سورپرایز آخر هفته بازنشستگان از این ماه | واریز رفاهیات 2 میلیون تومانی جدید برای بازنشستگان
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی: بازنشستگان نیز باید مانند سایر کارکنان از رفاهیات استفاده کنند و باید از این مزایا بهرهمند شوند.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در نشست با مسئولان کانونهای بازنشستگی اعم از نیروهای مسلح و کشوری با اشاره به اصلاح حقوق و مزایای بازنشستگان برنامه هفتم گفت: تا پایان برنامه هفتم یک همسان سازی و همترازی بین حقوق شاغلین و بازنشستگان را داشته باشیم.
جوکار با اشاره به تشکیل شرکت تعاونیهای فراگیر با حضور همه بازنشستگان گفت: معادن استان در اختیار این شرکتها قرار گیرد و مزایایی که از معادن داریم شامل حال این قشر شود.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی افزود: جمع بندی نشست بخشی از ان در استان بود و بخشی از ان در مرکز خواهد بود که مقرر شد طی یکماه آینده پیگیریهای لازم صورت گیرد.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی گفت: به دنبال مطالبه کانونهای بازنشستگی استان یزد در خصوص مسائل و مشکلاتی که در رابطه با معیشت، بیمه، درمان و تسهیلات مورد نیاز دارند/ مجمع نمایندگان استان از آقای ترکی مدیر عامل سازمان بازنشستگی کشوری و آقای عیسی زاده رئیس فراکسیون بازنشستگی کشور دعوت به عمل آورد و جلسه مفصلی برگزار شد.
میرمحمدی با اشاره به اجرای قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان،ارتقای کمی و کیفی بیمه تکمیلی بازنشستگان ،بحث درمان و هزینههای دارو و تهسیلات قرض الحسنه افزود: مجلس پیگیریهای متعددی انجام داده است و علی رغم اینکه در برنامه هفتم بحث همسان سازی حقوق از طرف دولت دیده نشد در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسید و هم اکنون درصحن کمیسیون تلفیق برنامه و بودجه است
میرمحمدی عنوان کرد: مجلس همه گونه حمایتی از طرحها و لوایحی که در خصوص حمایت از معیشت بازنشستگان باشد انجام خواهد داد
میرهاشم موسوی (مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی) با اشاره به چالشهای این سازمان و صندوق کارگران و بازنشستگان کارگری، به مسائل مطرح شده پیرامون این مجموعه در ارتباط با برنامه هفتم توسعه پرداخت.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه در رابطه با برنامه هفتم توسعه باید در یک جلسه پیرامون آن صحبت کنیم، گفت: نزدیک یکسال دوستان ما در دولت با بحث تنظیم این برنامه مشغول بودند و جلسات تخصصی در دولت نسبت به طراحی آن برگزار میشد که با حضور دوستان ما در تامین اجتماعی بود. جمعبندی دولت برنامه فعلی بود و مسیر خود را درحال طی کردن است.
وی افزود: اولین نکتهای که در رابطه با برنامه هفتم وجود دارد این است که رویکرد دولت و نگاه ما در برنامه هفتم این است که برنامه توسعه باید بتواند مسائل اساسی و چالشها را در بحث تامین اجتماعی و صندوقها هدف بگیرد. در بحث صندوقها نیز چالشها و مشکلات مشخص است و رویکرد برنامه در کلیت خودش بحث «مسئله محوری» را سرلوحه قرار داده است.
بحث تجمیع صندوقها در برنامه هفتم یک اظهارنظر کلی است و هم میتواند خوب و هم میتواند بد باشد. باید ببینیم ارادهای که در تجمیع صندوقها وجود دارد در چه حد بوده و سازوکاری که درباره تجمیع صندوقهای بازنشستگی مطرح است، چگونه خواهد بود.
او ادامه داد: در چهارچوب بحث "مسئله محوری" ما باید به واقعیتها و بحث تاب آوری دقت بکنیم که هم دولت و هم مجلس قطعا به این مسائل توجه دارند. این متن موجود برنامه نیز در مرحله پیشنویس و پیشنهاد است و تا زمانی که مراحل تصویب و بررسی را طی نکرده است، جنبه اجرایی و الزامآور نخواهد داشت.
موسوی تصریح کرد: بحث تجمیع صندوقها در برنامه هفتم یک اظهارنظر کلی است و هم میتواند خوب و هم میتواند بد باشد. باید ببینیم ارادهای که در تجمیع صندوقها وجود دارد در چه حد بوده و سازوکاری که درباره تجمیع صندوقهای بازنشستگی مطرح است، چگونه خواهد بود. جزئیات این طرح قطعا در برنامه هفتم توسعه گنجانده نشده است، باید ببینیم دقیقا با چه رویکردی این طرح در ادامه مطرح و پیشنهاد خواهد شد تا بتوانیم اظهارنظر دقیقتری بکنیم.
آنچه ما قائل هستیم و در حسابرسیها به کرات بیان کردیم، این است که باید براساس بند (ه) ماده ۷ قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی، نرخ بهره بازپرداخت بدهیها از سوی دولت باید براساس نرخ بهره اوراق مشارکت باشد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: اینکه نظام یکپارچه تامین اجتماعی در کشور از مرحله محاسبات و قوانین و ضوابط تا نظام بازنشستگی و اصلاحات پارامتریک و فنی باید باشد، یک حرف تخصصی و درست بوده که توسط سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری درباره تامین اجتماعی نیز تایید شده است. باید به این سمت حرکت کنیم اما عرض بنده این است که سازوکاری که باید پیشبینی شود و منابعی که برای اجرای این طرح دیده شود، باید از صفر تا صد طراحی شود و پس از این طراحی است که ما میتوانیم نظرات فنی و تخصصی خود را از نقطه نظر تامین اجتماعی نسبت به آن ارائه بدهیم.
وی در رابطه با نحوه تادیه بدهیهای دولت در فصل پنجم پیشنویس برنامه هفتم توسعه که در آن با بحث «غیر مرکب» بودن تادیه بدهی دولت به صندوقها سخن به میان آمده است، گفت: اینکه گفته شده بهره محاسبه شده در پرداخت بدهیها از سوی دولت باید بهره غیر مرکب باشد، تمام مسئله نیست زیرا ما در سازمان تامین اجتماعی طلبهایی از دولت داریم که این مطالبات نه بهره ساده دارد و نه بهره مرکب! آنچه ما قائل هستیم و در حسابرسیها به کرات بیان کردیم، این است که باید براساس بند (ه) ماده ۷ قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی، نرخ بهره بازپرداخت بدهیها از سوی دولت باید براساس نرخ بهره اوراق مشارکت باشد. بر این اساس ارزش واقعی و بروزرسانی شده ریالی بدهیهای دولت به تامین اجتماعی محاسبه میشود./پیشنهاد ویژه
دیدگاه تان را بنویسید