تحقیقات پلیس انگلیس درباره رویه ضد صهیونیستی حزب کارگر

کد خبر: 889189

پلیس انگلیس از آغاز تحقیقات خود درباره رویکرد ضد صهیونیستی حزب کارگر این کشور خبر داد.

تحقیقات پلیس انگلیس درباره رویه ضد صهیونیستی حزب کارگر

خبرگزاری مهر: به نقل از آسوشیتدپرس، پلیس انگلیس از آغاز تحقیقات قضایی خود درباره اتهامات وارد شده به حزب کارگر درباره رویکرد ضد صهیونیستی آن خبر داده و اعلام کرد این تحقیقات بنا به پرونده‌ای که به دفتر رئیس پلیس لندن ارسال شده، انجام می‌شوند.

عمده اتهامات مطرح شده در این پرونده، مربوط به فعالیت‌های ضد صهیونیستی اعضای حزب کارگر از طریق راه اندازی رسانه‌ها است.

در همین رابطه نام شبکه رادیویی (LBC) نیز ذکر شده است. شبکه ال بی سی متعلق به حزب کارگر انگلیس بوده و متهم به انتشار مطالب ضد صهیونیستی شده است.

از زمان آغاز ریاست «جرمی کوربین» در حزب کارگر انگلیس، رویکرد ضد صهیونیستی آن نیز بیشتر شده بطوریکه شخص کوربین نیز بار‌ها از سوی صهیونیست‌ها مورد انتقاد قرار گرفته است.

برای مثال در مرداد ماه سال جاری رئیس حزب کارگر انگلیس که متهم به ضدیت با صهیونیستهاست در توئیتر جنایات نظامیان صهیونیستی در به شهادت رساندن دست کم ۱۶۰ فلسطینی را محکوم کرد. در سال گذشته نیز به مناسبت صدمین سالگرد اعلام بیانیه بالفور قرار بود تا مراسم شامی با حضور شخصیت‌های انگلیسی و اسرائیلی برگزار شود، اما «جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر انگلیس اعلام کرد که در این ضیافت شام شرکت نمی‌کند.

این اقدام کوربین موجب خشم صهیونیست‌ها شده به طوری که روزنامه جروزالیم پست در مطلبی نوشت: کوربین در حالی از شرکت در این مراسم خودداری کرده که بر اساس نظرسنجی‌ها فقط ۱۳ درصد از یهودیان انگلیس در انتخابات آتی به حزب کارگر رای خواهند داد.

در سال ۹۵ هم حزب کارگر اسرائیل از رئیس حزب خواهر خوانده خود یعنی حزب کارگر انگلیس دعوت کرده بود تا از موزه هولوکاست بازدید کند، اما جرمی کوربین این دعوت را رد کرده و فرد دیگری را به جای خود برای بازدید از موزه معرفی کرد. همین امر موجب شده تا کوربین که در آن زمان با نوعی کودتا برای کنار رفتن از سمت ریاست حزب مواجه بود با انتقادات جدیدی مواجه شود.

در سال جاری نیز کوربین در سخنانی در لندن ضمن محکوم کردن کشتار فلسطینی‌ها در جریان تظاهرات در نوارغزه اعلام کرد، سرپوش گذاشتن بر اقدامات اسرائیل در کشتار فلسطینیان معترض که به هیچ سلاحی مسلح نیستند باید متوقف شود. وی ضمن محکوم کردن اسرائیل به خاطر کشتار معترضان فلسطینی از قدرت‌های بین المللی به خاطر سکوت در برابر «بی عدالتی و اقدامات غیر قانونی و غیر انسانی» اسرائیل انتقاد کرد.

انگلیس همواره به عنوان یکی از حامیان رژیم صهیونیستی نه تنها کمک‌های بسیاری در زمینه‌های مختلف مالی، اقتصادی، تسلیحاتی به آن انجام می‌دهد، بلکه از اقدامات نظامی و اشغالگرانه این رژیم و از جمله حملات ارتش صهیونیستی به غزه درسال‌های ۲۰۰۸، ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ میلادی حمایت کرد.

نمونه بارز این حمایت، اقدام وزارت تجارت بریتانیا در ژوئیه ۲۰۱۵ بود که ضمن لغو محدودیت‌های باقی مانده برای فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی مدعی شد که مجوز‌های صادر شده برای فروش سلاح و تجهیزات نظامی به این رژیم مطابق با مقررات بوده و قوانین حقوق بشری را نقض نکرده است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت