فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین

دیدگاه یک روان شناس درباره دلیل ازدواج نکردن عمو پورنگ

کد خبر: 891870

«داریوش فرضیایی» معروف به «عمو پورنگ» در جدیدترین مصاحبه اش با شبکه «شما» درباره دلایل مجرد ماندنش تا امروز که ۴۵ ساله شده، گفته: «برای اولین بار است که می‌خواهم در این باره صحبت کنم. من قبل از ۲۱ سالگی و قبل از این که پورنگ بشوم، سه بار خواستگاری رفتم و هر سه بار هم با جواب منفی رو به رو شدم.

دیدگاه یک روان شناس درباره دلیل ازدواج نکردن عمو پورنگ

روزنامه خراسان: «داریوش فرضیایی» معروف به «عمو پورنگ» در جدیدترین مصاحبه اش با شبکه «شما» درباره دلایل مجرد ماندنش تا امروز که ۴۵ ساله شده، گفته: «برای اولین بار است که می‌خواهم در این باره صحبت کنم. من قبل از ۲۱ سالگی و قبل از این که پورنگ بشوم، سه بار خواستگاری رفتم و هر سه بار هم با جواب منفی رو به رو شدم. دلیل جواب منفی شان هم بیشتر مادیات بود. یکی از آن‌ها دوست خواهرم بود و این قدر با خواهرم رابطه خوبی داشت که ۱۰۰ درصد مطمئن بودم که او هم من را می‌خواهد، اما او در پاسخ به خواهرم در این باره گفته بود که داریوش برای من عزیز است، ولی من می‌خواهم با پسر دیگری ازدواج کنم...» به همین بهانه نگاهی می‌کنیم به مهارت‌های بسیار مهم نه گفتن، نه شنیدن و توصیه‌هایی برای بحرانی نشدن زندگی بعد از شنیدن چند جواب منفی در جلسات خواستگاری.

آموزش مهارت‌های نه گفتن و نه شنیدن در کودکی نه گفتن و نه شنیدن، والدین باید این دو مهارت مهم را در فرزندان خود پرورش دهند. توان نه گفتن و ابراز مخالفت با آن چه که صحیح نیست یا بر خلاف میل ماست، برای حفظ سلامت روان انسان بسیار اهمیت دارد. بسیاری از افراد در رودربایستی قرار گرفته و مسائلی را می‌پذیرند که خود می‌دانند اشتباه است مانند استفاده از موادمخدر در جمع دوستان از ترس طرد شدن یا پذیرش ازدواج با خواستگاری سمج از سر دلسوزی که مبادا بلایی سر خود بیاورد. والدین باید از کودکی به فرزندان خود حق انتخاب بدهند تا مهارت نه گفتن در آن‌ها ایجاد شود. فردی که با این مهارت آشنا نباشد، با دردسر‌های زیادی در زندگی مواجه خواهد شد. درباره نه شنیدن هم نقش دوران کودکی بسیار مهم است. دو نکته پرورش عزت نفس و از سوی دیگر موافقت نکردن افراطی با درخواست‌های کودک می‌تواند مهارت نه شنیدن را تقویت کند. کمکی که پورنگ به خودش نکرد! وقتی خواستگاری بی سرانجام تمام می‌شود، به ویژه وقتی که روی مثبت بودن جواب طرف مقابل حساب باز کرده اید، احساس بدی به سراغ تان می‌آید. حق هم دارید، ترجیح همه آدم‌ها این است که مورد تأیید قرار بگیرند، ولی باور کنید که این آخر دنیا نیست. این همان نکته‌ای است که باید داریوش فرضیایی عزیز، دقیقا بعد از شنیدن جواب رد از دوست خواهرش به آن توجه می‌کرد و خودش را نجات می‌داد. دنبال چرایی جواب منفی نباشیم در بحث پیشنهاد ازدواج باید این را هم به یاد داشته باشیم که نه گفتن، دلیل محکمه پسندی نمی‌خواهد بلکه بله گفتن و پذیرش یک عمر زندگی مشترک با فرد مقابل احتیاج به دلایل محکم و منطقی دارد. به همین دلیل، توصیه می‌شود که اگر خواستگاری جواب منفی دریافت کرد، بهتر است دنبال چرایی آن نباشد، چون حتی اگر دلیلی وجود داشته باشد؛ احتمال دارد که شخصی باشد. مانند عمو پورنگ که دختر مد نظرش، به پسر دیگری علاقه داشته است. شنیدن جواب منفی را بحران ساز نکنید معمولا افراد جواب منفی را معادل با عیب و ایراد داشتن خود فرض می‌کنند در حالی که ممکن است دلایل زیادی در این تصمیم گیری دخیل باشند. از سوی دیگر، باید حق انتخاب برای طرف مقابل هم قائل شد. زمانی که ما پیشنهادی می‌دهیم، طرف مقابل حق دارد که بپذیرد یا خیر. پس قبل از شنیدن جواب او بهتر است خیال پردازی نکنیم و در رویا زندگی مشترکی مملو از خوشبختی را متصور نشویم. وقتی به هم کفو بودن اهمیت نمی‌دهیم عمو پورنگ در این مصاحبه گفته که هر سه بار پیش از ۲۱ سالگی خواستگاری رفته و دلیل طرف‌های مقابل هم مادیات بوده و البته مرتبه اجتماعی شان هم بالاتر بوده است. از همین چند عبارت کوتاه، تا حدودی می‌توان نتیجه گرفت که هیجان جوانی، مهم‌ترین عامل پیشنهاد ازدواج او بوده و جواب منفی گرفتن دور از ذهن نبوده است. در این جا نقش خانواده برای متقاعد کردن فرد بسیار مهم است. بسیار بهتر بود که جناب فرضیایی بعد‌ها که به بلوغ اجتماعی-روانی دست یافت، بار دیگر به فکر ازدواج می‌افتاد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت