واکنش رژیم صهیونیستی به جنگ‌های تجاری ترامپ

کد خبر: 842815

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه گفت: جنگ‌های تجاری رئیس‌جمهور آمریکا با کشور‌های اروپایی از قدرت تحریم‌های ثانویه این کشور خواهد کاست.

واکنش رژیم صهیونیستی به جنگ‌های تجاری ترامپ

خبرگزاری فارس: «یووال اشتاینیتس»، وزیر انرژی رژیم صهیونیستی ادعا کرده تحریم‌های فعلی آمریکا می‌تواند ایران را به اعطای امتیاز‌های بیشتر در زمینه برنامه هسته‌ای وادار کند.

به نوشته روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست»، اشتاینیتس که در نشستی در یک اندیشکده با موضوع «ایران»، حضور داشت، گفت: «ظرف ۶ تا ۱۲ ماه، اوضاع اقتصادی [ایران]بسیار وخیم خواهد شد.»

پیش از این رسانه‌ها گزارش داده‌اند آمریکا و رژیم صهیونیستی کارگروهی برای ناآرام کردن ایران تشکیل داده‌اند. ایجاد کارزار‌های رسانه‌ای یکی از بخش‌های این توافق است.

او در پاسخ به این سوال که آیا برنامه اتحادیه اروپا برای حمایت از شرکت‌هایش در برابر تحریم‌های آمریکا باعث تضعیف این تحریم‌ها خواهد شد یا خیر گفت: درباره برنامه‌های اتحادیه اروپا برای حمایت از توافق، نگرانی کمتری دارد.

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در عین حال گفت: نگران است در صورتی که جنگ‌های تجاری ترامپ برای طولانی مدت ادامه پیدا کنند می‌توانند قدرت تحریم‌های ثانویه آمریکا را کاهش بدهند.

یووال اشتاینیتس همچنین گفت: «ایران باید بفهمد که عزم آمریکا در مورد مسئله هسته‌ای قوی است.»

وی افزود: «ایران باید تصمیم بگیرد که آیا آماده است به میز مذاکره بازگردد یا نه. اگر فشار اقتصادی ادامه یابد، می‌پندارم که آن‌ها تمایل دارند در مواردی که آمریکا مطرح می‌کنند، سازش کنند.»

وزیر صهیونیستی مدعی شد که نتایج مذاکرات دولت آمریکا با کره شمالی تاثیر زیادی بر وضعیت متقابل بر ایران دارد.

یووال اشتاینیتس افزود: «اگر روند مذاکرات موفقیت آمیز باشد و کره شمالی کاملا سلاح‌های اتمی و زیرساخت‌هایش را نابود کند، ایران هیچ گزینه‌ای جز پیروی و تسلیم شدن برابر آمریکا نخواهد داشت. اما اگر روند حرکت علیه کره شمالی با شکست آمریکا پایان یابد، ایران متوجه می‌شود که قادر به مقاومت برابر فشار آمریکا بوده بود و ممکن است به سرعت برای کسب سلاح‌های اتمی اقدام کند.»

گفتنی است که در این نشست مقام‌های کنونی و سابق رژیم صهیونیستی حضور داشتند.

«برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام، تیرماه سال ۱۳۹۴ میان ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان (موسوم به گروه ۱+۵) حاصل شد.

دولت آمریکا از نخستین روز‌های اجرایی شدن این توافق، کارشکنی‌ها در اجرای آن و تلاش برای کاستن از مزایای اقتصادی ایران از آن را آغاز کرد. با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا این کارشکنی‌ها شدت گرفت و او بار‌ها تهدید کرد کشورش را از توافق هسته‌ای خارج خواهد کرد.

ترامپ سرانجام روز ۸ می (۱۸ اردیبهشت‌ماه) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج کرد و فرمانی را برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران پس از دوره‌های زمانی ۹۰ و ۱۸۰ روزه امضا کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد