ناگفته‌هایی از تجارت جنسی و مخدر در میان داعش

کد خبر: 846194

زنان و دخترانی که توسط گروه تروریستی داعش ربوده می‌شوند، بعد از فروش در بازار برده‌فروشان و سوء استفاده‌های جنسی متعدد به مدت چندین سال، در نهایت به خانواده‌هایشان فروخته می‌شوند.

ناگفته‌هایی از تجارت جنسی و مخدر در میان داعش

خبرگزاری تسنیم: منابع تامین مالی گروه‌های تروریستی مسلح نظیر القاعده و داعش و نحوه زندگی شخصی سرکردگان این گروه‌ها همواره مورد توجه رسانه‌های خبری و سرویس‌های اطلاعاتی و مراکز مطالعاتی جهان بوده است.

روزنامه العرب الیوم در همین رابطه پرونده‌ای را در خصوص زندگی شخصی گروه‌های تروریستی از جمله سرکردگان گروه‌های القاعده و داعش و منابع تامین مالی این گروه‌ها باز کرده است. این مقاله بر اساس اطلاعات منتشر شده از طریق رسانه‌های جمعی و سرویس‌های اطلاعاتی، رهبران القاعده و داعش را به تامین مالی گروه خود از طریق تجارت مواد مخدر و قاچاق آثار باستانی و قاچاق انسان و دریافت غرامت در نتیجه ربایش افراد مختلف متهم کرده است.

اسامه بن لادن

اسامه بن لادن سرکرده و موسس گروه تروریستی القاعده از زمان حوادث ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ به عنوان جنجالی‌ترین رهبر گروه‌های تروریستی و افراط گرا معرفی شد. بر اساس گزارش‌ها و پژوهش‌های صورت گرفته، اسامه بن لادن ۵ بار ازدواج کرده که از همسران خود صاحب ۲۰ فرزند شد.

پیتر برگن تحلیلگر شبکه تلویزیونی سی ان ان در زمینه مسائل مربوط به تروریسم در کتاب خود در رابطه با بن لادن می‌نویسد که همسر اول بن لادن دختر دایی وی بود که نجوی غانم نام داشت. او در سال ۱۹۷۴ و هنگام ازدواج با بن لادن ۱۷ ساله بود و از او ۱۱ فرزند به دنیا آورد.

غانم، اما مدتی قبل از حوادث ۱۱ سپتامبر بن لادن را ترک کرد و از افغانستان خارج شد.

همسر دوم بن لادن خریده شریف نام داشت و ۹ سال از بن لادن بزرگتر بود و در سال ۱۹۸۳ با وی ازدواج کرد. خدیجه سه فرزند برای بن لادن به دنیا آورد، اما در نهایت آن‌ها از یکدیگر جدا شدند. این اتفاق زمانی افتاد که بن لادن و همسرش در دهه نود قرن گذشته میلادی در سودان زندگی می‌کردند.

همسر سوم بن لادن خیریه صابر نام دارد. او یک زن تحصیل کرده بود و تحصیلات عالیه داشت و مدرک دکترای خود را در علوم اسلامی دریافت کرده بود. خیریه در سال ۱۹۸۵ با بن لادن ازدواج کرد و یک فرزند پسر برای وی به دنیا آورد.

همسر چهارم سرکرده القاعده سهام صابر نام داشت. آن‌ها در سال ۱۹۸۷ با یکدیگر ازدواج کردند. سهام چهار فرزند برای وی به دنیا آورد. سرنوشت او نیز مانند خیریه نامعلوم است و از زمان اشغال افغانستان چیزی در رابطه با وی شنیده نشده است.

پنجمین همسر بن لادن امل السادة یا امل الصداح از اهالی یمن است که در سال ۲۰۱۰ افغانستان با وی ازدواج کرد. او در زمان ازدواج با بن لادن ۱۸ ساله بود. از زمان ازدواج وی با لادن خانواده‌اش هیچ‌گونه خبری از وی ندارند.

در مه سال ۲۰۱۱ سرویس جاسوسی آمریکا اعلام کرد یک میلیون سند در منزل شخصی بن لادن کشف کرده که بخشی از آن‌ها مجلات جنسی و نوار‌های ویدئویی بوده که در جریان حمله نیرو‌های آمریکایی به منزل و پس از کشته شدن اسامه بن لادن به دست نیرو‌های آمریکایی افتاده است.

یکی از اسنادی که آمریکا به آن‌ها دست پیدا کرده، نامه‌ای است که وی به یکی از رهبران القاعده در شمال آفریقا نوشته است. وی در این نامه دستوری ویژه و بسیار محرمانه به این سرکرده القاعده داده و می‌نویسد که مشکل افرادی که با تو مبارزه می‌کنند، این است که ازدواج نکرده‌اند و در شرایط مختلفی که با آن مواجه هستند، نیازمند همسر هستند.

وی در این نامه نوشت که برای حل این مشکل با دکتر ایمن الظواهری نامه نگاری کرده و همچنین با شیخ ابو یحیی اللیبی نیز رایزنی کرده است. بن لادن در این نامه می‌افزاید: دکتر ایمن الظواهری نظر خود را برای ما فرستاده و اعلام کرده که باید به برادران توضیح داده شود که در این شرایط سخت می‌توانند مشکل خود را با خود ارضایی حل کنند.

مناسبات جنسی و شهوت‌رانی در میان گروه تروریستی داعش

مجله انگلیسی دیلی بیست در یکی از شماره‌های خود گفتگویی را با یکی از تروریست‌های آفریقایی‌تبار داعش انجام داد. وی پیش از این در زمینه قاچاق انسان و مواد مخدر فعالیت داشته است. نام او موسی است و از نیجریه فرار کرده است. او قاچاق انسان را رها کرده و به گروه تروریستی داعش می‌پیوندند. او در توصیف مناسبات خود با اعضای گروه تروریستی داعش در صحرا‌های آفریقا و ماهیت ماموریت‌های خود در مالی و مناسباتش با قاچاق انسان و تجارت جنسی زنان توضیح داده است. وی توضیح می‌دهد که چگونه عناصر داعش به لیبی می‌روند و از آنجا به اروپا یا کشور‌های مجاور در شمال آفریقا سفر می‌کنند.

موسی اعتراف می‌کند که مواد مخدر در تمام مناطق که عناصر داعش و القاعده حضور دارند، وجود دارد. این مواد مخدر از طریق مافیا‌های موجود در آمریکای لاتین برای آن‌ها تامین می‌شود.

موسی می‌افزاید که تعدادی از قاچاقچیان ارشد مواد مخدر در آفریقا با گروه‌های مسلح تروریستی و تاجران زنان و نمایندگان گروه تروریستی داعش همکاری می‌کنند. آن‌ها در بسیاری از موارد مذاکراتی را با قاچاقچیان دیگر از آمریکای جنوبی انجام می‌دهند تا بتوانند راهکار‌های جدیدی برای انتقال عناصر تروریستی یا انتقال کوکائین به اروپا کشف کنند.

زینب بانگورا نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور مربوط به خشونت‌های جنسی در مناطق مورد منازعه می‌گوید که در سفر خود به عراق نسخه‌ای از سندی را به دست آورده که شامل هزینه‌های مربوط به فروش گروگان‌های زن است که در میان عناصر داعش دست به دست می‌شوند.

بانگورا می‌افزاید این زنان مانند بشکه‌های بنزین در بازار به فروش می‌رسند، به گونه‌ای که حتی پنج یا شش مرد می‌توانند یک دختر را خریداری کنند.

نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد می‌افزاید که عناصر مسلح داعش در برخی از موارد دختران ربوده شده را با دریافت هزاران دلار به خانواده‌های شان پس می‌دهند.

بانگورا جزئیات زیادی در رابطه با تجارت برده در عراق و سوریه فاش کرده و نوشته در این رابطه اولویت به سرکردگان داعش داده می‌شد و آن‌ها در درجه اول می‌توانستند دختران مورد نظر خود را از میان گروگان‌ها انتخاب کنند.

وی افزود که گروگان‌هایی که هیچ کس آن‌ها را انتخاب نمی‌کرد، در یک مزایده علنی در برابر ساکنان ثروتمند مناطق تحت سلطه داعش به فروش می‌رسیدند.

بر اساس سندی که به دست نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد رسیده است، قیمتی که برای دختران نوجوان تعیین شده بود، ۱۲۴ دلار بوده است. زنان بین ۲۰ تا ۳۰ سال حداکثر با ۸۰ دلار و زنان بین ۳۰ تا ۴۰ سال با قیمت ۶۰ دلار به فروش می‌رسیدند. زنان بین ۴۰ تا ۵۰ سال سن نیز با قیمت ۴۰ دلار فروخته می‌شدند.

به گفته زینب بانگورا هزاران نفر از زنان و نوجوانان در طول مبارزات به دست عناصر مسلح تروریست می‌افتادند و داعش اغلب قربانیان را در بازار به فروش می‌رساند و برخی از آنان را نیز به مبارزان خود تحویل می‌دادند که شدیدترین تجاوز‌های جنسی ضد این افراد اعمال می‌شد.

در سال ۲۰۰۶ روزنامه انگلیسی دیلی میل نوار ویدئویی و مجموعه‌ای از تصاویر را منتشر کرد که نشان دهنده رفتار گروه تروریستی داعش با یکی از زندانیان زن در منطقه منبج سوریه بود. این ویدئو بعد از آزادسازی شهر مذکور از مراکز تحت سلطه داعش به دست آمده بود.

این روزنامه همچنین در یکی از گزارش‌های اخیر خود تصاویری از جنایت‌های داعش ضد زندانیان زن در یکی از زندان‌های گروه تروریستی داعش منتشر کرده است. برخی از زنان نمایش داده شده در این تصویرمملو از خون بودند و برخی از آنان در میان تعفن موجود در کف زندان‌ها رها شده بودند. در این زندان همچنین ابزار‌های شکنجه وحشیانه و مواد مخدر و وسایل جلوگیری از بارداری و محرک‌های جنسی کشف شد.

شبکه سی ان ان آمریکا در اکتبر گذشته داستان یک دختر آمریکایی با نام سامانتا الحسانی و بلا‌هایی که گروه تروریستی داعش بر سر وی آورده‌اند را منتشر کرده است. این دختر نوجوان از بازار خریداری می‌شود و مورد تجاوز به عنف قرار می‌گیرد. سامانتا می‌گوید که عناصر داعش گروهکی معتاد به مواد مخدر هستند که هیچ پناهگاهی ندارند و به بهانه دین تلاش دارند دولتی برای خود دست و پا کنند.

شبکه فرانس ۲۴ در گزارشی می‌نویسد که یک کارشناس آمریکایی متخصص در زمینه روانشناسی سیاسی معتقد است که بیشتر عناصر افراطی فریب خورده که از طریق ترکیه داوطلب پیوستن به گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق شده بودند، انگیزه‌های دنیوی داشتند که اساساً مرتبط با انگیزه‌های شهوانی و ماجراجویی و تحریک آن‌ها بوده است.

حور العین در افکار تروریست‌های داعش

بررسی فتاوای تکفیری و دیدگاه‌های افراط گرایانه شیوخ و دار الافتای داعش نشان می‌دهد که آن‌ها همچنان توهمات خود را به خورد عناصر داعش می‌دهند و وعده‌های عوام فریبی را مبنی بر ورود به بهشت موعود و پذیرایی از آن‌ها توسط حورالعین در صورت شهادت مطرح می‌کنند.

خبرگزاری رویترز در روز ۲۸ فوریه ۲۰۱۷ گزارشی را منتشر کرد که مجموعه‌ای از نامه‌ها از مناطق آزاد شده موصل در آن منتشر شده بود. یکی از این نامه‌ها، نامه نوجوان ۱۵ ساله‌ای بود که برای خانواده اش نوشته بود و از آن‌ها خواسته بود که برای مرگ وی ناراحت نشود. او در این نامه تاکید کرده بود: از شما خواستم که مراسم ازدواج برای من برگزار کنید، اما شما این کار را نکردید، به خدا قسم من با ۷۲ نفر از حور العین ازدواج خواهم کرد.

جهاد نکاح

در گزارش‌های بین‌المللی حقوقی و رسانه‌ای مطالب زیادی در خصوص پدیده موسوم به جهاد نکاح یا سوء استفاده جنسی از زنان در داخل سازمان داعش منتشر شده است.

روزنامه آمریکایی کریستین ساینس مانیتور در گزارشی در سال ۲۰۱۵ نوشته تعداد زیادی از عناصر گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه در نتیجه روابط جنسی مختلط بین مبارزان و زنانی که از کشور‌های متعدد آمده بودند، دچار بیماری ایدز شده اند.

بعد از فتوا‌هایی که شیوخ وابسته به جریان‌های تروریستی و تکفیری در رابطه با جهاد نکاح مطرح کردند، بسیاری از دختران از کشور‌های مختلف عربی برای ارائه خدمات جنسی به عناصر مسلح داعش به سوریه سفر کرده‌اند.

در یکی از تصاویری که از طریق سایت یوتیوب منتشر شده، یک دختر سوری خاطرات خود را تعریف کرده و می‌گوید که چگونه در نتیجه فشار‌های پدرش مجبور به برقراری رابطه جنسی با عناصر مسلح داعش شده است. او عناصر داعش را به خانه‌اش دعوت کرده بود تا با دختر کوچکش جهاد نکاح انجام شود. او معتقد بود که این اقدام یک جهاد است و تواب اخروی دارد و جایگاه این دختر بعد از مرگ در بهشت خواهد بود.

عائشة البکری دختر سعودی ۱۵ ساله در سال ۲۰۱۳ اعتراف کرد که چگونه بیش از ۶ ماه با عناصر داعش روابط جنسی داشته است.

رسانه‌های جمعی به نقل از عایشه نوشتند که وی در این مدت با بیش از هزار نفر از تروریست‌های داعش از ملیت‌های مختلف رابطه جنسی برگزار کرده که بیشتر آن‌ها اهل الجزایر بوده‌اند.

گزارش‌های مطبوعاتی توضیح می‌دهند که چگونه عناصر داعش و گروه‌های وابسته به فعالیت‌های تروریستی این گروه، با استفاده از مسائل شهوانی و جهاد نکاح و حورالعین اقدام به جذب عناصر مختلف از کشور‌های متعدد کرده و در این رابطه از افسانه‌هایی که به شکل فتوا‌های دینی می‌سازند، بهره‌برداری می‌کنند.

پیشنهاد بی شرمانه داعش به خواننده مشهور زن عرب

در سال ۲۰۱۶ عناصر داعش از یکی از بازیگران و خوانندگان مشهور عربی به نام هیفاء وهبی درخواست کردند که به جهاد نکاح بپیوندد. یکی از عناصر منتسب به داعش با نام ابو حارث الداعشی در این رابطه در صفحه خود در سایت تویتر می‌نویسد: بدن هیفا وهبی باعث تحریک ما می‌شود، ما او را به جهاد نکاح دعوت می‌کنیم و اجرا او با خداوند خواهد بود!

ابومصعب الزرقاوی

این فرد موسس گروه تروریستی داعش و پدر معنوی آن است. مایکل ویس تحلیلگر سیاسی و مولف کتاب «از داخل ارتش وحشت» می‌نویسد که وی در گذشته یک واسطه برای اعمال منافی عفت بوده است. اتهامات جنسی متعددی به وی وارد شده و او همچنین معتاد به مشروبات الکلی بوده است.

ابوبکر البغدادی

البغدادی سرکرده داعش است که نام واقعی وی ابراهیم عواد البدری است. او پس از مرگ ابو مصعب الزرقاوی سرکرده معروف‌ترین گروه تروریستی جهان شد.

پدرش می‌گوید که اولین همسر بغدادی وردة جاسم محمد نام داشت که دختر عمویش بود. ابوبکر ۵ فرزند به نام‌های محمود، حذیفة، صهیب، زید و عبدالمجید از وی دارد. همسردوم بغدادی إیمان مقبلول طه نام دارد که یک فرزند پسر به نام بصیر و ۲ دختر به نام‌های أمل و بشرى برای او به دنیا آورد.

به گزارش تسنیم، همسر سوم وی سجی الدلیمی است که بعد‌ها از وی طلاق گرفت و در لبنان بازداشت شد. سرنوشت این زن نامعلوم است. وی متهم به تامین مالی گروه تروریستی داعش بوده و گزارش‌های بین المللی او را زنی با اراده و مستقل توصیه کرده است. گفته می‌شود او صد‌ها هزار دلار در سال ۲۰۱۴ برای عناصر تروریستی داعش در مرز‌های لبنان انتقال داده است.

به تازگی گروه تروریستی داعش از هلاکت یکی از فرزندان ابوبکر البغدادی یعنی حذیفة در درگیری با دیگر گروه‌های تروریستی در استان حمص خبر داد.

در سال ۲۰۱۵ خانواده یکی از کارمندان سازمان‌های امدادی بین‌المللی در عراق به نام کایلا مولر که گروه تروریستی داعش او را به گروگان گرفته بود، ابوبکر البغدادی را به تجاوز جنسی به وی در منزل ابوسیاف از سرکردگان داعش متهم کرد. بر اساس گزارش شبکه سی ان ان آمریکا خانواده مولر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که ابوبکر البغدادی در منزل یکی از عناصر وابسته به داعش به دخترشان تجاوز جنسی کرده است. مدتی بعد گزارش‌های مطبوعاتی اعلام کردند که کایلا مولر در یکی از حملات صورت گرفته در مرز اردن و سوریه کشته شده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در این رابطه می‌نویسد که ابوبکر بغدادی اقدام به تجاوز به عنف به این دختر ۲۶ ساله آمریکایی کرده است. این اتفاق زمانی افتاد که عناصر گروه تروریستی داعش این فرد را ربودند. در نهایت در فوریه سال گذشته اعلام شد که وی کشته شده است.

رسانه‌های جمعی به نقل از یکی از منابع اطلاعاتی آمریکا می‌گویند که سرکرده داعش هنگامی که در زندان بوکا در بصره بوده است، بار‌ها در حال اقدامات جنسی با دیگر مردان زندانی دستگیر شده بود.

فروش زنان مسلمان به عنوان کنیز

در نوامبر سال ۲۰۱۷ آژانس خبری روسی اسپوتنیک در گزارشی نوشت داعش تاکنون بالغ بر هزار و ۷۰۰ زن و دختر ایزدی عراقی را با پول معامله کرده است. این اتفاق ۳ سال بعد از آن انجام می‌شود که آن‌ها به عنوان کنیز و بردگان جنسی توسط عناصر مختلف داعش مورد سوء استفاده قرار گرفته اند. این زنان و دختران از مناطق سنجار و روستا‌های غرب موصل و مرکز نینوا در شمال عراق ربوده شدند.

در جولای سال ۲۰۱۷ سایت‌های اجتماعی تصاویری از الملا ساجد احمد علی الشرجی منتشر کردند که با تعدادی از دختران ایزدی و به صورتی نامناسب و بی شرمانه گرفته شده بود.

در جولای ۲۰۱۷ همچنین یک دختر ایزدی به نام اخلاص که تنها ۱۴ سال از عمرش می‌گذشت، اذعان کرد که بیش از ۱۸۰ بار مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است. وی ادامه داد که حدود شش ماه در اسارت گروه تروریستی داعش به سر برده و همه روزه از سوی عناصر داعش مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است.

لمیاء حجی بشار دختر دیگری از ایزدی‌ها است که مصیبت خود با عناصر گروه تروریستی داعش را اینگونه بیان می‌کند: بعد از اینکه داعش به منطقه حمله کرد، عشایر مختلف ضد ما توطئه کردند و زنان و کودکان را گرفته و به سوریه بردند. آن‌ها من را در بازار برده فروشان در الرقه به فروش رساندند.

او می‌گوید که دو بار تلاش کرده از دست تروریست‌های داعش فرار کند، اما نتوانسته است. داعشی‌ها دست آخر او را به یک عضو خود در منطقه موصل که متخصص در زمینه بمب‌گذاری خودرو‌ها بود، فروختند.

مواد مخدر

در اظهارات ژنرال کورت تد فرمانده ستاد فرماندهی جنوبی ایالات متحده آمریکا در برابر کمیته فرعی کنگره آمریکا آمده است که گروه‌های تروریستی دنیا از جمله داعش مناسبات مستحکمی با قاچاقچیان مواد مخدر در آمریکای لاتین برقرار می‌کنند و تجارت مواد مخدر به عنوان یکی از منابع تامین مالی این گروه‌ها به شمار می‌رود.

در دسامبر سال ۲۰۰۹ اداره مبارزه با مواد مخدر در آمریکا سه تن از رهبران گروه تروریستی داعش یعنی عمر عیسی و هارونا نوری و ادریس عبدالرحمان را به اتهام قاچاق مواد مخدر و تامین حمایت مالی از گروه‌های تروریستی خارجی بازداشت و به آمریکا منتقل کردند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد