خبر والاستریت ژورنال از زمان نشست آتی مذاکرات وین
روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال امروز اعلام کرد: فهمیدم که احتمالاً نشست آتی مذاکرات وین قبل از روز شنبه برگزار نمیشود.
حبرگزاری مهر: «لارنس نورمن» (Laurence Norman) خبرنگار روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال امروز چهارشنبه در پیامی توییتری از تعویق اندکی در برگزاری نشست وین خبر اد.
خبرنگار روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در این خصوص نوشت: فهمیدم که احتمالاً نشست بعدی مذاکرات ایران قبل از شنبه برگزار نمیشود. این زمان ۶ روز قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایران است.
این در حالیست که هفته گذشته اعلام شده بود که دُور آتی نشست وین احتمالاً فردا پنجشنبه برگزار می شود.
میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در نهادهای بینالمللی مستقر در وین پیشتر در پیامی توئیتری نوشته بود: بحث درباره راستی آزمایی ایران در جلسه شورای حکام نشان داد که وضعیت فعلی که طی آن برجام به واسطه فشار حداکثری آمریکا تقریباً از حیات ساقط شده است، موجب نگرانی جدی خواهد بود. بهتر است که حتی منتقدان قدیمی توافق هستهای نیز، به ارزشهای آن واقف باشند. وضعیت برجامی موجود نتیجه فشار حداکثری آمریکا است.
اولیانوف پیشتر هم طی نشست شورای حکام، احیای برجام را به سود جامعه جهانی دانست و گفت: کسانی که مخالف برجام هستند در حال تفسیر اشتباه واقعیتها هستند و واقعیتهای عینی را برای مقاصد سیاسی نادیده میگیرند. اعضای شورای حکام و تمام کشورهایی که عقلانی فکر میکنند باید از مذاکرات برای احیای برجام حمایت کنند. احیای برجام به سود جامعه جهانی است و ماهیت صلحآمیز برنامه هستهای ایران را تضمین میکند و همکاریهای اتمی و امنیت خاورمیانه را افزایش میدهد.
این در حالی است که دو روز پیش، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، مدعی شد که انتظاراتش در خصوص مسائل پادمانی ایران برآورده نشده است. او همچنین مدعی شد که عدم شفافسازی پیرامون سوالات آژانس درباره صحت و کاملبودن اعلامیههای پادمانی ایران، بر توانایی آژانس اتمی در راستای حصول اطمینان از ماهیت صلحآمیز برنامه هستهای ایران، تأثیر جدی میگذارد.
کاظم غریب آبادی سفیر ایران در نهادهای بینالمللی مستقر در وین نیز هشدار داد که مواضع اخیر مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی حاکی از رویکرد یکطرفه دبیرخانه این سازمان در برابر همکاریها با ایران و نادیده گرفتن سطح همکاری و تعامل فیمابین است و میتواند به مانعی برای تعاملات آتی بین دو طرف تبدیل شود.
وی گفته بود آژانس باید از هرگونه دستور کار سیاسی فاصله بگیرد حال آنکه تعامل سازنده، مستلزم محیط مثبت، پرهیز از پیشداوری و ابراز نگرانیهای مصنوعی و همچنین خودداری از بزرگنمایی چند موضوع پیش پا افتاده و بی اهمیت است.
دیدگاه تان را بنویسید