خبرگزاری ایسنا: فرناز بیکی گفت: ما از بانوان میخواهیم "تنها" به عراق نروند و دستکم با یکی از محارم خود یا همراه با گروه در پیادهروی اربعین شرکت کنند. البته این توصیه صرفا به خاطر وجود مشکلات و مخاطرات تنها سفر کردن مطرح میشود. هرچند شرایط عراق و مسیر هم به گونهای نیست که با قطعیت بتوان اعلام کرد، هیچ مشکلی پیش نمیآید.
او همچنین از بانوانی که در پیادهروی اربعین شرکت میکنند، درخواست کرد؛ به هر شخصی اطمینان نکنند، وسایل همراه خود را به هر کسی ندهند، پیش از غروب به محل اسکان مراجعه کنند و پیادهروی را هنگام روز انجام دهند.
مسؤول امور بانوان در ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به حضور گستردهتر مردان در پیادهروی اربعین، اظهار کرد: در هر حال نمیتوان حضور بانوان را در این مراسم نادیده گرفت، برای همین ستاد بازسازی عتبات عالیات که مسؤولیت کمیتهی اسکان، تغذیه و جلب مشارکتهای مردمی را در اربعین به عده دارد، با موکبداران ایرانی رایزنیهایی کرده تا با توجه به شرایط و نیازهای خانمها، امکانات و فضای خاصی در اختیار آنها قرار داده شود.
وی سپس گفت: در مرزها و یا شهرهای زیارتی موکب خاص بانوان وجود ندارد، اما قرار بر این بوده که همه موکبدارها تا حد امکان، ظرفیت محافظتشدهای را به بانوان اختصاص دهند و امکانات خاص آنها را در صورت توان، تامین کنند. این شرایط سال گذشته هم جاری بود. در برخی موکبها جمعیت زنان بیشتر از مردان بود، برای همین فضای محافظت شدهی بیشتری به زنان تعلق میگرفت.
بیکی از زائران درخواست کرد؛ نگاه واقعبینانهای به شرایط اربعین و کشور عراق داشته باشند و در ادامه بیان کرد: در هر حال وضعیت این کشور و جمعیت مشتاقان امام حسین (ع) طوری است که نمیتوان انتظار داشت هیچ مشکل و کمبودی پیش نیاید، در چنین وضعیتی میطلبد زائر، زمان و مکان را درنظر بگیرد.
مسؤول امور بانوان در ستاد بازسازی عتبات عالیات دربارهی رفع برخی مشکلات که بانوان در پیادهروی اربعین سال گذشته با آن مواجه شده بودند، اظهار کرد: سال پیش گزارشهایی از سوی برخی زائران و کاروانها دریافت شد که به کمبود امکانات بهداشتی و اسکان مربوط میشد، بر همین اساس امسال سعی شد تا حد امکان مخصوصا در مرز ایران با استقرار امکانات بیشتر و همینطور با پررنگتر کردن حضور بانوان خادم، آن کاستیها برطرف شود.
دیدگاه تان را بنویسید