سردار نقدی: یکی از درسهای مهم دفاع مقدس «ما میتوانیم» بود
معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ما می توانیم در فضای مجازی هم قابل دسترسی است.
باشگاه خبرنگاران جوان: سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: یکی از درسهای بسیار مهمی که دفاع مقدس به ما داد و مقام معظم رهبری هم بیان کردند درس خود باوری و «ما میتوانیم» بود.
او ادامه داد: همواره این سوال در بین افکار عمومی وجود دارد که چطور کشوری که توانایی و فناوری پرتاب ماهواره دارد و از دو هزار کیلومتری یک پرنده ۱۱ متری را روی باند فرودگاه تشخیص داده و آن را تا هر مقصدی تعقیب میکند چطور توانایی ساخت یک پیام رسان بومی را ندارد، در حالی که ساخت یک پیام رسان بومی و فراگیر در برابر اینها به مهارت خاصی نیاز نداشته و به عنوان یک هزارم برخی از این پروژهها هم از لحاظ فنی محسوب نمیشود.
نقدی افزود: حالا سوالی که برجای میماند این است که چرا ما باید از چنین فناوریهایی محروم باشیم و دیگران این مسائل ما را مدیریت کنند؟ چرا آنها باید تصمیم بگیرند که عکس حاج قاسم را پایین آورده و به مقدسات ما توهین کنند؟ چرا آنها باید تعیین کنند که چه کسی مجازات شود و چه کسی نشود؟ چرا باید یک فضایی را ایجاد کرده و با استفاده از رباتها بتوانند یک تجسم چند میلیونی از دیدگاههای مورد پسند خودشان ایجاد کنند و فضای کشورما را به هم بزنند؟ چرا وقتی که ما میتوانیم این مسائل را مدیریت کنیم باید فضا را به آنها بسپریم؟ این درس دفاع مقدس بود که باید خودمان را باور کنیم.
معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: الان جوانان کشور ما تمامشان حسن باقریها بوده و دست کمی از آنها ندارند، صرفا باید به آنها فرصت داد تا عرصه نبرد فضای مجازی را مدیریت کنند.
او خاطر نشان کرد: ما نیاز نداریم که دیگری برای ما پیام رسان ساخته و تعیین کند که چه کسانی نامشان تِرند شود و به دروغ فردی را که بویی از انسانیت نبرده و تنها اقدامش فساد فحشاست به عنوان پربیننده معرفی کنند؛ آنها در تلاشند تا با فریب، مخاطب جذب کرده و فیلسوفها و دانشمندان را بدون بیننده معرفی کنند، اینها ترفندهایی است که دشمن در فضای مجازی به کار برده و چون مدیریت در دست اوست ما هم اینجا مغلوب شدیم پس ما باید مدیریت را از دست آنها در بیاوریم.
نقدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا با اینکه شبکه ملی اطلاعات مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار دارد، اما آن طور که باید زیر ساختهای مورد نیاز آن ساخته نشده است؟ گفت: یکی از موارد اصلی حل این مشکل موضوع شبکه ملی اطلاعات است و همانطور که گفتم ما تمام ظرفیت ها را هم پای کار آورده و چند صد هزار میلیارد تومان سرمایه در این کشور خرج کردیم و مواردی نظیرفیبرهای نوری ، سوییچها ، ساختمانهای ارتباطات ، ماکروویوها ،دکلهای مخابراتی و هزاران ابزار دیگر ساختیم که همه با پول و ثروت ما ایجاد شده، اما دیگران دارند اینها را مدیریت میکنند.
معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اضافه کرد: این موضوع درست مثل این است که شما بیایید با زحمت یک نیروگاه وسط بیابان بسازید، از راههای دور برایش آب بیاورید که خنک شود، با دکلهای فشار قوی برق را مدیریت کنید و در نهایت به یک اجنبی بگویید که تو تصمیم بگیر کجا روشن و کجا خاموش باشد، امری که بسیار مذموم بوده و حس بسیار بدی دارد.
او ادامه داد: اینها همه درحالی است که ما با اینهمه خرجی که کردیم خودمان هم میتوانیم تصمیم بگیریم که کجا روشن و کجا خاموش باشد ، امری که لازمه اش این است که پیام رسانهای بومی محور بوده ، شبکه ملی اطلاعات وجود داشته باشد و مرورگر داشته باشیم؛ ناگفته نماند که ساخت تمام این موارد یک هزارم یک زیر دریایی و ماهوارهای که میسازیم پیچیدگی نداشته و صرفا مدیریت لازم دارد؛ انشالله مدیران به خود بیایند و این موضوع را حل کنند.
دیدگاه تان را بنویسید