم در مرز خسروی نیست که معطل مانده باشد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت