انتقاد شدید مقام ارمنستانی از رئیس جمهور جمهوری آذربایجان

کد خبر: 1100719

یک مقام حقوق بشر ارمنستان با ا گفت، باکو با سیاستی هدفمند سعی دارد که شهروندان خود را در هراس نگه دارد.

یک مقام حقوق بشر در ارمنستان روز سه شنبه گفت که رویکرد ضد ارمنستان یک ابزار سیاست داخلی و خارجی  و  منبع تغذیه مقام‌های جمهوری آذربایجان شده است.

به گزارش خبرگزاری «پان آرمنیان» «آرمان تاتویان» شخصیت برجسته مدافع حقوق بشر در ارمنستان معتقد است این یک سیاست هدفمند از جانب باکو است که شهروندان خود را در هراس نگه دارد.

تاتویان گفت: «وضعیت به حدی شدید است که کشتن یا شکنجه یک ارمنستانی توسط یک جمهوری آذربایجانی نه تنها یک پدیده عادی نیست، بلکه توسط سران  جمهوری آذربایجان پاداش می‌گیرد.»

وی در ادامه با ماجرای به ستوان ارتش ارمنستان «گورگن مارگریان» اشاره کرد که در بوداپست مجارستان در 19 فوریه 2004 توسط «رامیل صفاروف»  ستوان ارتش جمهوری آذربایجان کشته شد. بلافاصله پس از استرداد به  جمهوری آذربایجان در سال 2012، صفاروف به درجه سرلشکری ​​رسید و از طرف دولت جمهوری آذربایجان به عنوان یک قهرمان شناخته شد.

وی در ادامه افزود، واضح است که همه آنچه رئیس جمهور جمهوری آذربایجان مردم ارمنستان را متهم می‌کند در واقع بخشی جدایی ناپذیر از سیاست دولتی وی است. او اعلام می‌کند که نفرت از جمهوری آذربایجان در ارمنستان یک ایدئولوژی رسمی شده، اما با افتخار می‌پذیرد که نسلی پر از نفرت از دشمن (ارمنستانی‌ها) در جمهوری آذربایجان پرورش یافته است. او بدون وقفه در مورد فاشیسم ارمنستان صحبت می‌کند، اما اظهارات او مملو از ایده‌های فاشیستی است، مانند ایده‌هایی درباره کفتار و سگ بودن ارمنستانی‌ها، آنها مغز ندارند، اخلاق ندارند یا ارمنستان یک کشور بی ارزش است.

وی در خاتمه گفت، تمام حقیقت باید برای جهان آشکار شود. هیچ دولتی از جمهوری ارمنستان هرگز سیاست تحریک، نفرت یا دشمنی علیه مردم جمهوری آذربایجان را دنبال نکرده است.

رئیس جمهور جمهوری آذربایجان  چندی قبل در مصاحبه‌ای اختصاصی با یک شبکه خبری فرانسوی در شهر «باکو» گفت، جمهوری آذربایجان آماده است تا بر سر توافق صلح آینده با ارمنستان کار کند، اما هرگونه اقدام ایروان برای بازپس گیری قلمروی از دست رفته در جنگ سال گذشته با واکنش شدید باکو روبرو خواهد شد.

«الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان به شبکه خبری «فرانس- 24» گفت که اولین دیدار هفته گذشته وزیران خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در نیویورک معیار خوبی برای آغاز مجدد گفت‌وگو و یافتن راه حلی مسالمت آمیز بود.

 وی گفت که آماده ورود به مذاکرات صلح است، اما ابراز تاسف کرد که سران ارمنستان تاکنون پاسخ کافی نداده اند.  

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد