یک لیوان آب جو حلال است! / سند

کد خبر: 216911

در این مقاله آمده است: مشخص نیست علمای اسلامی دقیقاً از چه زمانی نظر داده اند که میگساری و مستی گناه است. در سال های دهه ١٩٧٠، اسلام سیاسی در بعضی از کشورها مثل ایران و پاکستان مصرف مشروبات الکلی را ممنوع کرد.

یک لیوان آب جو حلال است! / سند

جام نیوز: با وجود حکم صریح قرآن بر حرام بودن شراب و ضررهای فراوان جسمی و روحی که برای آن ثابت شده است، صدای آمریکا با چاپ مقاله ای از اکونومیست، مسلمانان را تشویق به شراب خواری کرد و نوشیدن یکی، دو لیوان شراب را مخالف حکم قرآن ندانست. صدای آمریکا خبر داد: قرآن مست کردن را منع کرده، ولی خوردن یکی دو لیوان آبجو ضرری ندارد . در ادامه این مقاله آمده است: مشخص نیست علمای اسلامی دقیقاً از چه زمانی نظر داده اند که میگساری و مستی گناه است. در سال های دهه ١٩٧٠، اسلام سیاسی در بعضی از کشورها مثل ایران و پاکستان مصرف مشروبات الکلی را ممنوع کرد. نویسنده این مقاله بدون ذکر نام کسانی که او ادعا می کند از علما هستند، آورده است:آیا اسلام می تواند تساهل بیشتری در برابر صرف مشروبات الکلی نشان دهد؟ تنی چند از علمای مذهبی شراب را مجاز می دانند به شرط آن که از انگور یا خرما درست نشده باشد؛ چون قرآن به ویژه به این دو میوه اشاره دارد؛ اما کسی جرأت آن را ندارد که سر بحث را باز کند!» این در حالی است که در فقه اسلامی هیچ عالم و غیر عالمی چه در میان شیعه و اهل تسنن به مباح بودن نوشیدن شراب قائل نمی باشد. در مرحله دوم این گزافه گویی پا فراتر از این گذاشته شده و آمده است«هیچ عالم مذهبی آمادگی آن را ندارد که عواقب فتوای حلال بودن آب جو، شراب و ودکا را بپذیرد.»

گفتنی است، در حالی صدای آمریکا شراب را مباح می شمارد و مسلمانان را تشویق به میخواری می کند که میگساری در تمام ادیان الهی نهی شده است و پزشکان نیز آن را خطرناک می دانند. در قرآن و روایات به صراحت، شراب، نجس خوانده شده است و مسلمانان از خوردن شراب منع شده اند: «از تو(ای پیامبر)درباره شراب و قمار مى پرسند، بگو: در آن دو گناهى بزرگ است و سودهایى براى مردم دارد؛ ولی گناهشان از سودشان بیشتر است.»(بقره/219) امروزه از نظر علمی ثابت شده است که ارتباط زیادی میان مصرف مشروبات الکلی و سرطان های سینه، مری، دهان، نای، حنجره و حلق وجود دارد. الکل به سیستم عروقی و قلب صدمه می‌زند، و مصرف آن باعث زوال عقل و ایجاد اختلالات مغزی می‌شود، خطر ایجاد دیابت نوع اول را دارد و در بینایی تاثیر سوء دارد. بنابراین اسلام تمام مست کننده ها را ممنوع کرده است و این حکم ابدی است و غیر قابل تغییر است؛ چه یک لیوان باشد و چه یک بشکه، چه از انگور و خرما تهیه شود و یا به طریق دیگر. حال چرا صدای آمریکا علاقه دارد با وجود مضرات زیاد مشروب و حرمت آن در اسلام، قبح حرمت آن را بشکند و مسلمانان را تشویق به میگساری می کند؟ سؤالی است که پاسخ آن مشکل نیست. سایت هایی این چنینی سیاستشان این است که از اساس با هر آن چه اسلامی باشد، مخالفت کنند؛ یک روز با حجاب، روز دیگر با روزه داری و امروز با ممنوعیت شراب و فردا با حکمی دیگر از احکام اسلام.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت