تیراندازی صهیونیستها به کشتیها
نظامیان رژیم صهیونیستی به سمت کشتیهایی که برای شکستن محاصره از بندر غزه عازم مرزهای شمالی نوار غزه بودند، تیراندازی کردند.
خبرگزاری تسنیم: به نقل از فلسطین الیوم، جنبش ملی شکستن محاصره در نشستی خبری از حرکت ۴۰ کشتی از بندر غزه به سمت مرزهای شمالی نوار غزه خبر داد.
این جنبش اعلام کرد که هدف از حرکت این کشتیها مطلع کردن دنیای خارج از درد و رنج مردم غزه در سایه محاصره است.
این در حالی است که نظامیان رژیم صهیونیستی به سمت کشتیهای شکستن محاصره هنگام نزدیک شدن به مرزهای دریایی بین نوار غزه و سرزمینهای اشغالی تیراندازی کردند.
صهیونیستها قبلا نیز کشتیهای شکستن محاصره و آزادی را توقیف و فعالان حاضر بر روی این کشتیها را مورد آزار و اذیت قرار دادهاند.
پیام راهپیمایی دریایی
سخنگوی جنبش ملی شکستن محاصره گفت: امروز پیام ما از این راهپیمایی دریایی به سمت مرزهای شمالی نوار غزه با رژیم صهیونیستی این است که دنیا اقدامی فوری برای شکست محاصره نوار غزه انجام دهد.
از سوی دیگر طلال ابوظریفه عضو کمیته عالی راهپیمایی بازگشت و شکستن محاصره گفت که راهپیماییهای مردمی در غزه چه در مرزهای شرقی نوار غزه و چه در مرزهای غربی از طریق دریا تا تحقق هدف اصلی این راهپیمایی که همان شکستن محاصره نوار غزه است ادامه خواهد یافت.
وی با بیان "راهپیمایی بازگشت تا تسلیم شدن دنیا در برابر خواستههای ملت فلسطین ادامه خواهد یافت"، تاکید کرد که گروههای فلسطینی راههای حلهای جزئی برای رفع محاصره را قبول ندارند و همه گروهها قبل از آغاز گفتگوهای قاهره بر این نکته به توافق رسیدند که هیچ آتشبسی را به جز در صورت وجود بندر یا گذرگاهی امن که نوار غزه را به دنیای خارج وصل کند و آزادی ورود و خروج کالاها و شهروندان، قبول نکنند.
نوار غزه از ۱۲ سال قبل تحت محاصره رژیم صهیونیستی است و این محاصره از ماه قبل تشدید شده است و شهروندان غزه با اوضاع اقتصادی و انسانی دشواری روبرو هستند که نیازمند دخالت فوری مجامع بینالمللی برای نجات دو میلیون انسان در این باریکه است.
فلسطینیهای ساکن نوار غزه از روز جمعه ۳۰ مارس (۱۰ فروردین) مصادف با چهل و دومین سالگرد روز زمین، راهپیمایی سالانه و مسالمتآمیز خود معروف به «راهپیمایی بازگشت» را آغاز کردند. آنها در این راهپیمایی مردمی تلاش دارند بر قطعنامه ۱۹۴ شورای امنیت سازمان ملل تأکید کنند، قطعنامهای که در بند ۱۱ آن بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمینشان اشاره میشود.
دیدگاه تان را بنویسید