واکنش جهانگیر به کلاهبرداری از طریق تماس در زندان رجایی‌شهر

کد خبر: 882543

رئیس سازمان زندان‌ها در پاسخ به این مطلب که گفته می‌شود منشا بیشتر کلاهبرداری‌هایی که از طریق عابر بانک‌ها صورت می‌گیرد، تماس تلفنی از زندان رجایی‌شهر است، گفت: این موضوع هنوز قطعی نشده، اما در حال پیگیری هستیم.

واکنش جهانگیر به کلاهبرداری از طریق تماس در زندان رجایی‌شهر

خبرگزاری تسنیم: اصغر جهانگیر ظهر امروز در حاشیه معارفه مدیرکل جدید زندان‌های استان البرز اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های البرز انتقال زندانیان از این استان به تهران است.

وی افزود: بحث کاهش جمعیت کیفری یکی از سیاست‌های ابلاغی ریاست قوه قضاییه است که همه دست اندرکاران دستگاه قضایی در حال دنبال این سیاست هستند و در سه سال گذشته این اتفاق رو به رشد بوده و به طور متوسط بین سه الی چهار درصد کاهش جمعیت کیفری را داشته‌ایم.

وی ادامه داد: در سال‌جاری به دلیل مشکلات اقتصادی و جریانات خاص موجود روند مقداری تغییر کرده که امیدواریم با سیاست‌های استفاده از مجازات‌های جایگزین و استفاده از تمام ظرفیت‌های قانون مجازات اسلامی شاهد کاهش آن باشیم.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی کشور در مورد تعداد زندانیانی که از زندان‌های البرز به تهران منتقل شده‌اند، بیان کرد: شروع به انتقال بخشی از این زندانیان کردیم و در چند ماه گذشته بیش از ۱۰۰۰ نفر از زندانیان استان تهران از طریق جا به جایی از استان البرز به زندان استان تهران منتقل شده‌اند.

جهانگیر در پاسخ به این سئوال که گفته می‌شود منشا بیشتر کلاهبرداری‌هایی که از طریق عابر بانک‌ها صورت می‌گیرد، تماس تلفنی از زندان رجایی شهر است، برنامه شما برای پیشگیری از این موضوع چه بوده است، عنوان کرد: این موضوع در جلسه اخیر در دادستانی کل کشور مورد بررسی قرار گرفت و درباره اینکه این جریان از داخل زندان صورت می‌گیرد هنوز قطعی نشده و مشخص نیست.

وی ادامه داد: گمانه‌زنی این است که می‌تواند یکی از جا‌هایی که این اتفاق می‌افتد زندان باشد و دلیل این امر این است که کسانی که در بیرون مرتکب اعمال خلاف و کلاهبرداری می‌شوند بعد از دستگیری تحویل زندان می‌شوند و، چون در داخل زندان قرار می‌گیرند ممکن است که کاری که در بیرون شروع کرده‌اند را در زندان ادامه بدهند که با این افراد به شدت برخورد می‌شود.

جهانگیر خاطرنشان کرد: ما در داخل زندان در حال کنترل این افراد هستیم و انتظار این است که مجموعه‌های دیگر مانند وزارت ارتباطات به ما از نظر فنی کمک کنند و وزارت اطلاعات از نظر پشتیبانی‌های اطلاعاتی که ما بتوانیم با رصدی که می‌کنیم کسانی که اقلام ممنوعه وارد زندان کرده را شناسایی کرده و از طریق شناسایی آن‌ها اجازه ندهیم که این اتفاق که هنوز مشخص نشده است که آیا از داخل زندان است یا نه را کنترل کنیم.

جهانگیر در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم در مورد کشف برخی اقلام ممنوعه در زندان‌ها و راهکار سازمان زندان‌ها برای جلوگیری از ورود این اقلام ممنوعه اظهار داشت: کشفیاتی که در داخل زندان‌ها اتفاق می‌افتد با توجه به اینکه زندان‌ها در داخل شهر‌ها و برخی در مجاورت منازل مسکونی بوده ممکن است به صورت پرتابی و یا به وسیله حمل غیرقانونی از طریق پنهان‌سازی و کار‌های مشابه به صورت معده‌ای و ... وارد زندان شود که ما در این‌باره بازرسی‌ها را تشدید کردیم.

وی افزود: لذا اگر آمار کشفیات ما افزایش یافته دلیل آن تشدید بازرسی‌ها در مبادی ورودی و تلاش برای اینکه محیط زندان یک محیط امن شود بوده و امیدواریم با کمکی که دولت برای هوشمندسازی مبادی ورودی زندان‌ها می‌کند شاهد کاهش این موارد باشیم.

جهانگیر با اشاره به زندانیان رای‌باز در کشور اظهار داشت: ۳۵۰۰ نفر از زندانیان کشور به صورت رای‌باز در حال کار و فعالیت هستند و این آمار در زمان‌های مختلف در نوسان است و در استان البرز در حال حاضر ۲۰۰ زندانی رای باز بوده و در بیرون مشغول کار هستند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین

تازه های سایت