چرا رئیس موساد به بحرین رفت؟
مقامات رژیم صهیونیستی در سفرهای متعدد خود به بحرین به زعم خود به دنبال تشکیل ائتلاف نظامی ضد ایرانی هستند.
خبرگزاری تسنیم: به نقل از الاخبار، سفرهای متعدد مقامهای رژیم صهیونیستی به بحرین این روزها دنبال میشود، یکی از مهمترین این سفرها سفر یوسی کوهین رئیس موساد به منامه بود که در سیام ماه گذشته میلادی اتفاق افتاد. بر اساس این گزارش سفر کوهین به بحرین در چهارچوب رسیدن به نسخه نهایی معاهده سازش بین بحرین و رژیم صهیونیستی است، چرا که معاهدهای که بین دو طرف در نیمه سپتامبر گذشته در کاخ سفید به امضا رسید، تنها نشان دهنده توافق دو طرف برای عادی سازی مناسبات بود و یک معاهده کامل مانند معاهده سازش ابوظبی و تلآویو نبود.
واقعیت این است که ابوظبی متحدان خود در بحرین و سودان را غافلگیر کرد، منامه در حالی که مذاکرات خود را با طرف صهیونیستی در خصوص توافق سازش با اسرائیل انجام داده بود، فرصت کافی برای مذاکرات آلخلیفه و رژیم سودان جهت توافق بر سر بندهای معاهده سازش با اسرائیل باقی نگذاشت.
بیشتر بخوانید
هدف قرار گرفتن یک نظامی صهیونیست/ رئیس سابق موساد: اسرائیل به سمت دوران تاریکی پیش میرود
سفر رئیس موساد به بحرین
مذاکرات دوستانه میان بحرین و رژیم صهیونیستی در خصوص معاهده سازش با تماس تلفنی میان سلمان بن حمد آل خلیفه ولیعهد بحرین و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در 23 سپتامبر گذشته کلید خورد. این تماس تلفنی همزمان با ورود هیئت اسرائیلی به سرزمین بحرین بود که هویت اعضای این هیئت فاش نشده است. گفته میشود هیئت مذکور شامل افرادی در تخصصهای مختلف بود که نسبت به اوضاع سیاسی بحرین و خلیجفارس آشنایی کامل داشتند. اما مهمترین سفر یک مقام صهیونیستی به بحرین را میتوان در سفر یوسی کوهین رئیس موساد دانست که پایان ماه گذشته به منامه سفر کرد. این دیدار به ویژه در زمینه ابعاد امنیتی و هماهنگی جاسوسی بین دو طرف ضد تهران از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
در همین رابطه راشد بن عبدالله آل خلیفه وزیر امور داخلی بحرین مدعی شد که منامه به علت وجود ایران در وضعیت امنیتی و اقتصادی است که احتمال تاخیر در برپایی مناسبات با اشغالگران وجود ندارد. این در حالی است که کارشناسان اعتقاد دارند که در سایه ایجاد ائتلاف نظامی جدید بین امارات، عربستان سعودی، بحرین و رژیم صهیونیستی چالشها در منطقه خلیج فارس افزایش پیدا میکند، چرا که ائتلاف مذکور ایران، کویت، عمان، قطر و دیگر کشورهای عربی که وابسته به سیاست های ریاض نیستند را نگران کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید