خشم مردم عربستان از دستورات جدید شاه سعودی

کد خبر: 768629

دستورات تازه سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی درباره پرداخت "یارانه ماهیانه گرانی" برای حقوق بگیران کشوری و لشکری با خشم بخش گسترده‌ای از مردم این کشور روبرو شده است.

خشم مردم عربستان از دستورات جدید شاه سعودی

خبرگزاری تسنیم: روزنامه الشرق قطر در گزارش امروز یکشنبه خود به بررسی دستورات تازه شاه سعودی در ارتباط با مسائل اقتصادی عربستان در سایه افزایش قیمت بنزین و اعمال مالیات ارزش افزوده برکالا و خدمات پرداخت و نوشت: این دستورات با محکومت گسترده شهروندان سعودی مواجه شده است زیرا قشر فارغ التحصیلان دانشگاهها و بیکاران را نادیده گرفته است. بسیاری در شبکه های اجتماعی معتقدند که این قشر، اولین قشرِ قربانیِ ظلمِ نهادهای مسئول استخدام شهروندان در وزارتخانه های دولتی و نهادهای عربستان است.

شهروندان سعودی بیکار خشم و نارضایتی خود را ازاوضاع معیشتی خود و برباد رفتن رویاها و آرزوهای خود را به خاطر بی توجهی حکومت سعودی به مسائل و مشکلات خود ابراز داشتند و هشتگ "بیکاران ِ فراموش شده در دستورات" شاه سعودی را به راه انداختند.

شهروندان بیکار سعودی در این هشتگ ریخت و پاش حکومت در زمینه تفریحات و جشن ها و کنسرت های موسیقی را محکوم و تاکید کرد که چیزی بیشتر از شغلی برای خدمت به کشورشان و بر طرف کردن نیازمندی خود نمی خواهند.

کاربران تاکید کردند که بیماری یک مشکل و بمب ساعتی که نیاز به راه حل فوری دارد زیرا علت اصلی تغذیه کننده تروریسم، گسترش بیماریهای روحی و روانی، گسترش جرم و جنایت، اعتیاد و سرقت است.

یک کاربر به نام "فارس" نوشت: دستورات پادشاه برای پرداخت "یارانه گرانی" سه میلیون بیکار جامعه عربستان را نادیده گرفت.

وی تاکید کرد: این دستورات برای مهار خشم ملت سعودی و آرام کردن آنها صادر شده و موقت است. دو یا سه ماه دیگر دستور توقف اجرای این دستورات صادر خواهد شد.

یک کاربر دیگر به نام "هدوش العنزی" نوشت: بیمار هر روز هزار بار می میرد. عمرش بی گناه می گذرد. ما چیز زیادی نمی خواهیم؛ فقط یک شغل می خواهیم.

"بشایر الشمری" از دیگر کاربران نظر دیگری دارد. در سایه افزایش شمار بیکاران، این کاربر خواهان توقف ریخت و پاش های حکومت برای برنامه های تفریحی و استفاده از این بودجه ها برای استخدام جوانان سعودی در بخش خدمات شهری است.

"لمی" دیگر کاربری است که نوشت: پرداخت یارانه باید برای بیکاران و سرپرستان خانوار باشد؛ نه کارمندانی که حقوق می گیرند.

یک کارمند با نام مستعار "مستر سیمو" نیز همبستگی قوی خود را با قشر بیکاران عربستان ابراز داشت و نوشت: کارمندان از گرانی شکایت دارند؛ پس وای به حال بیکاران.

وی افزود: من یک کارمندم و با قدرت از این بیکاران حمایت می کند زیرا آنها بیشتر از دیگران حق دارند. کسی که حقوق دارد؛ شکایت می کند؛ چه برسد به "بیکاران فراموش شده در دستورات شاه".

"حنان" دیگر کاربر سعودی است که از غم و اندوه خود به خاطر تباه شدن عمرش - در انتظار تامین شغلی از سوی دولت- می گوید؛ تا از این طریق، رنج و دشواری زندگی اش پایان یابد.

حنان نوشت: عمر ما در انتظار یک شغل طی و از شرایط دشوار زندگی فرسوده شدیم. چیزی که ما را بیشتر رنج می دهد، این است که قشر ما در جامعه فراموش شده است و هیچ یک از تصمیمات شامل حال ما نمی شود.یک کاربر به نام ترکی الشلهوب نیز در هشتگ، صحبت های عبدالحمید العمری کارشناس امور اقتصادی را منتشر کرد که در آن از رابطه بیکاری با تروریسم و جرم و جنایت و مواد مخدر گفته بود. به گفته این کارشناس، بیکاری "بمبی ساعتی" است که زیر میز آن (تروریسم و جرم و جنایت و مواد مخدر) قرار دارد. جامعه ای وجود ندارد که بیکاری در آن گسترش یابد و خیر و خوبی در آن ببینید".

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت