فروش اسکوربرد ورزشی

قرص لاغری پلاتین

سیاری: نیروی زمینی ارتش، در دفاع مقدس قهرمانانه جنگید

کد خبر: 874652

وظیفه‌اش را در جنگ انجام داد. اگر نیروی زمینی اینگونه عمل نمی‌کرد دشمن قطعا اهواز را می‌گرفت بنابراین در دفاع مقدس، نیروی زمینی قهرمانانه جنگید.

سیاری: نیروی زمینی ارتش، در دفاع مقدس قهرمانانه جنگید

خبرگزاری تسنیم: مراسم رونمایی از ۶ جلد تقویم تاریخ دفاع مقدس امروز در فرهنگسرای اندیشه با حضور دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی، حجت‌الاسلام روح‌الله حسینیان رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی و امیر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

امیردریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: امروز در کشور به دلیل شهادت تعدادی از هموطنان در اهواز عزای عمومی اعلام شده است. ما نیز این ترور را محکوم کرده و قطعا جواب قاطعانه به تروریست‌ها داده می‌شود.

سیاری ضمن اشاره به اهداف جنگ تحمیلی تصریح کرد: این مطلب برای افرادی که دفاع مقدس را درک نکرده‌اند ضروری است. بدانید اهداف جنگ اول جلوگیری از پیشرفت و شکست انقلاب بود. در بهمن ۵۷ زمانی که انقلاب پیروز شد منافع نامشروع استکبار از بین رفت، اما در پی برقراری این هژمونی بود که با ترفند‌های مختلف در پی جلوگیری از پیشرفت انقلاب بودند. ترور‌هایی که رخ داد برای همین مسئله بود. چرا که به نتیجه نرسیده بودند.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با تاکید بر اینکه همه امکانات در اختیار صدام قرار گرفت از نیروی انسانی، آموزش و ...، اما باز هم ارتش عراق موفق نبود، گفت: یک پیوند نامبارک برای کمک به دشمن ما ایجاد شد وانواع تجهیزات را در اختیارش قرار دادند. مانند نیروی انسانی که از بسیاری از کشور‌ها در اختیار صدام بود. به علاوه منابع مالی، اما حضرت امام فرمودند: به او کمک نکنید، چون بعد از ما صدام به سراغ شما می‌آید. همین طور هم شد و عراق بلافاصله به کویت حمله کرد.

سیاری به وضعیت داخلی کشور اشاره کرد و گفت: آسیب‌هایی به ارتش وارد شده بود. مستشارانی رفته بودند و تصمیمات غلطی هم بعضاً دیده می‌شد. آمادگی لازم هم نبود و در مورد تامین تجهیزات هم بار‌ها گفته شده که سیم خاردار هم به ما نمی‌دادند، اما به هر حال دفاع مقدس شروع شد. اما چه کسی مسئول جنگ است. هنوز بسیج و سپاهی تشکیل نشده بود و تنها ارتش مستقر بود، اما دیدیم چگونه ایران را حفظ کرد. تمامیت ارضی و اقتدار نظامی را به نمایش گذاشت.

وی ادامه داد: فرزندان انقلابی امام در عرصه حضور داشتند و به فرمان امام آماده شدند تا در برابر دشمن بایستند هر چند در آن روز‌ها بسیاری از سیاسیون ترسیده بودند، اما باید تاکید کنیم اگر حرکت اول جنگ انجام نمی‌شد دشمن به میدان آزادی رسیده بود. روز ۳۱ شهریور ساعت ۱۴ بود که عراق فرودگاه‌های ما را بمباران کرد، اما چند ساعت بعد هواپیما‌های ایران، عراق را بمباران کردند. این چیزی جز غیرت، ایمان و انقلابی‌گری نبود ما عملیات ۱۴۰ فروندی را هم شاهد بودیم..

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی افزود: اگر نیروی زمینی اینگونه عمل نمی‌کرد دشمن قطعا اهواز را می‌گرفت بنابراین در دفاع مقدس، نیروی زمینی قهرمانانه جنگید.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی با تاکید بر اینکه ما قاطعانه پیروز شدیم گفت: آن رژیم بعث الان کجاست؟ آن امکانات کجاست؟ آن لشگر و قبیله کجاست؟ اثری از آن‌ها جز بدنامی نیست و وضع کشورشان را امروز ببینید. ما امکاناتی نداشتیم حتی سیم خاردار هم نداشتیم، اما در بحث تامین نیروی انسانی جایگاه اول را داریم. در بحث تامین تجهیزات، تاکتیک، رزمایش، اراده و ... جایگاه مهمی در منطقه داریم. درمنطقه قدرت منطقه‌ای محسوب می‌شویم و در جهان جایگاهی داریم که کسی بدون جمهوری اسلامی ایران قادر به تصمیم‌گیری نیست.

حسینیان: باید خاطرات نیروی دریایی وهوایی هم ثبت شود

روح الله حسینیان رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در این مراسم به نقش ارتش در ثبات جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: باید در جلسات متعدد این مسئله مورد تحلیل قرار گیرد. انقلاب اسلامی از پیدایش تا پیروزی همواره مورد دشمنی دشمنان بوده است. با اینکه در ایام قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مناسبات بین‌المللی که حاکم بر جهان بود یک رقابت بین شرق و غرب را ایجاد کرد. آنهم شرق به رهبری شوروی و غرب با رهبری آمریکا، این‌ها جهان را تقسیم کرده بوند و تمام تلاش‌شان این بود حوزه نفوذ را گسترش داده و اجازه ندهند رقیب در حوزه نفوذ آن‌ها وارد شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در مسئله جلوگیری از پیروزی انقلاب اسلامی همه متحد بودند گفت: توطئه داخلی و خارجی هر دو توسط قدرت‌های بزرگ شکل گرفت. بسیاری از توطئه‌های داخلی که موجب تجزیه‌طلبی شد از سوی شوروی مورد حمایت قرار می‌گرفت. غربی‌ها توطئه‌ای را به نام حمله صدام حسین علیه ایران شکل دادند که ۸ سال این جنگ نابرابر ادامه داشت.

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی به سلاح‌های ارتش عراق اشاره و گفت: ۱۰۰ فروند میراژ F۱۰۰ توسط فرانسه در گرماگرم جنگ به دولت عراق فروخته شد. همچنین دیگر سلاح‌ها و توپخانه‌های مقتدر شوروی از سوی شرقی‌ها در حمایت از صدام در اختیار او بود و اروپایی‌ها، چون آلمان سلاح‌های شیمیایی در اختیارش قرار داده بودند، اما در آن روز‌ها با وجود اینکه ارتش به دلیل تغییرات متزلزل بود، اما توانست در یک اقدام یعنی یک جنگ حسینی، نابرابر ارتش متجاوز عراق را متوقف کند و ارتش عراق را از سرزمین‌های اشغالی خارج کند.

حسینیان در پایان سخنانش ضمن تاکید تالیف آثار در حوزه دفاع مقدس گفت: تاکنون ۵۰ جلد از تاریخ دفاع مقدس منتشر شده و باید همینطور ادامه دهیم. من از امیر سیاری خواهش می‌کنم تنها به نیرو‌های زمینی بسنده نشود و خاطرات نیروی دریایی وهوایی هم ثبت گردد. ما مردان جنگ هستیم اگر ما دلسوزی نکنیم معلوم نیست کسی دیگر این راه را ادامه دهد یا نه.

در پایان این مراسم از نویسندگان تقویم تاریخ دفاع مقدس از جلد ۴۵ تا ۵۰ تقدیر شد. امیر نبی‌کریمی، امیرسعیدپور داراب، و امیر فرهاد بهروزی نویسندگان این آثار بود.

براساس این گزارش، جلد ۴۸ از مجموعه تقویم تاریخ دفاع مقدس با عنوان «دروغ بزرگ»، به بررسی وقایع مردادماه ۱۳۶۳ می‌پردازد و نمونه‌های بی‌شمار نقض قوانین بین‌المللی، عهدشکنی و دروغ‌گویی رژیم بعث عراق و متحدان غربی و عربی‌اش را در دوران جنگ تحمیلی روایت می‌کند.

وقایع شهریورماه ۱۳۶۳ در جلد ۴۹ مجموعه تقویم تاریخ دفاع مقدس با عنوان «امتحان بزرگ» مورد واکاوی قرار می‌گیرد و جلد ۵۰ از این مجموعه نیز با عنوان «میمک، عاشورایی دیگر»، با استفاده از اسناد، گزارش‌های روزانه جنگ، مصاحبه‌ها و ... به بررسی وقایع و رخداد‌های مهر سال ۶۳ می‌پردازد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت