ممنوع شدن ورود به بینالحرمین در کربلا
وزیر بهداشت عراق امروز (دوشنبه) در سخنانی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان جدید به کرونا، اعلام کرد، این مسأله نشانهای بر ورود عراق به یک مرحله همهگیری خطرناک است.
حبرگزاری ایسنا: حسن التمیمی، وزیر بهداشت عراق امروز در سخنانی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان جدید به کرونا اعلام کرد: این مسأله نشانهای بر ورود عراق به یک مرحله همه گیری خطرناک است. تاکنون، هیچ درمانی برای ویروس کرونا وجود ندارد و تنها راه، پیشگیری است.
به گزارش کانال تلگرامی النجبا، وزیر بهداشت عراق همچنین در ادامه افزود: تلاش داریم تا بیمارستانهای سریع الاحداثی را با ظرفیت ۴۰۰ تختخواب برپا کنیم.
سخنان وزیر بهداشت عراق در خصوص ورود این کشور به مرحله حاد همه گیری کرونا در حالی بیان میشود که رسانههای خبری امروز گزارش دادند حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) به دلیل شیوع کرونا بسته شده و زائران برای ورود به بینالحرمین با درهای بسته مواجه شدند.
این اقدام متولیان حرم سیدالشهدا (ع) و حضرت عباس(ع) برای جلوگیری از شیوع روز افزون کرونا در کربلا است.
البته پیش از این، با وجود شیوع کرونا هیچ کدام از درهای حرم حسینی در کربلا بسته نشده و به صورت شبانهروز پذیرای زائران بودند.
شمار مبتلایان به کرونا از ۳۲ هزار نفر عبور کرد بر اساس اعلام وزارت بهداشت عراق شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور از ۳۲ هزار نفر عبور کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از الفرات نیوز، وزارت بهداشت و محیط زیست عراق امروز دوشنبه از ثبت 1808 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا و ثبت 67 مورد جدید فوتی بر اثر ابتلا به این ویروس خبر داد.
بر اساس این گزارش تاکنون 32676 نفر در عراق به ویروس کرونا مبتلا شده اند که 1116 نفر از آنها جان باخته اند.
وزارت بهداشت عراق امروز در بیانیهای اعلام کرد: روزهای گذشته شاهد افزایش بیسابقه شمار مبتلایان به کرونا بوده است و این امر نشان میدهد که ورود به مرحله اوج شیوع این ویروس نزدیک است و این امر خطری بزرگ برای شهروندان و فشار بر سیستم بهداشتی و پزشکی عراق به شمار میرود که در دهههای گذشته زیاد مورد توجه نبوده است.
این بیانیه افزود: سطح پایبندی مردم به دستورات پزشکی همچنان در سطح وضعیت خطرناک کرونا در کشور نیست و این امر ایجاب می کند که پروتکلهای فاصله گذاری اجتماعی به طور کامل رعایت شود و همه شهروندان از ماسک استفاده کنند تا از آثار فاجعه باری که ممکن است در صورت بی توجهی یا سهل انگاری به این پروتکلها بوجود آید، جلوگیری شود.
اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا دسامبر گذشته در شهر ووهان چین به ثبت رسید و از آن زمان تاکنون 9 میلیون و 101 هزار و 396 نفر در سرتاسر دنیا به این ویروس مبتلا شده و 471 هزار و 575 نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.
دیدگاه تان را بنویسید