خبرگزاری ایسنا: «حسن مستفید» در جلسه کار گروه سلامت، ایمنی و امنیت غذایی که در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد، خاطر نشان کرد: بسیاری از مشکلات منطقه به خاطر پروازی بودن مدیران است که در جلسات شرکت نمیکنند.
رئیس آب و فاضلاب روستایی هشترود نیز در این جلسه اظهار کرد: به خاطر دزدی ترانس برق اهالی 45 روستا از داشتن نعمت آب آشامیدنی محروم شدهاند به همین خاطر دو جلسه بحران تشکیل و مقرر شده تا هر چه زودتر این مشکل حل شود.
عادل مرادی ادامه داد: 10 تانکر آبرسانی سیار از چند شهر مجاور برای آبرسانی به اهالی 45 روستای هشترود به این شهرستان اعزام شدهاند، اما باید هر چه زودترتمهیدات ویژهای برای این مشکل اندیشیده شود.
وی اضافه کرد: شبکه بهداشت و درمان هشترود باید بیش از پیش تلاش کند، زیرا نبود آب بسیاری از امراض را رقم میزند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان هشترود نیز در این جلسه گفت: در ایام تعطیلات باید سامانههای آبرسانی فعال باشند تا آب مصرفی مردم بدون کلر نماند. جواد بابایی تصریح کرد: بر اساس بازدیدهای فنی که از آب روستایی هشترود انجام گرفته، کیفیت آب افزایش یافته است؛ اما بعضی از مشکلات آن همچنان پا برجاست.
وی خاطرنشان کرد: پروژه احداث تصفیهخانه هشترود هنوز در حد حرف باقی مانده است و فاضلاب مردم به رودخانه وسط شهر سرازیر میشود، این یک مشکل زیست محیطی بسیار حاد است که باید هر چه زودتر تکلیف آن مشخص شود.
وی از رشد بیماری تب مالت اظهار نگرانی کرد و گفت: این بیماری هزار چهره دارد که همه جای بدن فرد را در بر میگیرد و طول درمان آن نیز طولانی است؛ افرادی که مستقیماً با احشام به خصوص گوسفند سر و کار دارند، بیشتر در معرض خطر هستند؛ بنابر این باید احشام خود را واکسینه کنند.
بابایی ادامه داد: حیوان گزیدگی در هشترود به یک مسأله خاص تبدیل شده است و امسال 362 مورد از افرادی که توسط حیوانات زخمی شدهاند، به مراکز درمانی هشترود مراجعه کردند.
دیدگاه تان را بنویسید